Event Center Beekse Bergen

Uw evenement in Afrikaanse sferen

Organiseren of vragen?

Neem dan contact op met Casper

088 9000 350 Mail Casper

Uw evenement met een Afrikaans tintje

Van teambuilding tot personeelsfeest, van familiebedrijfsdag tot groot festival. Bij Event Center Beekse Bergen, gelegen aan de rand van het Safaripark, profiteert u optimaal van het gevoel dat de dierenwereld bij gasten teweegbrengt.

Het Event Center is geschikt voor bijeenkomsten die wel een snufje avontuur of out-of-the-box-denken kunnen gebruiken. U vindt er mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en -feesten, congressen, outdoorprogramma’s (quad rijden, teambuilding activiteiten, kanosafari en jeep rijden) en leuke indooractiviteiten (zoals een Afrikaanse drumsessie of Afrikaanse barbecue). De zes gethematiseerde zalen van Event Center Beekse Bergen zijn geschikt voor 10 tot 1.500 personen.

Het buitenterrein telt ruim 40 hectare en is vanwege de grote zandvlakte, de ligging aan het water en het naastgelegen vakantiepark zeer in trek als locatie voor festivals. Wat dacht u van Share a perfect day, Best Kept Secret Festival en Decibel? Het outdoor terrein is geschikt voor maar liefst 30.000 personen. Ook kunt u een goede combinatie maken met de nabij gelegen camping. Bij Beekse Bergen kunt u letterlijk alle kanten op!

Event Center Beekse Bergen

Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Wat is er mogelijk op deze locatie?

Event Center Beekse Bergen is volledig gethematiseerd in het safari thema: jeeps, open vuren en globes, niets is te gek om de beleving compleet te maken. De vijf zalen binnen Event Center zijn met elkaar te combineren maar ook los van elkaar te gebruiken, zodat er verschillende combinaties mogelijk zijn. Het Event Center beschikt tevens over een groot outdoor terrein welke inzetbaar is voor diverse doeleinden.

Het enthousiaste projectteam van Event Center Beekse Bergen denkt graag met u mee bij het organiseren van uw bedrijfsevenement. Wilt u de zalen vullen met muziek en dans of kiest u liever voor een workshop? Ook sportieve en avontuurlijke uitdagingen behoren tot de tientallen opties waaruit u kunt kiezen.

Bij Event Center Beekse Bergen kunt u uw bedrijfsevenement nog completer maken door middel van ons eigen cateringlabel ’t Genot. Het horeca label van Libéma heeft diverse maaltijdmogelijkheden afgestemd op het safari thema waardoor de beleving helemaal compleet wordt. Kortom, alles is in huis voor een onvergetelijk bedrijfsevenement.

Door de diverse zalen en het outdoorterrein biedt Event Center Beekse Bergen diverse mogelijkheden voor publieksevenementen. Het terrein is al jaren vaste standplaats van Share a perfect day, Best Kept Secret en Decibel! Event Center Beekse Bergen is uniek door de ligging aan het grote meer en in het prachtige bosachtige gebied maar ook makkelijk te bereiken vanaf de A58. De locatie kent een prettige centrale ligging: op een steenworp afstand van Tilburg en dichtbij de Belgische grens. 

Het buitenterrein telt ruim 40 hectare en is vanwege de grote zandvlakte, de ligging aan het water en het naastgelegen vakantiepark zeer in trek als locatie voor festivals. Het outdoor terrein is geschikt voor maar liefst 30.000 personen. Ook kunt u een goede combinatie maken met de nabij gelegen camping. Bij Beekse Bergen kunt u letterlijk alle kanten op!

Event Center Beekse Bergen denkt geheel met u mee als het gaat om de invulling van uw publieksevenement, zowel op het gebied van horeca, activiteiten en entertainment is er een breed scala en mogelijkheden beschikbaar. Naast het buitenterrein beschikt Event Center ook over volledig gethematiseerde zalen die zorgen voor een aangename sfeer.

Wilt u een beurs organiseren waarbij natuur en buiten zijn een belangrijk thema bij is? Dan is Event Centre Beekse Bergen een goede keuze! De combinatie tussen de indoor en outdoor mogelijkheden bieden talloze opties. De 12 hectaren asfalt, bos, water, zand en de op het terrein gevestigde ruimtes bieden plaats voor ruim 30.000 bezoekers.

Het terrein is eenvoudig op te delen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten voor beurzen en evenementen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de beurs aan te vullen door de activiteiten die aangeboden worden vanuit Event Center.

Event Centre Beekse Bergen is ideaal gelegen! Het is makkelijk te bereiken vanaf de A58 en ligt op een steenworp afstand van Tilburg en de Belgische grens.

Event Center Beekse Bergen is een inspirerende locatie, niet alleen door de ligging aan het water en de bosrijke omgeving, maar ook door de thematisering en aankleding van de zalen. Zowel binnen als buiten beschikt de locatie over diverse ruimtes die ingezet kunnen worden voor een congres. Dankzij de vele ruimtes zijn plenaire bijeenkomsten goed te combineren met bijeenkomsten in subgroepen.

Een zakelijke bijeenkomst zoals een congres kan gemakkelijk gecombineerd worden met een van onze activiteiten of entertainment. Er zijn diverse cateringarrangementen beschikbaar via ’t Genot. Deze arrangementen zijn tevens afgestemd op het thema safari. Door de combinatie van de locatie, zalen, activiteiten en horeca is uw congres bijna compleet!

Event Center Beekse Bergen is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De locatie ligt op een steenworp afstand van Tilburg en de Belgische grens.

Event Center Beekse Bergen beschikt over een groot en divers outdoorterrein. Dit terrein bestaat uit grote zandvlaktes, uitgestrekte grasvelden, een bosrijke omgeving en bijna zeventig hectare water. De 12 hectaren asfalt, bos, water en zand en de op het terrein gevestigde ruimtes bieden mogelijkheden voor evenementen tot wel 30.000 bezoekers! Naast de vele mogelijkheden brengt dit een unieke beleving met zich mee. Strandtentjes, foodtrucks in de bossen, met je voeten in het water, een groot podium op een open veld; de mogelijkheden zijn eindeloos! Het terrein is eenvoudig op te delen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten voor evenementen. Decibel Outdoor en Best Kept Secret Festival gingen u al voor.

Het terrein is zuidelijk gelegen en ideaal te bereiken via de A58 en dicht bij de Belgische grens. Daarnaast kunnen uw gasten ‘rollend naar bed’ want met 750 kampeerplaatsen en 175 jungalows en Chalets op loopafstand in Vakantiepark Beekse Bergen, zijn meerdaagse evenementen mogelijk.

Event Center Beekse Bergen beschikt over 12 hectaren asfalt, bos, water, zand en diverse ruimtes inzetbaar voor diverse soorten evenementen. Ook een sportevenement behoort hier goed tot de mogelijkheden. De combinatie tussen de indoor en outdoor mogelijkheden bieden talloze opties.

Het terrein is eenvoudig op te delen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten voor evenementen. Omdat het terrein ook met regelmaat gebruikt wordt voor festivals zijn er al diverse opzetten voor podia en tribunes geweest. Deze kennis en ervaring deelt ons team uiteraard graag met u.

Event Centre Beekse Bergen is uniek door de ligging aan het grote meer en in het prachtige bosachtige gebied maar ook makkelijk te bereiken vanaf de A58. Het ligt op een steenworp afstand van Tilburg en de Belgische grens.

Event Center Beekse Bergen is een bijzondere locatie die ook ingezet kan worden voor een productpresentatie. Het Event Center bestaat uit meerdere hallen en ruimtes die geheel aangekleed zijn in thema’s die aansluiten bij het hoofdthema ‘safari’. De meerdere hallen en ruimtes maken het mogelijk om uw evenement bijvoorbeeld te starten met een plenaire sessie gevolgd door subsessies in de overige ruimtes. Daarnaast kunnen de diverse zalen gecombineerd worden waardoor grote ruimtes ontstaan.

Event Center Beekse Bergen ligt centraal in de Benelux en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar- als eigen vervoer. Ook voor een zakelijke bijeenkomst zoals een productpresentatie kunt u combinaties maken met bijvoorbeeld de diverse activiteiten, entertainment en horeca mogelijkheden die Beekse Bergen biedt.

Bent u op zoek naar een inspirerende en geheel gethematiseerde locatie voor een relatiedag? Dan biedt Event Centre Beekse Bergen talloze opties voor het ontvangen van uw gasten. Zo zijn er zalen en ruimtes in verschillende groottes beschikbaar, dus afhankelijk van hoeveel mensen u wilt ontvangen is er altijd een gepaste opzet mogelijk.

Naast het verhuren van de locatie denkt Event Centre Beekse Bergen graag met u mee. Zo is het mogelijk om diverse activiteiten toe te voegen aan uw relatiedag maar ook het voorzien van catering is geen probleem. Alles wordt volledig naar wens met u afgestemd!

Event Center Beekse Bergen biedt talloze opties als het gaat om teambuilding activiteiten, creatieve en inspirerende groepsuitjes en feesten in Afrikaanse sferen! Ook sportieve en avontuurlijke uitdagingen maken een groot deel uit van het aanbod aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan kruisboog schieten, een kanosafari en quad rijden.

Combineer de activiteiten met een uitvalsbasis waar u ook ’s avonds kunt genieten van een groot buffet of een gezellige maaltijd. Kies bijvoorbeeld voor de knusse cabin op het outdoor terrein met overzicht over het meer of, indien u met een grote groep komt, voor the Adventure Hall in het hoofdgebouw. Alle ruimtes zijn gethematiseerd. Het aanbod aan activiteiten, zalen en de omgeving op Event Center Beekse Bergen belooft een goede basis voor een onvergetelijke dag!

Event Center Beekse Bergen is een inspirerende locatie, de natuurlijke omgeving en beschikbare ruimtes zorgen voor een aangename sfeer. De vergaderruimtes zijn net zoals heel Event Center volledig in stijl en gethematiseerd. De ruimtes kunnen geheel op uw wens worden ingericht, ook op het gebied van techniek en horeca. De ruimtes zijn tevens schakelbaar en worden op uw wensen afgestemd.

Wilt u vooraf, tijdens of na de vergadering even uw hoofd leeg maken? U kunt uw vergadering eenvoudig combineren met diverse activiteiten en entertainment op het Event Center of het Safaripark.

Bovendien is Event Center Beekse Bergen goed bereikbaar met eigen– en openbaar vervoer. De locatie ligt op een steenworp afstand van Tilburg en dicht bij de Belgische grens.

Neem zelf een kijkje…

Kijk gerust even rond in onze binnenruimtes… Volg onze virtuele rondleiding! Natuurlijk bent u ook van harte welkom om zelf de sfeer te proeven tijdens een persoonlijke rondleiding.

Wat maakt Event Center Beekse Bergen zo uniek?

 • Binnen & Groots buiten

  Indoor 1.400 m2 en outdoor ruim 40 hectare.

 • 31.500 personen

  Indoor van 10 tot 1.500 personen, outdoor tot 30.000 personen.

 • Zalen of outdoorterrein

  Kies uit 1 van de 6 zalen of het indrukwekkende outdoorterrein.

 • Aan de snelweg

  Nabij de A58 en A65.

 • Ruime parkeercapaciteit

  Ruim 1.000 parkeerplaatsen voor deur + uitbreidingsmogelijkheden.

 • Voor de deur

  Diverse buslijnen stoppen voor de deur.

Praktische Informatie

 • Fotogalerij

  Laat u inspireren! Bekijk de vele sfeerfoto’s van Event Center Beekse bergen.

  Fotogalerij
 • Plattegrond

  Plattegrond van de complete locatie inclusief afmetingen.

  Plattegrond (PDF)
 • Technische Specificaties

  Bekijk alle specificaties en details van de ruimtes binnen de Event Centre.

  Technische gegevens (PDF)
Hier organiseren of heeft u vragen?

Neem dan contact op met Casper

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks sturen wij u ontwikkelingen, leuke weetjes & interessante artikelen uit de branche.

 •  *
 •  *
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo