1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Trouw aan authenticiteit, modern in flexibiliteit


 Congresruimte 1931
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's Hertogenbosch
Route
Offerte aanvragen

Organiseren of vragen?

088 9000 333
info@1931.nl

Over 1931

Trouw aan authenticiteit, modern in flexibiliteit

Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke en historische evenementenlocaties van Nederland. Op deze gemoderniseerde locatie, op een steenworp afstand van de historische binnenstad en direct gelegen aan de Brabanthallen, krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient.

1931 is zo’n locatie die iets doet met de bezoeker. Dat begint al bij binnenkomst, in de foyer. Het karakteristieke spanplafond creëert een authentieke sfeer die overal in 1931 terugkomt. De 3 plenaire ruimtes en 25 subruimtes hebben allen weer hun eigen karakter maar bevatten ook de onaantastbare sfeer en energie. Uiteraard zijn al deze ruimtes modern ingericht en van alle benodigde faciliteiten voorzien.


Ik verheug me er op om de volgende editie in 2025 weer bij jullie te organiseren met jullie team.
Astrin Smart Infra Academy

 ASTRIN organiseert bijeenkomst bij 1931 Congrescentrum
Bij 1931 Congrescentrum wordt je altijd warm welkom geheten.
Open Universiteit - Masteruitreiking

 De masteruitreiking van de Open Universiteit 2023 vond in 1931 Congrescentrum plaats
1931 is een ontzettend fijne event locatie met vriendelijk en deskundige werknemers.
SURF - Personeelsdag

 Congrecentrum voor alle zakelijke bijeenkomsten 1931
Goede locatie. Makkelijk bereikbaar. Overzichtelijk doordat alle zalen in 1 ruimte zijn. Vriendelijk personeel, meedenkend en adequaat. Verstand van zaken, met name techniek.
SIKB - Congres

 Referentie van SIKB voor hun congres in 1931 Congrescentrum
Zowel de entree als binnen straalt 1931 professionaliteit uit. Als Vivent Langer Thuis vele mooie complimenten over de locatie en jullie professionaliteit mogen ontvangen.
Vivent - Ledendag

 Referentie van de ledendag van Vivent in 1931 Congrescentrum
Al jaren met veel plezier organiseren wij vanuit VvE Belang ons congres bij congrescentrum 1931.
Stichting VvE Belang - Najaarscongres

 Referentie 1931 Congrescentrum Stichting VvE Belang
Geweldige locatie! Professioneel, goede begeleiding voor en tijdens het event. Komen alle afspraken na, wat als organisator veel rust geeft!
Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten - Dag van de Huidtherapeut

 1931 Congrescentrum referentie over dag van de huidtherapeut
Prima bijeenkomst door prachtige ruimte en bijzonder aardige en professionele mensen.
Grensoverschrijdend Werken - Jaarcongres

 Jaarcongres in 1931 Congrescentrum
1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is goed bereikbaar met het OV en er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het is fijn dat er zoveel verschillende soorten ruimtes zijn die ook nog eens aanpasbaar zijn in grootte en daarbij is de Foyer is een ideale centrale en overzichtelijke ontmoetingsplek. Dit sluit goed aan bij de events en studiebijenkomsten voor onze studenten. De medewerkers denken met je mee en zijn zeer servicegericht, de catering is altijd top. Van alle deelnemers krijgen wij positieve feedback.
Open Universiteit - Informatica Studiedag

 Meetingselect kiest voor vergadering in Omnisport
Vanaf het eerste contact tot en met de afsluitende handdruk (met presentje) waren de contacten met 1931 professioneel en gastvrij. De ambiance straalt een warme sfeer uit, daarnaast zorgt een zeer efficiënte bedrijfsvoering dat het ons en onze gasten aan niets heeft ontbroken. Door de opbouw van de lokaties; alles gelijkvloers en flexibel, is alles mogelijk met betrekking tot grootte van groepen van afzonderlijke sessies. Het horeca gedeelte had ondanks de grootte van de ruimte toch een gezellige warme uitstraling. voeg daarbij het vriendelijke en bereidwillige personeel en onze congresdag was zeer geslaagd. We komen volgend jaar dan ook graag terug!
St. Hematon - Landelijke Hematondag Zuid

 Image
Fijne locatie, met een hele fijne samenwerking in de voorbereiding en op de dag zelf.
HAS Green Academy - Medewerkersdag

 HAS - Medewerkersdag
1931 is een grote locatie waardoor je een congres voor een groot aantal mensen kunt organiseren, waarbij je het gevoel van thuiskomen hebt, dan wel dat het een warme uitstraling heeft. Hierdoor voel je je als organisator welkom, maar ook van de deelnemers krijgen wij positieve feedback.
Optometristen Vereniging Nederland - Congres

 Medisch Congres in Den Bosch
Bedrijfsfeest wat na 2,5 jaar weer mogelijk was super ingevuld door 1931 in Den Bosch. Mooie locatie, goed bereikbaar, voldoende parkeerplaatsen en alles naar wens ingevuld met lekker eten van de besproken food trucks! Zeker aan te bevelen!
Pali Group - Personeelsfeest

 Personeelsdag organiseren in Den Bosch
Congrescentrum 1931 biedt een fijne en persoonlijke ervaring bij de organisatie van je event. Ze denken pro-actief mee, volgen goed op en maken de gemaakte afspraken waar. Dat is nog eens ontzorgen!
Van Mossel Group

 Van Mossel Groep
Wij zijn super geholpen door de medewerkers van 1931 van offerte tot aan de bitterbal op het einde. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Jeroen Bosch Ziekenhuis

 Congresruimte 1931
Het event was goed georganiseerd. Wij werden echt ontzorgd en dat is fijn, natuurlijk op zo'n spannende dag. Het eten was enorm lekker en de zaal zag er goed uit, precies hoe wij het wilden.
Repay HRM

 Image
1931 is een centraal gelegen locatie waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De locatie heeft een goede uitstraling door een restyling, een professioneel team en bijzonder goede food & beverages.
Food Event 2017 - My Business Media B.V.

 Image
Vriendelijk en behulpzaam personeel die het niet erg vinden om iets extra's te doen. En ook meteen helpen. Mooie locatie, sfeervol en erg huiselijk.
Congress Care - Vakbeurs voor Mondhygiënisten

 Beurs of Congres organiseren bij 1931 in Den Bosch
Gastvrijheid en service zit in het DNA van iedereen waarmee ik contact heb
UWV - Online medewerkersbijeenkomst

 Personeelsbijeenkomst en presentatie bij Congrescentrum 1931
Hele fijne locatie met ervaren deskundige medewerkers. Naast de prachtige locatie heeft 1931 ook een fantastische studio waar heel veel mogelijkheden zijn voor uitzendingen en opnames.
RVO - Nationaal Export Event

 Evenement Organiseren in Den Bosch
Prima congreslocatie met uitstekende persoonlijke begeleiding en goed advies, zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoer. Zijn in staat om op korte termijn flexibel en adequaat te reageren op verzoeken. Prima catering. Uitstekende faciliteiten voor wat betreft ruimte en techniek.
Venticare - Venticare Live 2021

 Catering bij bedrijfsfeest of bijeenkomst
Klasse.
Henk Streng - High Tea

 High Tea, Catering mogelijkheden voor privé en zakelijke bijenkomsten
De grootte van de ruimte en de eventuele indeling in compartimenten is prettig en praktisch
Open Universiteit - Mastergetuigschriftuitreiking

 Feesten, bijeenkomsten, congressen hebben verschillende indeling
Prachtige zakelijke locatie met een intiem karakter en een hoog service level.
Vakmedianet - Material Handling

 1931 Congressen en zakelijke bijeenkomsten
Samen met een geweldig team van 1931 een fantastisch congres en feestavond kunnen realiseren. De samenwerking, meedenken en service gerichtheid van het projectteam heeft geleid tot een perfectie voorbereiding, samenstelling en uiteindelijke uitvoering van congres en feestavond. 1931 en Libema nogmaals DANK!
EMS - Medisch Acute Zorg Congres 2021

 Medische Congressen en Zorg Congressen bij Congrescentrum 1931
De indeling van de locatie was perfect voor ons event; door de ligging van de Dexters zij deze vanuit het middenplein heel makkelijk en snel bereikbaar. De geluiddicht van de Dexters is zeer prettig; mensen die willen blijven netwerken op het middenplein kunnen dat doen, zonder dat mensen die een inhoudelijke sessie volgen hiervan last ondervinden. Catering verliep heel vloeiend, en was goed verzorgd.
Provincie Noord Brabant - Energiefestival

 1931 Congrescentrum Den Bosch Goede Catering
Wij komen nu al een aantal jaar bij 1931 en zijn nog steeds erg tevreden. De vriendelijkheid van het personeel is voor ons een grote plus. Ze denken en helpen goed mee, zowel in het voorbereidingsproces als op het evenement zelf.
Stichting DierenLot - Najaarscongres

 Repay HR Event
Prima event gehouden met dank aan alle medewerkers van de locatie. Alles geregeld volgens afspraak! Fijn dat er ruime zalen zijn en veel parkeergelegenheid.
Essent

 Beurs of Congres organiseren bij 1931 in Den Bosch
Een goede locatie, centraal gelegen in het land. Zeer vriendelijke medewerkers die meedenken om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Van account manager tot de medewerkers in de bediening!
OPEN MIND Technologies Benelux

 1931 Congressen en zakelijke bijeenkomsten
We hebben onze studiedagen al een aantal keer bij 1931 georganiseerd. Het is een fijne locatie, groot genoeg voor onze vele parallelsessies en toch heel overzichtelijk door de ligging van de Dexters rondom de centrale Foyer. De lunch is altijd top verzorgd en de medewerkers zijn supervriendelijk, servicegericht en denken graag met je mee. De organisatie vooraf aan het event verloopt iedere keer op een prettige manier. We zullen dan ook in november 2024 weer een event bij 1931 organiseren.
Open Universiteit - ITXperience

 Medische Congressen en Zorg Congressen bij Congrescentrum 1931
Korte lijnen, snel schakelen, vriendelijk, behulpzaam, professioneel. Voor mij de kernwoorden voor de medewerkers van 1931 die ons evenement mede tot een succes maakten. Qua voorzieningen een prima locatie met een slimme indeling van zalen. Top!
Cumela

 HAS - Medewerkersdag
Deze locatie is uitermate geschikt voor een kick-off en we hebben wederom erg fijn met iedereen samengewerkt!
Van Hoof en van Hoof produkties

 Image
Met veel plezier hebben we ons eerste OGOB-congres bij 1931 in Den Bosch georganiseerd of misschien beter gezegd samen met 1931. Heel fijn hoe er vooraf is meegedacht en hoe er tijdens het congres flexibel is meegewerkt. Professionaliteit in combinatie met Brabantse gemoedelijkheid. Bovendien bood de locatie alle mogelijkheden om aan onze wensen voor 500 gasten te kunnen voldoen. Clemens Geenen - Onderwijsgroep Oost-Brabant.
Onderwijsgroep Oost-Brabant - Studiedag

 Image
Zeer professioneel en gastvrij. Medewerkers passen zich aan aan het soort evenement
Stichting in Herstel met Lef

 Image
Planning en organisatie van ons evenement verliep soepel. De communicatie met 1931 was snel en prettig. Tijdens de dag werden wij goed geholpen door de catering en technische afdeling. Er kon snel en professioneel worden gehandeld. Wij kijken positief terug op de samenwerking met 1931, en kijken uit naar een volgend evenement.
Heliview - Dutch Data Forum

 Image
Ruime locatie met keurige begeleiding.

APG - Plan dag maart 2024

 Image
Fijne locatie waar goed wordt meegedacht met je organisatie!
NVFL - Nationale Lymfoedeem Dag

 Image
Prachtige accommodatie, servicegericht personeel.
Open Universiteit - Master Getuigschriftuitreiking

 Image
Fijne en mooie locatie met alle faciliteiten en goede catering. Gastvrij personeel en locatie is goed bereikbaar

ISMRM Benelux - Conference

 Image
Samenwerking erg gemakkelijk. Half woord is genoeg.
LEF Marketing & Events - VMUG Usercon

 Image
Perfecte locatie voor een congres gecombineerd met een kleine beurs. Aangeklede locatie waarbij zalen en beursvloer op elkaar aansluiten. De locatie is schaalbaar. De service en de ondersteuning gedurende het evenement is top. Flexibel, meedenkend en ruimte voor eigen inbreng.
Sense - Waterinfodag 2024

 Image
Servicegericht en warme uitstraling!
Open Universiteit - Bacheloruitreiking

 Image
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's Hertogenbosch
Route
Offerte aanvragen

Organiseren of vragen?

088 9000 333
info@1931.nl