Expo Haarlemmermeer

Multifunctioneel groen midden in de Randstad

Organiseren of vragen?

Neem dan contact op met Casper

088 9000 350 Mail Casper

Binnen- & buitengewoon

Expo Haarlemmermeer – nabij Schiphol Airport – biedt een onverwachte rust in het hart van de Randstad. De unieke glazen dakconstructie, flexibel in te zetten hallen, de ligging in het natuurgebied ‘De Groene Weelde’ en het enorme buitenterrein maken de locatie zeer onderscheidend. Dankzij het zonnepanelendak van maar liefst 26.000 m2 ademt Expo Haarlemmermeer ook nog eens eco en duurzaamheid uit. Kom Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen gerust eens vrijblijvend bekijken. We staan klaar om uw evenement samen tot een succes te maken. Albert Heijn, Nintendo, Nationale Nederlanden, IFTF, CitroMobile en Centraal Beheer gingen u al voor.

Wat maakt Expo Haarlemmermeer zo uniek?

 • 45.000 m2 in- & outdoor

  Voor evenementen tot 24.000 m2 indoor en 21.000 m2 outdoor

 • 15.000 personen

  Voor evenementen van 50 tot 15.000 personen

 • Binnen & buiten

  Combineer de 4 hallen met het parkachtige buitenterrein of de 6 congres-of subruimtes

 • Ruime parkeercapaciteit

  Ruim 3.200 parkeerplaatsen

 • Snelwegen om de hoek

  Nabij de A4, A5, A9 en Schiphol Airport.

 • Voor de deur

  De bus stopt voor de deur

Wat is er mogelijk op deze locatie?

Interesse in het organiseren van een bedrijfsevenement op een unieke locatie? Neem dan zeker een kijkje bij Expo Haarlemmermeer! Deze exclusieve evenementenlocatie met een industriële uitstraling nabij Schiphol Airport is volledig van glas en zorgt, door het binnen- / buitengevoel, voor een unieke beleving. Expo Haarlemmermeer kan met recht als een multifunctionele locatie worden bestempeld: er zijn verschillende hallen, een auditorium en de ruimtes zijn eenvoudig aan te passen naar uw groepsgrootte. Ook is de locatie en het terrein volledig te branden naar uw evenement, zodat de toon al is gezet vanaf het eerste contactmoment! Bovendien is de locatie uitstekend bereikbaar met een eigen parkeerterrein en een bushalte voor de deur. Doordat de haloppervlakte in tweeën te delen is, is het eenvoudig mogelijk om verschillende ruimtes te creëren. Naast de hallen beschikt de locatie ook over een auditorium. Het auditorium beschikt over 300 zitplaatsen (vaste opstelling), wat uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een kick-off presentatie. De locatie beschikt over een eigen parkeerterrein (plek voor ruim 3.600 auto’s), ligt op 20 minuten afstand van Schiphol en voor de deur gaat elke 10 minuten een bus naar Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam. Internationale gasten kunnen hierdoor gemakkelijk hun bezoek combineren met een uitstapje naar Amsterdam. Ook is het mogelijk om de locatie exclusief af te huren. Exclusief huren houdt in dat gedurende uw beurs er geen andere evenementen plaatsvinden op het terrein van Expo Haarlemmermeer. Dit geeft uw beurs de mogelijkheid om profijt te maken van unieke mogelijkheden in de vorm van aankleding, branding en positionering van het evenement. Samen met de goede bereikbaarheid en diverse faciliteiten zoals ruime parkeergelegenheid en infrastructuur zorgt dit voor een aangename ervaring voor uw bezoekers.

Interesse in het organiseren van een publieksevenement bij een locatie met een unieke ambiance en uitstekende bereikbaarheid? Bij Expo Haarlemmermeer bent u aan het goede adres! Deze exclusieve evenementenlocatie met een industriële uitstraling nabij Schiphol Airport is volledig van glas en zorgt door het binnen- / buitengevoel voor een unieke beleving. Expo Haarlemmermeer kan met recht als een multifunctionele locatie worden bestempeld: er zijn verschillende hallen, er is een auditorium en de ruimtes zijn eenvoudig aan te passen naar uw groepsgrootte. Ook is de locatie en het terrein volledig te branden naar uw evenement, zodat de toon al is gezet vanaf het eerste contactmoment! Bovendien is de locatie uitstekend bereikbaar met een eigen parkeerterrein en een bushalte voor de deur. Binnen Expo Haarlemmermeer is er van alles mogelijk, door middel van standbouw, domes of mobile wanden kunnen verschillende ruimtes en gebieden worden gecreëerd binnen in de hal. De hal zelf kan door een grote wand ook in twee delen worden opgedeeld. Het auditorium beschikt over 300 zitplaatsen (vaste opstelling), wat uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld lezingen of presentaties. De locatie, op 20 minuten afstand van Schiphol, beschikt over een eigen parkeerterrein (plek voor ruim 3.600 auto’s) waarmee een groot aantal bezoekers opgevangen kunnen worden. Ook met het openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar! Voor de deur gaat elke 10 minuten een bus naar Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam. Internationale gasten kunnen hierdoor gemakkelijk hun bezoek combineren met bijvoorbeeld een uitstapje naar Amsterdam. Ook is het mogelijk om de locatie exclusief af te huren. Exclusief huren houdt in dat gedurende uw beurs er geen andere evenementen plaatsvinden op het terrein van Expo Haarlemmermeer. Dit geeft uw beurs de mogelijkheid om profijt te maken van unieke mogelijkheden in de vorm van aankleding, branding en positionering van het evenement. Samen met de goede bereikbaarheid en diverse faciliteiten zoals ruime parkeergelegenheid en infrastructuur zorgt dit voor een aangename ervaring voor uw bezoekers.

Expo Haarlemmermeer is exclusief af te huren en heeft alle kenmerken van een goede beurslocatie in huis. Zo heeft u twee hallen tot uw beschikking, die gezamenlijk tot één grote hal kunnen functioneren. De bijzondere glazen constructie zorgt voor veel lichtinval en geeft samen met haar groene omgeving een unieke dimensie aan elke beurs. Exclusief huren houdt in dat gedurende uw beurs er geen andere evenementen plaatsvinden op het terrein van Expo Haarlemmermeer. Dit geeft uw beurs de mogelijkheid om profijt te maken van unieke mogelijkheden in de vorm van aankleding, branding en positionering van het evenement. Samen met de goede bereikbaarheid en diverse faciliteiten zoals ruime parkeergelegenheid en infrastructuur zorgt dit voor een aangename ervaring voor uw bezoekers. Bekijk hier een impressie van een beurs in Expo Haarlemmermeer.

Expo Haarlemmermeer kan met recht als een multifunctionele locatie worden bestempeld: er zijn verschillende hallen, er is een auditorium en de ruimtes zijn eenvoudig aan te passen naar uw groepsgrootte. Ook is de locatie en het terrein volledig te branden naar uw evenement, zodat de toon al is gezet vanaf het eerste contactmoment! Interesse om nog los van het congres een lezing of workshop te geven? In het auditorium zijn 300 zitplaatsen beschikbaar! Expo Haarlemmermeer beschikt over 23.000 m2 hal oppervlakte wat erg flexibel ingedeeld kan worden voor verschillende soorten en formaten aan congressen. Door het plaatsen van domes of standbouw creëer je al snel verschillende plenaire gedeeltes. De locatie, op 20 minuten afstand van Schiphol, beschikt over een eigen parkeerterrein (plek voor ruim 3.600 auto’s) waarmee een groot aantal bezoekers opgevangen kunnen worden. Ook met het openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar! Voor de deur gaat elke 10 minuten een bus naar Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam. Internationale gasten kunnen hierdoor gemakkelijk hun bezoek combineren met bijvoorbeeld een uitstapje naar Amsterdam. Ook is het mogelijk om de locatie exclusief af te huren. Exclusief huren houdt in dat gedurende uw congres er geen andere evenementen plaatsvinden op het terrein van Expo Haarlemmermeer. Dit geeft uw congres de mogelijkheid om profijt te maken van unieke mogelijkheden in de vorm van aankleding, branding en positionering van het evenement. Samen met de goede bereikbaarheid en diverse faciliteiten zoals ruime parkeergelegenheid en infrastructuur zorgt dit voor een aangename ervaring voor uw bezoekers.

Uw product op een spetterende manier presenteren? Dat kan bij Expo Haarlemmermeer. Expo Haarlemmermeer beschikt over twee hallen en enkele subruimtes, waar u uw productpresentatie kunt houden. Het auditorium is uitermate geschikt voor presentaties en beschikt over 300 zitplaatsen. De precieze indeling en invulling is afhankelijk van uw wensen. Wij denken graag met u mee! De locatie, op 20 minuten afstand van Schiphol, beschikt over een eigen parkeerterrein en is ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar! Voor de deur gaat elke 10 minuten een bus naar Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam. Internationale gasten kunnen hierdoor gemakkelijk hun bezoek combineren met bijvoorbeeld een uitstapje naar Amsterdam.

Praktische Informatie

Expo Haarlemmermeer

Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

Hier organiseren of heeft u vragen?

Neem dan contact op met Casper

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks sturen wij u ontwikkelingen, leuke weetjes & interessante artikelen uit de branche.

 •  *
 •  *
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo