Image

In de wolken festival, een nieuw project voor Expo Haarlemmermeer

Van 17 tot en met 19 oktober organiseert Ouders van Nu, onderdeel van Sanoma, de tweede editie van het ‘In de wolken Festival’.

Volgens de Ouders van Nu sluit de uitstraling van Expo Haarlemmermeer naadloos aan bij de festivalsfeer die het ‘In de wolken Festival’ over wil brengen. “Dankzij de prachtige lichte hal past het ‘In de wolken Festival’ perfect in Expo Haarlemmermeer” aldus ‘Ouders van Nu’ beursmanager Ingrid van Schouten. “Het geeft het ‘In de wolken Festival’ de uitstraling dat je de stands denkbeeldig zo kunt optillen en op een festivalterrein kunt plaatsen.”

In de wolken Festival

Al 52 jaar geeft het merk ‘Ouders van Nu’ antwoord op alle vragen rondom opvoeding en ontwikkeling. Dit in de vorm van een magazine, online en sinds vorig jaar ook via een event. Na het enorme succes van vorig jaar, waarbij zo´n 16.500 bezoekers waren in de Rai Amsterdam, ziet de organisatie doorgroeimogelijkheden. Hierdoor is er gekozen om de tweede editie van het festival plaats te laten vinden op 18 en 19 oktober in Expo Haarlemmermeer. Dankzij de groene omgeving, de lichte hal en de perfecte ligging in het hart van de randstad, sluit de locatie aan bij de wensen van de organisatie. Door de unieke eigenschappen van Expo Haarlemmermeer zal de bezoeker tijdens het festival het gevoel hebben dat hij of zij heerlijk in het zonnetje loopt, terwijl het midden oktober is.

Festivalgevoel

Tijdens het event kan de (aanstaande) ouder zich op een eigentijdse manier oriënteren op producten, diensten en informatie rondom de geboorte van de baby. Naast het oriënteren, kan men uiteraard ook ontspannen op het event. Gedurende de hele dag maken singer-songwriters overal muziek, zijn er foodtrucks aanwezig en kan er worden gewinkeld in meer dan 100 shops waar merken de leukste producten en diensten presenteren.