Omnisport Apeldoorn

Wij maken van organiseren een topsport


 Image
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn
Route
Offerte aanvragen

Over Omnisport

Wij maken van organiseren een topsport

Omnisport Apeldoorn behoort tot een van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties in Midden-Nederland. In het imposante en multifunctionele complex beoefent de Nederlandse top hun sport. De zakelijke mogelijkheden maken Omnisport Apeldoorn extra bijzonder. Bij Omnisport Apeldoorn kun je namelijk business, sport én entertainment combineren!

Met het middenterrein van de immense Wieler- en Atletiekhal biedt Omnisport Apeldoorn een unieke locatie voor zakelijke events. De accommodatie kent vele mogelijkheden op het gebied van aankleding, licht- en geluidstechniek en audiovisuele voorzieningen. Daardoor kan in elke ruimte de juiste stijl en ambiance gecreëerd worden.


Omnisport en met name alle medewerkers zijn uitermate dienstverlenend en weten wat het is om klanten te ''ontzorgen''. Altijd positief en oplossingsgericht. Hele fijne partij om mee te werken.
Stichting Lowlands - Throwdown

 Image
Al 10 jaar organiseert onze vereniging wedstrijden in Omnisport. Ruim 750 atleten kunnen hier op uitstekende wijze hun prestaties leveren en vaak verberteren. Ieder jaar worden we prima ondersteund!
atletiekvereniging PEC 1910

 Image
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn
Route
Offerte aanvragen