Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

Bourgondisch gastvrij

Al jaren bewijst de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. In één van Nederlands grootste evenementenlocaties kunt u elke m2 invullen zoals u dat wenst. Met diverse snelwegen en het openbaar vervoer op loopafstand is het de ideale evenementenlocatie. Lees meer over deze locatie

 • 40.000m2

  Eén van de grootste evenementenlocaties van Nederland

 • 40.000 personen

  Van 500 tot 40.000 personen

 • 11 ruimtes

  Met 6 flexibel te koppelen hallen en 5 zalen

 • Overal dichtbij

  Nabij snelwegen A2, A59 en A65, Eindhoven Airport en de Duitse & Belgische grens

 • 4.000 parkeerplaatsen

  Ruime parkeergelegenheid inclusief elektrische oplaadpalen

 • 10 minuten loopafstand

  Op slechts 10 minuten loopafstand van Centraal Station 's-Hertogenbosch

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is met 44.000 m2 één van de grootste evenementenlocaties van Nederland. Dankzij de zes hallen en drie zalen kunt u hier grote en kleinere evenementen organiseren. Van beurs tot bedrijfsfeest, van concert tot presentatie en van sportevenement tot dance- event. Brabanthallen ’s-Hertogenbosch heeft een lang cv aan succesvolle evenementen, waaronder: Qmusic Foute Party, TuinIdee, Indoor Brabant en A State of Trance met Armin van Buuren. Wij helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken.

Multifunctioneel en grootschalig

Brabanthallen Den Bosch kenmerkt zich door haar multifunctionaliteit. De indeling en invulling van de hallen zijn flexibel en volledig naar uw wensen in te richten. Hetzelfde geldt voor de aankleding en andere bijkomende event services. Bovendien kunt u uw evenement uitbreiden met het aangrenzende 1931 Congrescentrum. Dit authentieke rijksmonument met moderne faciliteiten kent een zeer functionele indeling. U kunt er uw event combineren met seminars, een congres, workshops en/of presentaties.

Eén van de grootste beurzen- en evenementenlocaties

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch beschikt over grote hallen, kleinere zalen, een restaurant en een bar. Er is dus alle ruimte voor sfeervolle en succesvolle feesten en evenementen.

Bel 088 9000 350 voor vragen over een van onze zalen.

Bekijk alle specificaties van de ruimtes.

Bekijk de plattegrond van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Bereikbaarheid Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch ligt bovenin Brabant en kent daarmee een prima bereik vanaf de grote snelwegen, zoals de A2, A65 en de nieuwe A59. Een groot parkeerterrein maakt Brabanthallen nog ‘autovriendelijker’. Daarnaast is de afstand vanaf ‘s-Hertogenbosch Centraal Station nog geen 15 minuten lopen, waarmee reizen met de trein ook een goede optie is.

Met de auto Op minder dan 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Utrecht, Arnhem & Nijmegen Op minder dan 60 minuten afstand van Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn, Zwolle en Antwerpen Met de trein Vanaf ‘s-Hertogenbosch Centraal Station ligt Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch op ongeveer 15 minuten lopen. Het is ook mogelijk om met de OV-fiets naar de Brabanthallen te komen. Parkeerplaatsen Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Daarnaast liggen op het terrein bij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen.

Omgeving ‘s-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch kent als hoofdstad van Noord-Brabant veel naamsbekendheid en ligt maar een half uurtje van Utrecht vandaan. Daarnaast ziet u hieronder dat u met een evenement in 1931 Congrescentrum Brabanthallen binnen een straal van 50 kilometer al maar liefst 4 miljoen mensen bereikt. De ligging is dus zeer gunstig, voor zowel kleine als grote evenementen. Unieke mogelijkheden van 1931 met directe omgeving Een extra kracht van 1931 Congrescentrum Brabanthallen is dat deze locatie samen met de omgeving unieke en vermakelijke invullingen van een dag in 1931 mogelijk maakt met partnerprogramma’s. Dit door een congres, vergadering, bijeenkomst te combineren met: • vlakbij op de boot stappen en een boottocht door Den Bosch maken; • diverse excursiemogelijkheden op loopafstand; • bekijken van de historische binnenstad; • een wandeling door het park vlakbij 1931 Congrescentrum. Aantrekkelijk verzorgingsgebied Hieronder een overzicht van het aantal inwoners in een straal van 30, 50 en 60 kilometer. 30 km – 1.457.890 50 km – 4.171.350 60 km – 5.665.840

7,9

Overall

8,3

Meedenken

8,9

Begeleiding Projectmanager

8,2

Horeca

Stroke 1776 + Stroke 1777
Indoor Brabant
Waarderen de bourgondische sfeer van de Brabanthallen.
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo