Omnisport Apeldoorn

Wij maken van organiseren een topsport


 Image
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn
Route
Offerte aanvragen

Over Omnisport

Wij maken van organiseren een topsport

Omnisport Apeldoorn behoort tot een van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties in Midden-Nederland. In het imposante en multifunctionele complex beoefent de Nederlandse top hun sport. De zakelijke mogelijkheden maken Omnisport Apeldoorn extra bijzonder. Bij Omnisport Apeldoorn kun je namelijk business, sport én entertainment combineren!

Met het middenterrein van de immense Wieler- en Atletiekhal biedt Omnisport Apeldoorn een unieke locatie voor zakelijke events. De accommodatie kent vele mogelijkheden op het gebied van aankleding, licht- en geluidstechniek en audiovisuele voorzieningen. Daardoor kan in elke ruimte de juiste stijl en ambiance gecreëerd worden.


We kijken positief terug op het evenement van 1 juni. Complimenten voor de locatie! De ruimtes en de foyer waren ook heel geschikt voor een kleiner gezelschap. Er was uitstekende WiFi verbinding en de aansluiting met de beeldschermen in de kleine zalen werkten goed. We hebben complimenten over het eten ontvangen, daar waren we zelf ook tevreden over. Ik zal de locatie zeker aanraden bij mijn collega als leslocatie voor onze leergang.
ISPP - Meet & Greet

 Referentie ISPP Meet & Greet
Een fantastische impactvolle locatie met een professioneel team!
Nedap-livestockmanagement - Personeelsdag

 Personeelsdag organiseren
Mooie locatie waarin je sfeer proeft van combinatie van topsport en business.
Optistport - Zakelijke Bijeenkomst

 Unieke presentatie met scherm in Apeldoorn Omnisport
De wielerclinic was een geweldige ervaring. Mooie om deze belevenis te delen met vrienden en fietsmaten. Je moet over een drempel heen maar daarna is het echt een 'adrenaline kick'.
Particulier - Clinic Baanwielrennen

 Baanwielrennen Omnisport Apeldoorn
Zeer goed contact met de medewerkers bij Omnisport. Vriendelijk, professioneel, hulpvaardig. Echt toppers! Fantastisch leuk om te combineren met een clinic baanwielrennen. Ook de mensen van de Adelaar zijn geweldig! De horeca is bijzonder goed, geweldige combinatie van lekkere gerechten. Fijn de aandacht voor gezond en toch heel lekker!
Flynth Adviseurs & Accountants - VO Bijeenkomst

 Flynth - Bijeenkomst
Uitstekende service, mooie uitstraling en fijn personeel om mee samen te werken.
NOC*NSF - Inspiratieavond Sportverenigingen

 NOC NSF - Inspiratie avond
Verder alles prima. Heel blij met deze pracht accommodatie.
AV Rijssen - Club Kampioenschappen

 AV Rijssen - Club kampioenschappen
Prima locatie voor zowel aantal personen en ruim voldoende parkeergelegenheid / goed bereikbaar. Service uitstekend zowel meedenkend en wat er allemaal mogelijk is.
Meetingselect Belastingdienst - GKT Vergadering

 Meetingselect kiest voor vergadering in Omnisport
Aangenaam verrast door de professionaliteit van het team van Omnisport buiten de sportactiviteiten om. Niet verwacht dat zij een zakelijk event zo tot in de puntjes konden organiseren en aanbieden. Trots als Apeldoornse!!
NVT Onderhoudsgroep - Veiligheidsdag

 Zakelijke bijeenkomst in Omnisport Apeldoorn met NVT Onderhoudsgroep
Indrukwekkende locatie met veel dynamiek, veel ruimte, fijne samenwerking en goed ontvangen door onze deelnemers.
Nevi - Procurement Day congres

 Nevi - Procurement Day
Een perfecte accommodatie om evenementen zoals banenbeurzen te houden. Sfeer goed, personeel vriendelijk, goed te bereiken en medewerkers Omnisport denken mee en denken in mogelijkheden.
Atlant Zorggroep - Shop Your Job event

 Shop your job event
Bijzonder gebouw met goede bereikbaarheid en goede(gratis)parkeergelegenheid
VGRabobank - Bijeenkomst

 Omnisport Congresopstelling
Wij hebben een erg leuke, interessante, leerzame clinic baanwielrennen bij jullie gehad, zeker voor herhaling vatbaar!
STG Albergen - Clinic Baanwielrennen

 Baanwielrennen Omnisport Apeldoorn
Prachtige locatie met sportieve lading. Verzorgt en net dat extra stukje beleving. Fijne begeleiding die 100% meedenkt. Zeer tevreden.
Present Apeldoorn - Partner event

 Unieke presentatie met scherm in Apeldoorn Omnisport
Bereikbaarheid en de bijzondere omgeving is een groot voordeel en tevens een ervaring. De dienstverlening en service is optima forma. Zeer correcte communicatie en zijn flexibel zodra men van koers wil wijzigen.
Twinq VvE (Vastgoed)software - Mini Congres

 Catering tijdens Congres in Apeldoorn
Omnisport is bij uitstek een prettige locatie om een bijeenkomst te organiseren. De combinatie van een sportieve en unieke uitstraling, goede ligging en bereikbaarheid samen met de prettige samenwerking zijn voor ons redenen om jaarlijks terug te keren bij Omnisport om bijeenkomsten te organiseren.
VSG Combi Bijeenkomst - Sportakkoorden festival

 Vergaderen en Bijeenkomsten in Apeldoorn bij Omnisport
Onze fietsvrienden hebben een top clinic baanwielrennen gehad.
Richard Kooij - Clinic Baanwielrennen

 Baanwielrennen Omnisport Apeldoorn
De afdeling ICT van Vitens genoot op 27 september jl. van een geweldige afdelingsdag bij Omnisport. Een super locatie, een gevarieerd programma met sportieve activiteiten en heerlijk eten en drinken. Wij kijken met zijn allen terug op een zeer geslaagde dag!
Vitens ICT - Personeelsbijeenkomst

 Vergaderruimte Apeldoorn in Omnisport
Er is goed meegedacht op en positieve, constructieve, flexibele manier en er is ons veel werk uit handen genomen. Al met al zeker een aanrader!
Stichting de Kuip - 50-jarig jubileumfeest

 Image
Mooie, sportieve omgeving met professionele en gastvrije medewerkers
NOC*NSF

 Image
De uitstraling van Omisport paste precies bij het thema van onze bijeenkomst. Er werd goed met ons meegedacht bij de invulling van het event en alle medewerkers met wie wij te maken hebben gehad waren vriendelijk en behulpzaam.
Hevea - Dunlop

 Image
Ondanks een zeer korte voorberidingstijd bleek het team van Libéma/ Omnisport in staat om uitstekend in te spelen op de wensen en de vragen van onze zijde. De professionele maar tegelijkertijd zeer vriendelijke en transparante opstelling zorgden voor een uitstekende en zeer positieve ervaring.
Politie Eenheid Oost-Nederland

 Omnisport, de sport- en evenementenlocatie van Gelderland
Al 10 jaar organiseert onze vereniging wedstrijden in Omnisport. Ruim 750 atleten kunnen hier op uitstekende wijze hun prestaties leveren en vaak verberteren. Ieder jaar worden we prima ondersteund!
Atletiekvereniging PEC 1910

 Image
Omnisport en met name alle medewerkers zijn uitermate dienstverlenend en weten wat het is om klanten te ''ontzorgen''. Altijd positief en oplossingsgericht. Hele fijne partij om mee te werken.
Stichting Lowlands - Throwdown

 Image
Fijne plek en zeer prettige medewerkers. Goede communicatie en bereikbaarheid. Flexibel en enthousiast. We hebben dit event echt met elkaar tot een succes gemaakt!
POS video IDTV - Kerstmuziek Gala 2021

 Kerstmuziek Gala met Koningin Máxima, Buddy Vedder en Romy Monteiro in Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn
Route
Offerte aanvragen