Event Center Beekse Bergen

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

Buitengewoon, van binnen én buiten

Event Center Beekse Bergen – dat aan de rand van Safaripark Beekse Bergen ligt – is bijzonder geschikt voor bijeenkomsten die wel een snufje avontuur of out-of-the-box-denken kunnen gebruiken. Ontdek de talloze in- & outdoor mogelijkheden. Lees meer over deze locatie

 • 1.400m2 en 40ha

  Indoor 1.400m2 en outdoor ruim 40ha

 • 31.500 personen

  Indoor van 10 tot 1.500 personen, outdoor tot 30.000 personen

 • Zalen of outdoorterrein

  Kies uit 1 van de 6 zalen of het indrukwekkende outdoorterrein

 • Aan de snelweg

  Nabij de A58 en A65

 • 1.000

  Ruim 1.000 parkeerplaatsen

 • Voor de deur

  Diverse buslijnen stoppen voor de deur

Aan de rand van Safaripark Beekse Bergen ligt Event Center Beekse Bergen

Bij event Center Beekse Bergen vindt u mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en -feesten, congressen, outdoorprogramma’s (quad rijden, teambuilding activiteiten, kanosafari en jeep rijden) en leuke indooractiviteiten (zoals een Afrikaanse drumsessie of Afrikaanse barbecue). De zes gethematiseerde zalen van Event Center Beekse Bergen zijn geschikt voor 10 tot 1.500 personen.

Uitgestrekt gebied voor teambuilding en bedrijfsuitjes

Event Center Beekse Bergen is dankzij het grote, uitgestrekte gebied met zandverstuivingen, bossen en een meer een ideale locatie voor leuke indoor en outdoor activiteiten. Daarnaast kunt u voor een optimale beleving uw uitje combineren met buurlocatie Safaripark Beekse Bergen, door bijvoorbeeld na een activiteit met het gezelschap de Big Five te spotten in het Safaripark. Zelfs een overnachting is zo geregeld in het naastgelegen Vakantiepark Beekse Bergen.

Beleef Afrika in een dag!

Een brainstormsessie op brulafstand van de leeuwen, een relatie-evenement met Afrikaanse braai bij zonsondergang of een quad experience over de immense zandvlakten met aansluitend een groot bedrijfsfeest. Event Center Beekse Bergen is uitermate geschikt voor diegene die een bedrijfsuitje, relatie-event of congres met een flinke dosis avontuur willen combineren. Event Center Beekse Bergen beschikt over: – 7 compleet ingerichte en gethematiseerde zalen – Uitgebreide Cateringmogelijkheden – Teambuildingsprogramma’s – Grootschalig outdoor terrein (zie hieronder) – Vergader- en congresondersteunig – Gratis parkeergelegenheid – Attractieve tarieven – Schakelbare zalen (The Adventure Hall, The Adventure Room en The Grand Lounge) – Een buitenterras met 200 zitplaatsen, dat bereikbaar is via de Pretoria Lounge.

Bekijk alle specificaties van de ruimtes

Bekijk de plattegrond van Event Center Beekse Bergen.

 

Bereikbaarheid Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen ligt aan de provinciale weg N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg. Vanaf de A58 en N269 geven de blauwe ANWB-borden de route naar Beekse Bergen aan. Met de auto Op minder dan 40 minuten van Eindhoven, Nijmegen, ’s Hertogenbosch, Breda en Rotterdam Op minder dan 60 minuten van Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Arnhem en Antwerpen Openbaar vervoer U kunt ook prima met de trein naar Tilburg Centraal reizen. Vanuit daar gaat bus 142, bus 143 en de treintaxi richting Event Center Beekse Bergen. Parkeerplaatsen Event Center Beekse Bergen beschikt over ruim 1.000 parkeerplaatsen, die direct bij de ingang liggen. Het is mogelijk om dit aantal uit te breiden.

Omgeving Event Center Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Hilvarenbeek ligt ten zuiden van Tilburg en is via de N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg goed bereikbaar. Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen en Vakantiepark Beekse Bergen zijn buurlocaties van Event Center Beekse Bergen. Overnachten in of rondom Hilvarenbeek U kunt overnachten in één van de vakantieparken van Libéma. Vakantiepark Beekse Bergen ligt op een steenworp afstand van Event Center Beekse Bergen. Bekijk overnachten voor meer informatie over overnachten op één van de vakantieparken.

Stroke 1776 + Stroke 1777
Oome Raamsdonk
Ik had het gevoel midden in Afrika te zijn.
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo