1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Trouw aan authenticiteit, modern in flexibiliteit


 Image
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's Hertogenbosch
Route
Offerte aanvragen

Organiseren of vragen?

088 9000 333
info@1931.nl

Over 1931

Trouw aan authenticiteit, modern in flexibiliteit

Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke en historische evenementenlocaties van Nederland. Op deze gemoderniseerde locatie, op een steenworp afstand van de historische binnenstad en direct gelegen aan de Brabanthallen, krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient.

1931 is zo’n locatie die iets doet met de bezoeker. Dat begint al bij binnenkomst, in de foyer. Het karakteristieke spanplafond creëert een authentieke sfeer die overal in 1931 terugkomt. De 3 plenaire ruimtes en 25 subruimtes hebben allen weer hun eigen karakter maar bevatten ook de onaantastbare sfeer en energie. Uiteraard zijn al deze ruimtes modern ingericht en van alle benodigde faciliteiten voorzien.


Congrescentrum 1931 biedt een fijne en persoonlijke ervaring bij de organisatie van je event. Ze denken pro-actief mee, volgen goed op en maken de gemaakte afspraken waar. Dat is nog eens ontzorgen!
Van Mossel Group

 Image
Wij zijn super geholpen door de medewerkers van 1931 van offerte tot aan de bitterbal op het einde. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Jeroen Bosch Ziekenhuis

 Image
Het event was goed georganiseerd. Wij werden echt ontzorgd en dat is fijn, natuurlijk op zo'n spannende dag. Het eten was enorm lekker en de zaal zag er goed uit, precies hoe wij het wilden.
Repay HRM

 Image
1931 is een centraal gelegen locatie waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De locatie heeft een goede uitstraling door een restyling, een professioneel team en bijzonder goede food & beverages.
Food Event 2017 - My Business Media B.V.

 Image
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's Hertogenbosch
Route
Offerte aanvragen

Organiseren of vragen?

088 9000 333
info@1931.nl