1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Trouw aan authenticiteit, modern in flexibiliteit


 Congresruimte 1931
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's Hertogenbosch
Route
Offerte aanvragen

Organiseren of vragen?

088 9000 333
info@1931.nl

Over 1931

Trouw aan authenticiteit, modern in flexibiliteit

Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke en historische evenementenlocaties van Nederland. Op deze gemoderniseerde locatie, op een steenworp afstand van de historische binnenstad en direct gelegen aan de Brabanthallen, krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient.

1931 is zo’n locatie die iets doet met de bezoeker. Dat begint al bij binnenkomst, in de foyer. Het karakteristieke spanplafond creëert een authentieke sfeer die overal in 1931 terugkomt. De 3 plenaire ruimtes en 25 subruimtes hebben allen weer hun eigen karakter maar bevatten ook de onaantastbare sfeer en energie. Uiteraard zijn al deze ruimtes modern ingericht en van alle benodigde faciliteiten voorzien.


Vanaf het eerste contact tot en met de afsluitende handdruk (met presentje) waren de contacten met 1931 professioneel en gastvrij. De ambiance straalt een warme sfeer uit, daarnaast zorgt een zeer efficiënte bedrijfsvoering dat het ons en onze gasten aan niets heeft ontbroken. Door de opbouw van de lokaties; alles gelijkvloers en flexibel, is alles mogelijk met betrekking tot grootte van groepen van afzonderlijke sessies. Het horeca gedeelte had ondanks de grootte van de ruimte toch een gezellige warme uitstraling. voeg daarbij het vriendelijke en bereidwillige personeel en onze congresdag was zeer geslaagd. We komen volgend jaar dan ook graag terug!
St. Hematon - Landelijke Hematondag Zuid

 Image
Fijne locatie, met een hele fijne samenwerking in de voorbereiding en op de dag zelf.
HAS Green Academy - Medewerkersdag

 HAS - Medewerkersdag
1931 is een grote locatie waardoor je een congres voor een groot aantal mensen kunt organiseren, waarbij je het gevoel van thuiskomen hebt, dan wel dat het een warme uitstraling heeft. Hierdoor voel je je als organisator welkom, maar ook van de deelnemers krijgen wij positieve feedback.
Optometristen Vereniging Nederland - Congres

 Medisch Congres in Den Bosch
Bedrijfsfeest wat na 2,5 jaar weer mogelijk was super ingevuld door 1931 in Den Bosch. Mooie locatie, goed bereikbaar, voldoende parkeerplaatsen en alles naar wens ingevuld met lekker eten van de besproken food trucks! Zeker aan te bevelen!
Pali Group - Personeelsfeest

 Personeelsdag organiseren in Den Bosch
Congrescentrum 1931 biedt een fijne en persoonlijke ervaring bij de organisatie van je event. Ze denken pro-actief mee, volgen goed op en maken de gemaakte afspraken waar. Dat is nog eens ontzorgen!
Van Mossel Group

 Van Mossel Groep
Wij zijn super geholpen door de medewerkers van 1931 van offerte tot aan de bitterbal op het einde. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Jeroen Bosch Ziekenhuis

 Congresruimte 1931
Het event was goed georganiseerd. Wij werden echt ontzorgd en dat is fijn, natuurlijk op zo'n spannende dag. Het eten was enorm lekker en de zaal zag er goed uit, precies hoe wij het wilden.
Repay HRM

 Image
1931 is een centraal gelegen locatie waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De locatie heeft een goede uitstraling door een restyling, een professioneel team en bijzonder goede food & beverages.
Food Event 2017 - My Business Media B.V.

 Image
1931 is een fijne centraal gelegen locatie waar je een diverse dag kan organiseren voor veel man. De medewerkers van 1931 zijn allemaal vriendelijk, professioneel en service gericht. Ze denken en helpen mee om jouw event naar een hoger niveau te tillen.
SURF - Personeelsdag

 Congrecentrum voor alle zakelijke bijeenkomsten 1931
Vriendelijk en behulpzaam personeel die het niet erg vinden om iets extra's te doen. En ook meteen helpen. Mooie locatie, sfeervol en erg huiselijk.
Congress Care - Vakbeurs voor Mondhygiënisten

 Beurs of Congres organiseren bij 1931 in Den Bosch
Gastvrijheid en service zit in het DNA van iedereen waarmee ik contact heb
UWV - Online medewerkersbijeenkomst

 Personeelsbijeenkomst en presentatie bij Congrescentrum 1931
Hele fijne locatie met ervaren deskundige medewerkers. Naast de prachtige locatie heeft 1931 ook een fantastische studio waar heel veel mogelijkheden zijn voor uitzendingen en opnames.
RVO - Nationaal Export Event

 Evenement Organiseren in Den Bosch
Prima congreslocatie met uitstekende persoonlijke begeleiding en goed advies, zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoer. Zijn in staat om op korte termijn flexibel en adequaat te reageren op verzoeken. Prima catering. Uitstekende faciliteiten voor wat betreft ruimte en techniek.
Venticare - Venticare Live 2021

 Catering bij bedrijfsfeest of bijeenkomst
Klasse.
Henk Streng - High Tea

 High Tea, Catering mogelijkheden voor privé en zakelijke bijenkomsten
De grootte van de ruimte en de eventuele indeling in compartimenten is prettig en praktisch
Open Universiteit - Mastergetuigschriftuitreiking

 Feesten, bijeenkomsten, congressen hebben verschillende indeling
Prachtige zakelijke locatie met een intiem karakter en een hoog service level.
Vakmedianet - Material Handling

 1931 Congressen en zakelijke bijeenkomsten
Samen met een geweldig team van 1931 een fantastisch congres en feestavond kunnen realiseren. De samenwerking, meedenken en service gerichtheid van het projectteam heeft geleid tot een perfectie voorbereiding, samenstelling en uiteindelijke uitvoering van congres en feestavond. 1931 en Libema nogmaals DANK!
EMS - Medisch Acute Zorg Congres 2021

 Medische Congressen en Zorg Congressen bij Congrescentrum 1931
De indeling van de locatie was perfect voor ons event; door de ligging van de Dexters zij deze vanuit het middenplein heel makkelijk en snel bereikbaar. De geluiddicht van de Dexters is zeer prettig; mensen die willen blijven netwerken op het middenplein kunnen dat doen, zonder dat mensen die een inhoudelijke sessie volgen hiervan last ondervinden. Catering verliep heel vloeiend, en was goed verzorgd.
Provincie Noord Brabant - Energiefestival

 1931 Congrescentrum Den Bosch Goede Catering
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's Hertogenbosch
Route
Offerte aanvragen

Organiseren of vragen?

088 9000 333
info@1931.nl