Omnisport Apeldoorn

Wij maken van organiseren een topsport


 Image
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn
Route
Offerte aanvragen

Over Omnisport

Wij maken van organiseren een topsport

Omnisport Apeldoorn behoort tot een van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties in Midden-Nederland. In het imposante en multifunctionele complex beoefent de Nederlandse top hun sport. De zakelijke mogelijkheden maken Omnisport Apeldoorn extra bijzonder. Bij Omnisport Apeldoorn kun je namelijk business, sport én entertainment combineren!

Met het middenterrein van de immense Wieler- en Atletiekhal biedt Omnisport Apeldoorn een unieke locatie voor zakelijke events. De accommodatie kent vele mogelijkheden op het gebied van aankleding, licht- en geluidstechniek en audiovisuele voorzieningen. Daardoor kan in elke ruimte de juiste stijl en ambiance gecreëerd worden.


Omnisport en met name alle medewerkers zijn uitermate dienstverlenend en weten wat het is om klanten te ''ontzorgen''. Altijd positief en oplossingsgericht. Hele fijne partij om mee te werken.
Stichting Lowlands - Throwdown

 Image
Al 10 jaar organiseert onze vereniging wedstrijden in Omnisport. Ruim 750 atleten kunnen hier op uitstekende wijze hun prestaties leveren en vaak verberteren. Ieder jaar worden we prima ondersteund!
Atletiekvereniging PEC 1910

 Image
Ondanks een zeer korte voorberidingstijd bleek het team van Libéma/ Omnisport in staat om uitstekend in te spelen op de wensen en de vragen van onze zijde. De professionele maar tegelijkertijd zeer vriendelijke en transparante opstelling zorgden voor een uitstekende en zeer positieve ervaring.
Politie Eenheid Oost-Nederland

 Image
De uitstraling van Omisport paste precies bij het thema van onze bijeenkomst. Er werd goed met ons meegedacht bij de invulling van het event en alle medewerkers met wie wij te maken hebben gehad waren vriendelijk en behulpzaam.
Hevea - Dunlop

 Image
Mooie, sportieve omgeving met professionele en gastvrije medewerkers
NOC*NSF

 Image
Er is goed meegedacht op en positieve, constructieve, flexibele manier en er is ons veel werk uit handen genomen. Al met al zeker een aanrader!
50-jarig jubileumfeest - Stichting de Kuip

 Image
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn
Route
Offerte aanvragen