Renoveren in de Brabanthallen


 Image

In de periode dat beurzen en evenementen niet konden plaatsvinden, zaten de medewerkers van de Brabanthallen zeker niet stil. Het continu blijven ontwikkelen en het optimale uit onze hallen halen voor de organisators is én blijft ons doel. Lees in dit blog meer over de renovaties binnen de Brabanthallen.

De meest gastvrije en flexibele evenementenlocatie

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is, met ruim 55.000 m2 vloeroppervlakte en gelegen in hartje Brabant, één van Nederlands grootste evenementenlocaties. Met diverse snelwegen, het openbaar vervoer op loopafstand en verschillende hotels in de gezellige binnenstad is het dé ideale evenementenlocatie.

Extra voordeel: Brabanthallen beschikt over meerdere entrees, waardoor verschillende evenementen naast elkaar kunnen plaatsvinden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat een event beschikt over een exclusieve entree. Daarnaast is de directe koppeling met het monumentale 1931 Congrescentrum én de entertainmenthal MAINSTAGE een gunstige mogelijkheid.

Verfrissende uitstraling

Door te luisteren naar onze klanten en het hebben van een toekomstgerichte visie, zijn we altijd op zoek naar verbeteringen en voeren we deze uit. Daarom zijn onlangs verschillende hallen in de Brabanthallen onder handen genomen. De plafond- en wandkleuren zijn veranderd naar de kleur zwart. Dit zorgt voor een heuse rustige, noch luxe uitstraling. Verschillende kleuren van onder andere decoratie en verlichting zijn gemakkelijk te combineren met de nieuwe kleur. Hierdoor worden de inrichtingsmogelijkheden van uw evenement vergroot en zijn (nieuwe) ideeën over aankleding gemakkelijk toe te passen in de praktijk. Daarnaast wordt de hal op deze manier naar de achtergrond geplaatst, waardoor uw evenement écht eruit springt.

Naast de nieuwe halkleur, beschikken onze hallen (vanaf komende zomer allemaal) over LED verlichting. Hierdoor kan verlichting (eventueel) gedempt worden, zodat uw evenement verlicht wordt naar uw wensen. Bovendien staat LED verlichting in het teken van duurzaamheid, wat steeds belangrijker wordt.

Diversiteit en eigenheid

Voor zowel publieksevenementen als beurzen en bedrijfsfeesten kunt u als organisator bij Brabanthallen terecht. De flexibiliteit van groepsgrootte, van 50 tot 40.000 personen, is één van onze unieke kenmerken. Van groot tot klein; iedere vierkante meter kan op geheel eigen wijze worden aangekleed en ingericht. Op onze plattegrond & facts kunt u de specificaties en indelingen per hal bekijken. Wij denken graag met u mee, daarom bestaat de gelegenheid om ons eigen cateringlabel in te zetten bij alle soorten evenementen.

Haal alles uit uw evenement

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is verbonden met 1931 Congrescentrum én MAINSTAGE. Dit biedt veel potentie en kansen voor uw evenement. Dankzij de mogelijkheid om de locaties te combineren, bent u in een unieke positie om het uiterste uit uw evenement te halen. Wanneer u een evenement heeft die uit een mix van verschillende programmaonderdelen bestaat, kunt u de locatiecombinatie inzetten. Hierdoor creëert u een onvergetelijke beleving voor uw bezoekers. En dat is wat u wilt: een memorabel evenement.

Organiseren of vragen?

Heeft u interesse om uw evenement bij Brabanthallen te organiseren of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 088 9000 350 of organiseren@libema.nl

Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen