Brabanthallen 's-Hertogenbosch

De meest gastvrij en flexibele evenementenlocatie van Nederland


 Image
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Route
Offerte aanvragen

Over Brabanthallen

De meest gastvrij en flexibele evenementenlocatie van Nederland

Één van Nederlands grootste evenementenlocaties, met ruim 55.000 m2 vloeroppervlakte, én gelegen in hartje Brabant is Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Daarbij is de ligging van de stad ‘s-Hertogenbosch ook en groot voordeel: met diverse snelwegen, het openbaar vervoer op loopafstand en verschillende hotels in de gezellige binnenstad is het dé ideale evenementenlocatie.

Met vijf entrees kunnen er meerdere evenementen naast elkaar plaatsvinden. Extra pluspunt is de directe koppeling met het monumentale 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch evenementen die uit een mix van verschillende programmaonderdelen bestaan, zijn dus geen enkel probleem.


Ik vind Brabanthallen 's-Hertogenbosch een fijne locatie. Het ligt redelijk centraal en de locatie is goed bereikbaar per auto en het openbaar vervoer. Bovendien kan (bijna) alles in Brabanthallen 's-Hertogenbosch.
Q-MUSIC Foute Party

 Image
Bij de Brabanthallen wordt er actief mee gedacht in oppertunities. De Brabantse gastvrijheid die de Brabanthallen uitdraagt hebben wij als organisator maar ook onze exposanten en onze bezoekers gevoeld.
Margriet Winter Fair

 Image
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Route
Offerte aanvragen