Beekse Bergen Meetings & Events

Organiseren zit in onze natuur


 Image
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Route
Offerte aanvragen

Beekse Bergen Meetings & Events: organiseren zit in onze natuur!

Ontdek onze natuur in Beekse Bergen. Het Safaripark met de uitgestrekte savannes vol met wilde dieren. Ervaar de rust en ruimte in het Vakantiepark of beleef het ultieme safarigevoel tijdens een overnachting tussen de wilde dieren in het Safari Resort. Of geniet van een dag vol pret aan het strand van Speelland. Dit alles maakt de wereld van Beekse Bergen al meer dan 25 jaar een geliefde locatie voor meetings en events. ALLES is mogelijk tot maar liefst 30.000 personen!

Geweldig onderkomen, heerlijk eten en fijne samenwerking! Dit prachtige evenement zullen we ons allemaal nog lang herinneren. Één verbeterpunt aan onze kant was dat we te weinig tijd hadden om het park te bezoeken. Een absolute aanrader om een inhoudelijk programma met teambuilding op een unieke plek met beleving te combineren!
Hellen van der Plas | Marketing Director Benelux Signify

 Image
Geweldig om voor onze opdrachtgever zo´n bijzondere locatie als het Safari Resort helemaal te privatiseren. Feesten en overnachten op deze locatie maakte het een heel geslaagd & onvergetelijk feest!
Arjan Harms | Eigenaar organisatiebureau WOP | In opdracht van Shell

 Image
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Route
Offerte aanvragen