Zeelandhallen Goes

Zeeën van ruimte


 Image
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes
Route
Offerte aanvragen

Over Zeelandhallen

Zeeën van ruimte

In Zeeland is de frisse zeebries nooit ver weg, net zo min als de Zeeuwse nuchterheid. Deze facetten komen ook in Zeelandhallen Goes tot uiting: elk evenement wordt met een onbevangen blik bekeken, waarna alles uit de kast wordt getrokken om de locatie perfect te laten aansluiten bij het doel van het evenement. En met succes: deze multifunctionele evenementenlocatie heeft Zeeland als toplocatie voor beurzen, congressen en andere (publieks)evenementen weer echt op de kaart gezet.


Dit jaar voor de 25ste keer de Supercross in Goes georganiseerd. Een prima locatie en een fantastisch team van Libéma maakte het voor ons mogelijk dat ons evenement vlekkeloos is verlopen.
Supercross

 Image
Ik geef een 9. Al met al een beurs die aansluit op het publiek uit de provincie, in een beursgebouw wat daar alom bekend is met een goede bereikbaarheid.
Stoffenspektakel

 Image
Door het enthousiasme en de meedenkende houding van het Libéma-team hebben we een succesvol evenement kunnen organiseren.
Ride for the Roses

 Image
De Zeelandhallen is een prima locatie voor een Event, het bereik is hierdoor enorm. De Noordzeehal is zo groot dat het meedenken van Libéma medewerkers een fijne bijkomstigheid is bij het inrichten van de hal. Goed regelwerk hoor en fijne samenwerking!
Provincie Zeeland

 Image
Mooi evenement kunnen organiseren, goed team dat ons daarbij bij stond.
Stichting Motorsport Zeeland - Supercross

 Image
De medewerkers van de locatie werken hard, denken mee en lossen graag samen problemen op.
Istimewa Events - Pasar Malam

 Image
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes
Route
Offerte aanvragen