Omnisport Apeldoorn

Waar grenzen verlegd worden

Organiseren of vragen?

Neem dan contact op met Mijke

088 900 03 90 Mail Mijke

De A-status voor elk evenement

Omnisport Apeldoorn is een locatie waar niet alleen sporters naar het allerhoogste reiken, ook bedrijven en organisatoren doen dat. De locatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een beurs in combinatie met een congres, workshops of lezingen. Omnisport Apeldoorn heeft de A-status. Hiermee is het de enige accommodatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen worden gehouden. De bijna 6.500 m2 bieden u ook ruimte om Omnisport Apeldoorn voor sportieve of zakelijke doeleinden te gebruiken. Dit hebben Stad in Bedrijf, Sister Act, WK Baanwielrennen, KvK Startersdagen, Darlene Zschech, filmpremière SPAAK en AFAS Tennis Classics reeds ervaren!

Video-locatie-omnisport-apeldoornvideo-bedrijfsfeest-omnisport
Omnisport Apeldoorn

De Voorwaarts 55, 7321MA Apeldoorn

Wat is er mogelijk op deze locatie?

Omnisport Apeldoorn is een ruime locatie met diverse zalen waaronder een grote wieler- en atletiekbaan, maar ook een topsporthal van ruim 1.760 m². Al deze ruimtes zijn geheel naar wens aan te kleden, zo is uw evenement altijd geheel in eigen stijl.

Omdat Omnisport Apeldoorn een topsport locatie is, is het gemakkelijk en leuk om een sportieve activiteit toe te voegen aan uw evenement. Ook catering wordt geheel verzorgd door Omnisport. De combinatie van alle faciliteiten en de sportieve sfeer zorgen ervoor dat uw evenement geheel tot zijn recht komt.

Bekijk hier een video impressie.

Omnisport Apeldoorn is een ruime locatie met diverse zalen waaronder een grote wieler- en atletiekbaan, maar ook een topsporthal van ruim 1.760 m2. Al deze ruimtes zijn geheel naar wens aan te kleden, zo is uw evenement altijd geheel in eigen stijl.

Omdat Omnisport Apeldoorn een topsport locatie is, is het gemakkelijk en leuk om een sportieve activiteit toe te voegen aan uw evenement. Ook catering wordt geheel verzorgd worden door Omnisport. De combinatie van alle faciliteiten en de sportieve sfeer zorgen ervoor dat uw evenement geheel tot zijn recht komt.

Omnisport Apeldoorn behoort tot één van de meest unieke beurslocaties in Midden-Nederland. In het imposante en multifunctionele complex beoefent de Nederlandse top hun sport. De zakelijke mogelijkheden maken Omnisport Apeldoorn extra bijzonder. Hier kunt u namelijk business, sport én entertainment combineren. Met recht een unieke locatie voor uw beurs!

Er zijn een groot aantal opzetten mogelijk voor een beurs binnen Omnisport, zo kunt u er voor kiezen om een beurs te organiseren op het middenterrein van de wielerbaan! Maar ook de andere zalen en ruimtes (zoals bijvoorbeeld de Topsporthal) zijn voor een beurs inzetbaar.

Omnisport Apeldoorn denkt graag met u mee, zo zijn er ook diverse cateringmogelijkheden, een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar en krijgt u een vaste projectmanager als aanspreekpunt.

Omnisport Apeldoorn beschikt over verschillende zalen en ruimtes waaronder de grote Wielerbaan met vaste tribunes en een midden terrein. Daarnaast beschikt Omnisport ook over kleinere zalen zoals bijvoorbeeld de promenade. Door de combinatie van een enorm grote plenaire zaal en kleinere ruimtes voor bijvoorbeeld deelgroepen is Omnisport Apeldoorn uitermate geschikt voor een congres. Heeft u wel eens gedacht aan een verrassend element tijdens uw congres? Een leuke toevoeging kan bijvoorbeeld een fietsclinic zijn.

Omnisport is te bereiken via snelwegen zoals de A1 en de A50 en ook op loopafstand van een NS-station. Hierdoor is de locatie zeer goed bereikbaar voor al uw bezoekers. In Omnisport reiken niet alleen sporters naar het allerhoogste, maar ook de projectmanagers zullen ervoor zorgen dat we samen uw congres naar grote hoogte tillen.

Bekijk hier een video impressie.

Omnisport Apeldoorn is partner van Apeldoorn Congresstad.

Omnisport Apeldoorn is een unieke en flexibele locatie waar een groot aantal opties mogelijk zijn. Ruimtes als de Promenade, Business Lounge en het Sportcafé zijn breed inzetbaar en er zijn diverse combinaties mogelijk. De zeer goede akoestiek van de grote wielerbaan is ook geschikt voor concerten en musicals. Bovendien beschikt Omnisport over vaste tribunes waardoor u al direct over een goede opstelling beschikt.

Omnisport Apeldoorn denkt graag met u mee. Zo zijn er diverse cateringmogelijkheden via bijvoorbeeld ’t Genot en krijgt u een projectmanager als aanspreekpunt waardoor de communicatie voor u gestroomlijnd verloopt.

Bezoekers van een evenement in Omnisport Apeldoorn kunnen genieten van de goede bereikbaarheid van de locatie. Op enkele minuten lopen ligt een NS station en direct aan de locatie zijn een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Omnisport Apeldoorn beschikt over verschillende zalen en ruimtes waaronder de grote wielerbaan met vaste tribunes en een middenterrein. De vaste tribunes bieden ruimte aan ongeveer 5.000 gasten. Dit maakt Omnisport Apeldoorn ideaal voor een productpresentatie met veel bezoekers. Ook voor kleinere gezelschappen zijn diverse andere opzetten beschikbaar. Alle ruimtes zijn geheel naar wens aan te kleden is, zo is uw productpresentatie altijd geheel in eigen stijl.

Omnisport is te bereiken via snelwegen zoals de A1 en de A50 en ook op loopafstand van een NS-station. Hierdoor is Omnisport Apeldoorn zeer goed bereikbaar voor al uw bezoekers. Omnisport Apeldoorn streeft samen met u naar een geslaagde productpresentatie!

Omnisport Apeldoorn is één van de grootste sportcomplexen van Nederland en bied met het sportcafé, de wieler- en atletiekbaan maar ook de topsporthal diverse opties voor activiteiten voor uw teambuilding dag! Ontvangst met een smoothie, vervolgens het volgen van sportclinic of verschillende spellen waarna er wordt geëindigd met een lunch? Het is maar een van de tientallen opties die mogelijk zijn in Omnisport Apeldoorn.

Ook voor niet sport gerelateerde activiteiten zijn er genoeg opties. Kies voor een unieke setting in een locatie die energie uitstraalt. Kortom een locatie waar van alles mogelijk is!

Omnisport Apeldoorn beschikt naast de sporthal ook diverse vergaderruimtes. Neem bijvoorbeeld plaats in de vergaderruimtes aansluitend aan het sportcafé of in de businesslounge. Deze ruimtes hebben een prachtig uitzicht over de topsport gelegenheden en dragen daarom zeker bij aan een inspirerend overleg.

Aansluitend aan uw vergadering is het ook mogelijk om geheel verzorgt te lunchen bij Omnisport Apeldoorn. Geniet van de heerlijk verse smoothies en gezonde snacks om weer op kracht te komen voor bijvoorbeeld de volgende sessie!

Heeft u behoefte om voor of na de vergadering uw hoofd leeg te maken? Dat kan door bijvoorbeeld te genieten van een fietsclinic!

Omnisport is een unieke sportlocatie met een grote wieler- en atletiekbaan, maar ook een topsporthal van ruim 1.760 m2. Al deze ruimtes zijn flexibel en geheel naar eigen wens in te zetten om een geslaagd sportevenement te organiseren.

Als sportvereniging ben je bij Omnisport Apeldoorn aan het juiste adres. Er kunnen sporttrainingen georganiseerd worden voor verschillende sporten, zoals bijvoorbeeld atletiek. Hiervoor kan gebruikt worden gemaakt van de atletiekhal en de verschillende materialen zo als startblokken, hordes, polsstokhoog, kogelstoten, de rondbaan en de sprintbaan. Voor bijvoorbeeld basketbaltrainingen kan er gebruik worden gemaakt van de topsporthal.

Ook grote sportevenementen kunnen georganiseerd worden bij Omnisport Apeldoorn. Aan alles is gedacht, van kleedkamers inclusief douche en stroomvoorzieningen tot aan ledschermen en tijdwaarneming. Uw sportevenement slaagt bij Omnisport!

Neem zelf een kijkje…

Kijk gerust even rond… Volg onze virtuele rondleiding! Natuurlijk bent u ook van harte welkom om zelf de sfeer te proeven tijdens een persoonlijke rondleiding.

Wat maakt Omnisport zo uniek?

 • 6.500 m2

  Voor evenementen tot 6.500 m2.

 • Flexibel in groepsgrootte

  Voor evenementen van 300 tot 15.000 personen

 • Keuze te over

  2 (top)sporthallen en 9 vergaderzalen & subruimtes

 • Ruime parkeercapaciteit

  Ruim 3.300 parkeerplaatsen

 • 2 snelwegen

  Met de A1 en A50 altijd een snelweg om de hoek

 • Op loopafstand

  Op 5 minuten loopafstand van NS-station Apeldoorn De Maten

Praktische Informatie

Hier organiseren of heeft u vragen?

Neem dan contact op met Mijke

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks sturen wij u ontwikkelingen, leuke weetjes & interessante artikelen uit de branche.

 •  *
 •  *
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo