Zeelandhallen Goes

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

Modern met bijzondere extra’s

Zeelandhallen Goes is een multifunctionele evenementenlocatie met een fraaie entree. Met de moderne faciliteiten, het grote aantal vierkante meters en natuurlijk de goede aansluiting op Vlaanderen is het een toplocatie die in alles veelzijdigheid ademt. Lees meer over deze locatie

 • 15.000m2

  Voor evenementen tot 15.000m2

 • 15.000 personen

  Van 100 tot 15.000 personen

 • Multifunctionele hallen

  3 multifunctionele hallen, een restaurant en bioscoop in te zetten voor congressen en presentaties

 • Aan de snelweg

  Aan de A58 en A256, ideaal gelegen t.o.v. België

 • 1.500

  Ruim 1.500 parkeerplaatsen

 • Loopafstand

  Op loopafstand van NS-station Goes

Zeelandhallen Goes

Met een oppervlakte van 15.000 m2 is Zeelandhallen Goes de grootste evenementenlocatie van zuidwest Nederland. U heeft er drie hallen en een restaurant tot uw beschikking. U kunt vanzelfsprekend van een gedeelte gebruik maken of de gehele locatie. De exacte invulling van de Zeelandhallen wordt vormgegeven op basis van uw wensen. Door de jaren heen heeft Zeelandhallen Goes grote metamorfoses gekend voor uiteenlopende evenementen: van indoor motorcrossbaan tot congres, van bedrijfsevenement van de Rabobank tot podium voor Holiday on Ice en van beursvloer tot setting voor brainstormsessies. Het zegt veel over de enorme diversiteit die de Zeelandhallen in huis heeft.

Gewenste sfeer en uitbreiding mogelijk
Voor een evenement met een zakelijk tintje of voor (product)presentaties, kunt u naast de Zeelandhallen ook gebruik maken van de nabij gelegen bioscoop, Da Vinci Cinema (ook onderdeel van Libéma). U vindt hier de perfecte audiovisuele middelen voor een presentatie of videovertoning.

Zeelandhallen Goes behoort tot één van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties in de Zeeuwse regio. Zeelandhallen Goes beschikt over drie multifunctionele hallen geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen.

Bel 088 9000 350 voor vragen over een van onze hallen.

Bekijk alle specificaties van de ruimtes

Bekijk de plattegrond van Zeelandhallen Goes.

Bereikbaarheid Zeelandhallen

Zeelandhallen Goes kent een gunstige ligging, namelijk pal naast de A256, op nog geen minuut van de snelweg af. Hét multifunctionele evenementencomplex van west-Nederland ligt op korte afstand van Vlissingen, Breda, Rotterdam, Antwerpen en Gent. Het grote parkeerterrein biedt een welkom aan duizenden bezoekers.

Met de auto Op minder dan 40 minuten van Breda, Roosendaal en Antwerpen Op minder dan 60 minuten van Rotterdam, Tilburg, Gent, Brugge en Brussel Met de trein Zeelandhallen Goes ligt op slechts 15 minuten loopafstand van Station Goes. Parkeerplaatsen Zeelandhallen Goes beschikt over 1.500 parkeerplaatsen, die voor de hoofdentree liggen.

Omgeving Zeelandhallen Goes

Goes is als bruisend hart van Zeeland een goede locatie om uw evenement te organiseren. Niet alleen zullen u en uw bezoekers geen files tegenkomen in dit deel van het land, ook ligt Zeelandhallen Goes direct aan de snelweg. Met bijna één miljoen inwoners binnen een bereik van 50 kilometer, heeft u genoeg potentiële bezoekers binnen ‘handbereik’.

8,1

Overall

8,6

Meedenken

8,1

Begeleiding projectmanager

8,6

Horeca

Stroke 1776 + Stroke 1777
Technische Vakbeurs
Zeelandhallen Goes bedient mij perfect dankzij haar regionale functie
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo