Expo Haarlemmermeer

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

Binnen- & buitengewoon

Expo Haarlemmermeer – nabij Schiphol Airport – biedt een onverwachte rust in het hart van de Randstad. Met de unieke glazen dakconstructie, flexibel in te zetten hallen en het parkachtige buitenterrein voegt de locatie aan elk evenement iets bijzonders toe. Lees meer over deze multifunctionele locatie

 • 24.000m2 in- & outdoor

  Voor beurzen tot 24.000m2

 • 15.000 personen

  Voor evenemementen van 300 tot 15.000 personen

 • Binnen & buiten

  Combineer de 3 hallen met het parkachtige buitenterrein

 • Snelwegen om de hoek

  Nabij de A4, A5, A9 en Schiphol Airport

 • 3.600

  Ruim 3.600 parkeerplaatsen

 • Voor de deur

  De bus stopt voor de deur

Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer is een bijzondere evenementenlocatie in Vijfhuizen, in de Randstad. De glazen wanden die voor veel lichtinval zorgen, de ligging in het natuurgebied ‘De Groene Weelde’ en het enorme buitenterrein maken de locatie zeer onderscheidend. Dankzij het zonnepanelen dak van maar liefst 24.000 m2 ademt Expo Haarlemmermeer ook nog eens duurzaamheid. Expo Vijfhuizen wordt ingezet voor zowel business als entertainment. De locatie bestaat uit drie hallen, die gezamenlijk als één hal kunnen functioneren. Ook het creëren van meerdere subruimtes is mogelijk. Verder beschikt Expo Haarlemmermeer over een auditorium met 300 zitplaatsen.

Binnen of buiten

De hallen en het buitenterrein kunnen voor allerlei activiteiten ingezet worden. Het auditorium is uitermate geschikt voor presentaties, congressen en seminars. De precieze indeling en invulling is afhankelijk van uw wensen. Wij bieden u professionele ondersteuning. Daarbij zijn wij u van dienst met onze contacten in de regio, zoals leveranciers en hotels. Kom Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen gerust eens vrijblijvend bekijken. We staan klaar om uw evenement samen tot een succes te maken. Albert Heijn, Nintendo, Nationale Nederlanden, IFTF, CitroMobile en Centraal Beheer gingen u al voor.

Expo Haarlemmermeer, een bijzondere locatie in de Randstad

Het beschikt over zowel kleine zalen voor feesten en presentaties als grote ruimtes voor beurzen en publieksevenementen.

Bel 088 9000 350 voor vragen over een van onze ruimtes.

Bekijk alle specificaties van de ruimtes

Bekijk de plattegrond van Expo Haarlemmermeer.

 

Bereikbaarheid Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer kent een uitstekende ligging in de buurt van Amsterdam, in het rustigere deel van de Randstad. Deze locatie ligt aan de N205 en is goed bereikbaar met de auto en trein. Net als voor alle andere locaties van Libéma geldt ook hier dat bij de accommodatie plaats is voor duizenden auto’s.

Per auto Dankzij de goede aansluiting via de N201 op de A4 en A9, en met Schiphol in de directe omgeving, is deze accommodatie uitermate goed bereikbaar per auto. Op minder dan 40 minuten van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam Op minder dan 60 minuten van Apeldoorn, Den Bosch en Breda Met openbaar vervoer Expo Haarlemmermeer is met het openbaar vervoer te bereiken vanaf Station Schiphol, Haarlem of Hoofddorp. Vanaf een Station kunt u het beste met de bus of taxi verder reizen. Parkeerplaatsen Expo Haarlemmermeer beschikt over 1.800 eigen parkeerplaatsen en kan dit uitbreiden met nog eens 1.800 parkeerplaatsen. Hierdoor bedraagt de maximaal beschikbare capaciteit maar liefst 3.600 parkeerplaatsen.

Omgeving Vijfhuizen Expo Haarlemmermeer

Vijfhuizen is als plaatsje in de buurt van Amsterdam in de Randstad ideaal voor het organiseren van een evenement. De omgeving van Expo Haarlemmermeer is groen en ruim, waardoor de locatie ook outdoor mogelijkheden kent. Daarnaast is de ligging ideaal, want bijna 5,5 miljoen potentiële bezoekers van uw evenement hoeven maar 50 kilometer te reizen.

Stroke 1776 + Stroke 1777
Quince Amsterdam
Expo Haarlemmermeer heeft een sfeervolle en zeldzame uitstraling.
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo