EXPO Greater Amsterdam

Multifunctioneel groen, midden in de randstad


 Image
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen (nabij Amsterdam)
Route
Offerte aanvragen

Over EXPO Greater Amsterdam

Multifunctioneel groen midden in de randstad

Perfecte congreslocatie

Verrassend – dat is een woord dat in EXPO Greater Amsterdam vaak valt. Deze exclusieve locatie met een industriële uitstraling nabij Schiphol Airport en Amsterdam is met een vloeroppervlakte van 24.000 m2 geschikt voor alle soorten beurzen en evenementen. Het voorste gedeelte van de locatie is uitermate geschikt voor congressen tot 350 personen en tegelijkertijd gemakkelijk uit te breiden voor grotere groepen.

De onverwachtse rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad en de opvallende architectuur laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied. Daarnaast laten de glazen wanden de binnenruimte onopgemerkt overgaan in de fraaie buitenruimte en voegt de lichtinval aan elk evenement iets bijzonders toe.

 


Horse Event was van oorsprong een outdoor event. Met de steeds extremer wordende weersomstandigheden bood EXPO Greater Amsterdam ons de gulden middenweg met haar binnen- én buitenmogelijkheden. Op zonnige dagen was het buiten beter dan binnen, op regenachtige dagen was het binnen aangenamer dan buiten. Samen met het team van EXPO wisten we Horse Event al zes keer tot een succes te maken, óók onder uitdagende omstandigheden!
Academy Bartels - Horse Event

 Image
Zeer positieve ervaring gehad bij De EXPO Greater. Een mooie en sfeervolle locatie en een prettig team van Libéma die tijdens ons event ondersteuning gaven.
O'Neill - Your Sample Sale

 O'Neill Sample Sale in Amsterdam
Prettige samenwerking, snel schakelen en meedenkend. En alle medewerkers kennis van zaken.
Personeelsfeest - Pop-up Borrel

 Image
Voor de IFTF is EXPO Greater Amsterdam een heel goede locatie. De locatie bestaat voornamelijk uit glas en dat is goed voor de bloemen en het geeft ons evenement de juiste uitstraling.
IFTF

 Image
EXPO Greater Amsterdam is een locatie met een goede ligging en uitzonderlijke sfeer.
SMTB

 Image
Wat de EXPO uniek maakt is dat er heel veel mogelijk is. Voor grote groepen maar ook voor wat kleinere groepen. Verder zijn er een aantal sterke punten zoals ruime parkeergelegenheid en prima bereikbaarheid. De service is prima in orde. Er wordt goed meegedacht en er is voldoende mogelijkheid voor eigen inbreng. Communicatie verloopt prettig en er wordt ook veel tijd geïnvesteerd gedurende de voorbereiding om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
Rabobank Hoofddorp - Duurzame innovatiedag

 Image
Het was wel even spannend toen we een hal bij EXPO Greater Amsterdam hadden gehuurd voor onze personeelsdag. Maar we hadden dit nodig voor ons programma om bijna 600 medewerkers een presentatie te laten bijwonen en aan het werk te zetten met een Chainreaction. Bijzonder om te zien hoe je zo'n 'kale' ruimte kunt aankleden zodat het een moderne, prettige omgeving wordt.
Jong Leren - Studiedag Chainreaction

 EXPO Greater Amsterdam Personeelsdag organiseren
Mooie locatie, goed bereikbaar met zowel de auto als OV en ontzettend vriendelijk personeel.
Good B.V. - Huis & Energie

 EXPO Greater Amsterdam Congrescentrum
EXPO Greater Amsterdam is een geweldige locatie met veel mogelijkheden en uitstekende bereikbaarheid. We kijken terug op een zeer geslaagde editie van de Business Travel & Mobility Conference op 23-03-2022. En veel lof voor de flexibiliteit van Libema in de (lange) aanloop door alle Corona perikelen.
BTMClub - The Business Travel and Mobility Conference

 EXPO Greater Amsterdam Congrescentrum, Congreszaal, Presentatieruimte
Mooie grote evenementenlocatie, goed bereikbaar.
Don Events V.O.F. - Vlooienmarkt

 Image
Sfeervol en gastvrij!

Jan Tourism Consultancy - Het Reisprof Event 2024

 Image
Expo Greater Amsterdam is een zeer mooie locatie voor grote publieksevenementen.
Don Events V.O.F. - Vlooienmarkt

 Image
Wij hebben voor één van onze opdrachtgevers een grootschalig event georganiseerd in april in Expo Greater Amsterdam en dat is zeer goed bevallen. Zowel tijdens het voortraject als het event hebben wij een hele fijne ervaring met het hele team. Een locatie die erg flexibel kan en wil meedenken, zeer gastvrij en behulpzaam, niks is teveel gevraagd en treden echt op als een team en sparringpartner om samen tot een mooi resultaat te komen. Een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan deze locatie absoluut aanraden.
D en B Eventmarketing - Salesforce World Tour 2024

 Image
Our experience at this venue was outstanding. The staff were professional, accommodating, and ensured every detail was perfectly managed.
Freshworks - NL flagship event

 Image
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen (nabij Amsterdam)
Route
Offerte aanvragen