Omnisport Apeldoorn

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

De A-status voor elk evenement

Omnisport Apeldoorn is een locatie waar niet alleen sporters naar het allerhoogste reiken, ook bedrijven en organisatoren doen dat. De locatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een beurs in combinatie met een congres, workshops of lezingen.

 • 6.500m2

  Voor evenementen tot 6.500m2

 • 11.000 personen

  Van 10 tot 11.000 personen

 • Keuze te over

  2 (top)sporthallen en 9 vergaderzalen & subruimtes

 • 2 snelwegen

  Met de A1 en A50 altijd een snelweg om de hoek

 • 3.300

  Ruim 3.300 parkeerplaatsen

 • Op loopafstand

  Op 5 minuten loopafstand van NS-station Apeldoorn De Maten

Een multifunctionele eventlocatie met A-status

Omnisport Apeldoorn heeft de A-status. Hiermee is het de enige accommodatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen worden gehouden. De bijna 6.500 m² bieden u ook ruimte om Omnisport Apeldoorn voor sportieve of zakelijke doeleinden te gebruiken. Dit hebben Stad in Bedrijf, Sister Act, WK Baanwielrennen, KvK Startersdagen, Darlene Zschech en AFAS Tennis Classics reeds ervaren.

Een complex geschikt voor uiteenlopende evenementen

In de grote sporthal en wieler- en atletiekhal wordt niet alleen gesport, want Omnisport Apeldoorn dient ook als evenementenlocatie. Ruimtes als de Promenade, Business Lounge en het Sportcafé zijn breed inzetbaar en er zijn combinaties mogelijk. Zo kunt u uw zakelijke bijeenkomst sportief afsluiten. Daarnaast kunt u uw evenement in Omnisport Apeldoorn combineren met het naastgelegen Americahal Apeldoorn (ook van Libéma). Omnisport Apeldoorn is aangesloten bij Apeldoorn Congresstad. Apeldoorn Congresstad is een initiatief van meerdere ondernemers in Apeldoorn die de handen ineen hebben geslagen. Het is een krachtenbundeling die Apeldoorn op de kaart zet als dé congresstad.

Meer informatie? Lees meer over de mogelijkheden voor vergaderen en clinics.

Omnisport Apeldoorn is hét platform voor sport, business en entertainment

Omnisport beschikt over zowel kleine zalen voor feesten en presentaties als grote ruimtes voor beurzen en muziekevenementen.

Bel 088 9000 350 voor vragen over een van onze zalen.

Bekijk alle specificaties van de ruimtes.

Bekijk de plattegrond van Omnisport Apeldoorn.

Bereikbaarheid Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn ligt voor zowel automobilisten als treinreizigers gunstig. Het complex ligt namelijk aan de A50, op 10 minuten lopen van treinstation Osseveld en op zo’n 2 minuten loopafstand van Station De Maten. U kunt uw auto op ons grote parkeerterrein altijd kwijt. Met de auto Omnisport is centraal gelegen. Hierdoor is de locatie voor zowel bezoekers uit het noorden, midden, zuiden én de Randstad perfect bereikbaar. Bijkomend voordeel is de korte afstand tot de Duitse grens, waardoor de locatie een extra internationaal publiek kan aanboren. Op minder dan 40 minuten van Enschede, Den Bosch, Utrecht, Zwolle en de Duitse grens Op minder dan 60 minuten van Amsterdam, Heerenveen, Assen en Eindhoven Met de trein Vanaf Apeldoorn Centraal richting Zutphen stapt u uit bij Station De Maten, waar het complex op 2 minuten loopafstand ligt. Als u richting Deventer reist, kunt u bij Station Osseveld in 10 minuten naar Omnisport wandelen. Met de bus De bushalte bevindt zich op ongeveer 10 tot 15 minuten loopafstand van Omnisport Apeldoorn. Parkeren Omnisport Apeldoorn beschikt over meer dan 800 parkeerplaatsen, dat eventueel uit te breiden is met het parkeerterrein van buurlocatie Americahal Apeldoorn (ook onderdeel van Libéma).

8,4

Overall

8,9

Meedenken

8,9

Begeleiding projectmanager

7,8

Horeca

Stroke 1776 + Stroke 1777
Stichting Lowlands Throwdown
Omnisport en met name alle medewerkers zijn uitermate dienstverlenend en weten wat het is om klanten te "ontzorgen". Altijd positief en oplossingsgericht, een hele fijne partij om mee te werken.
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo