Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Een van Nederlands grootste evenementenlocaties

Organiseren of vragen?

Neem dan contact op met Casper

088 9000 350 Mail Casper

Bourgondische gastvrijheid met een glimlach

Al jaren bewijst Brabanthallen ’s-Hertogenbosch dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. In één van Nederlands grootste evenementenlocaties kunt u elke m2 invullen zoals u dat wenst. Met diverse snelwegen en het openbaar vervoer op loopafstand is het de ideale evenementenlocatie.

In november 2017 is de Brabanthallen feestelijk heropend. Het huidige middenterrein van de Brabanthallen is overkapt waardoor er een nieuwe centrale hal is ontstaan van 7.000 m2 die alle andere hallen verbindt. Door de uitbreiding staat de teller nu op 55.000 m2 aan eventruimte en is de Brabanthallen de grootste eventlocatie in Zuid-Nederland. Lees hier meer over de uitbreiding van de Brabanthallen.

Wat maakt de Brabanthallen uniek?

 • 55.000 m2

  Één van de meest grote evenementenlocaties van Nederland en omstreken

 • 40.000 Personen

  Van 500 tot 40.000 personen, van kleinschalig tot groot project.

 • 13 ruimtes

  Flexibel in te zetten en te koppelen met 8 hallen en 5 zalen.

 • Zeer goed bereikbaar

  Nabij snelwegen A2, A59 en A65, Eindhoven Airport en de Duitse & Belgische grens

 • 4.000 Parkeerplaatsen

  Ruime parkeergelegenheid, inclusief elektrische oplaadpalen

 • 10 minuten loopafstand

  Op slechts 10 minuten loopafstand van Centraal Station

Wat is er mogelijk op deze locatie?

Interesse in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch voor het organiseren van uw bedrijfsevenement? Verschillende bedrijven zoals Essent en ASML zijn u al voorgegaan. Binnen in de Brabanthallen zijn verschillende mogelijkheden qua opzet, die tevens ook te combineren zijn met onze subruimtes. Ook zijn faciliteiten ruimschoots aanwezig, dus u bent van alle gemakken voorzien!

Gezien Brabanthallen ook gericht is op grote evenementen is er voldoende parkeergelegenheid en toiletcapaciteit aanwezig. Catering wordt op maat geleverd, de Brabanthallen heeft hiervoor een sterk team aan gastheren en gastvrouwen maar ook goede connecties met verschillende partijen voor specifiekere wensen.

De locatie ligt op loopafstand van het mooie ’s-Hertogenbosch, waardoor het ook mogelijk is om een combinatie te maken met leuke activiteiten in de stad.

Al jaren bewijst de Brabanthallen dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. Brabanthalen ’s-Hertogenbosch leent zich uitstekend voor publieksevenementen, van groot tot klein. Zo kunt u extra hallen bij uw evenement betrekken, tot wel 55.000 m2. Van al die ruimte kan elke vierkante meter op geheel eigen wijze worden aangekleed en ingericht.

De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer; het Centraal Station ligt op loopafstand en nabij de locatie liggen 4.000 parkeerplaatsen. Ook zijn er combinaties te maken met het aangrenzende monumentale 1931 congrescentrum, wat zorgt voor een unieke ambiance.

Proef hier de sfeer van een publieksevenement in de Brabanthallen.

In Brabanthallen ’s-Hertogenbosch kunnen beurzen van elke omvang terecht! Ook kunt u in geval van groei extra hallen betrekken bij uw beurs. U kunt zelfs tot wel 55.000 m2 uitbreiden. De Brabanthallen ligt direct aan de beurzen- en congreslocatie 1931, hier zijn dan ook verschillende combinaties mee te maken. Verder is de locatie goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en liggen er bij de locatie 4.000 parkeerplaatsen. Zoals bij andere vormen van evenementen en bijeenkomsten is catering op maat leverbaar.

De grootte van het aantal potentiële bezoekers zal geen probleem zijn. Gelegen dichtbij het station en de snelweg is de Brabanthallen makkelijk en snel te bereiken vanaf verschillende grote steden zoals bijvoorbeeld Utrecht. Maar voor iedereen die met eigen vervoer komt is er ook ruim voldoende parkeergelegenheid.

De Brabanthallen ligt direct aan de beurzen- en congreslocatie 1931, hier zijn dan ook verschillende combinaties mee te maken. Zo kunt u een congres organiseren van 500 tot 40.000 gasten met een personal touch! Zoals bij andere vormen van evenementen en bijeenkomsten is catering op maat leverbaar.

De grootte van het aantal potentiële bezoekers zal geen probleem zijn. Gelegen dichtbij het station en de snelweg is de Brabanthallen makkelijk en snel te bereiken vanaf verschillende grote steden zoals bijvoorbeeld Utrecht. Maar voor iedereen die met eigen vervoer komt is er ook ruim voldoende parkeergelegenheid.

Door de ligging van de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch hebben uw bezoekers ruime keuze tussen de verschillende vormen van transport en vervoer, het station ligt op loopafstand en bij de Brabanthallen zijn 4.000 parkeerplaatsen beschikbaar.

Naast de ruimte tot wel 55.000m² verdeeld over 6 hallen en de goede ligging profiteert u ook mee van de grote naamsbekendheid. Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is in de afgelopen jaar sterk gegroeid in naamsbekendheid door verschillende grote muziekevenementen zoals bijvoorbeeld Q-Music de Foute Party.

Door de grote diversiteit van de Brabanthallen is er altijd wel een formaat dat bij uw evenement past.

Een aantal grote sportevenementen zoals Indoor Brabant en Glory41Holland hebben al plaatsgenomen in de Brabanthallen, sluit u ook aan bij dit rijtje?

Verdeeld over 6 hallen is er een totale vloeroppervlakte van 55.000m² beschikbaar. Daarnaast profiteert u ook van de goede bereikbaarheid van de locatie; het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch ligt op loopafstand en direct gelegen aan de Brabanthallen zijn 4.000 parkeerplaatsen beschikbaar.

Wanneer u van plan bent om een grootschalige productpresentatie te houden, kunt u bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch alle kanten uit. De enorme hallen bieden u alle ruimte. Bovendien profiteert u bij deze keuze van een goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

 

Een groot bedrijfsuitje in hartje Brabant? Duizenden mensen kunnen terecht in deze enorme locatie. Muzikale personeelsuitjes en festiviteiten komen hier perfect uit de verf. Er is volop ruimte en genoeg keuze qua catering.

Praktische Informatie

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Organiseren of vragen?

Neem dan contact op met Casper

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen

 •  *
 •  *
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo