EXPO Greater Amsterdam

Multifunctioneel groen, midden in de randstad


 Image
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen (nabij Amsterdam)
Route
Offerte aanvragen

Over EXPO Greater Amsterdam

Multifunctioneel groen midden in de randstad

Perfecte congreslocatie

Verrassend – dat is een woord dat in EXPO Greater Amsterdam vaak valt. Deze exclusieve locatie met een industriële uitstraling nabij Schiphol Airport en Amsterdam is met een vloeroppervlakte van 24.000 m2 geschikt voor alle soorten beurzen en evenementen. Het voorste gedeelte van de locatie is uitermate geschikt voor congressen tot 350 personen en tegelijkertijd gemakkelijk uit te breiden voor grotere groepen.

De onverwachtse rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad en de opvallende architectuur laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied. Daarnaast laten de glazen wanden de binnenruimte onopgemerkt overgaan in de fraaie buitenruimte en voegt de lichtinval aan elk evenement iets bijzonders toe.

 


Voor de IFTF is EXPO Greater Amsterdam een heel goede locatie. De locatie bestaat voornamelijk uit glas en dat is goed voor de bloemen en het geeft ons evenement de juiste uitstraling.
IFTF

 Image
EXPO Greater Amsterdam is een locatie met een goede ligging en uitzonderlijke sfeer.
SMTB

 Image
Wat de EXPO uniek maakt is dat er heel veel mogelijk is. Voor grote groepen maar ook voor wat kleinere groepen. Verder zijn er een aantal sterke punten zoals ruime parkeergelegenheid en prima bereikbaarheid. De service is prima in orde. Er wordt goed meegedacht en er is voldoende mogelijkheid voor eigen inbreng. Communicatie verloopt prettig en er wordt ook veel tijd geïnvesteerd gedurende de voorbereiding om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
Rabobank Hoofddorp - Duurzame innovatiedag

 Image
Het unieke aan EXPO Greater Amsterdam is de combinatie van de indoor- en outdoor accommodatie, die wij volledig benutten. De samenwerking met het team van de EXPO is voortreffelijk verlopen, het zijn stuk voor stuk flexibele medewerkers die echt meedenken.
Horse Event

 Image
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen (nabij Amsterdam)
Route
Offerte aanvragen