't Genot

De smaak van Libéma

Vragen of organiseren?

Neem dan contact op met Arie

088 9000 350 Mail Arie

Sinds enkele jaren heeft Libéma zijn eigen cateringlabel: ’t Genot. ’t Genot is exclusief inzetbaar bij alle evenementen op Libéma locaties.

Geschiedenis
Libéma verzorgde al jarenlang de catering voor diverse organisatoren, maar sinds Arie Hanssen een vinger in de pap heeft is het overkoepelende label ’t Genot neergezet. In het verleden is chef Arie Hanssen werkzaam geweest bij diverse één en twee sterren restaurants. Met zijn verzamelde kennis, ideeën en motivatie ging hij voor Libéma aan de slag.

‘Eten is beleving. De smaken moeten goed zijn, maar hoe het eruit ziet is minstens zo belangrijk.’

Keuze uit verschillende gerechten en labels
Als organisator maakt u zelf de keuze uit verschillende gerechten en labels van ’t Genot. U heeft de mogelijkheid om het operationele gedeelte geheel uit handen te geven maar ’t Genot kan u ook op verschillende manieren assisteren bij uw evenement. Zo kan ’t Genot een adviserende rol aannemen als het gaat om bijvoorbeeld het organiseren van het logistieke gedeelte tussen en binnen horecapunten.

Alles moet kloppen
’t Genot staat voor ambachtelijk en beleving. ”Gerechten van pure verse producten die in het zicht van de gast worden klaargemaakt. Je moet de gast namelijk triggeren, eten moet ook visueel een beleving zijn,” aldus Arie Hanssen, chef-kok en horecamanager bij ’t Genot.

De horecamanagers van alle Libéma locaties zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Zowel grote evenementen als kleinschalige intieme diners worden met veel toewijding conceptueel uitgewerkt en gerealiseerd.

De verschillende labels

Met snacks van eigen bodem

Het label Hollandse Happen is speciaal gericht op Nederlandse snacks. Friet, frikadellen, bitterballen maar ook rijk gevulde kaassoufflés. Een lekkere hap tussendoor voor bijvoorbeeld tijdens een muziekevenement of publieksbeurs.

Groen & biologisch

Het label Puur Genieten staat in het bijzonder voor producten met een groenere en biologische afkomst. ’t Genot staat standaard voor kwaliteit, ambachtelijk en beleving maar binnen dit label worden puur en eerlijk daar nog aan toegevoegd.

Eenvoudig genieten

Het label Brood Eerlijk is geheel gericht op alles wat met brood, broodjes en sandwiches te maken heeft. Zo kan ’t Genot tijdens bijvoorbeeld een congres of vergadering het gehele evenement voorzien van belegde broodjes en verse sappen.

Voor een verantwoorde keuze

Gezond, vers en divers eten en drinken is een steeds belangrijker thema in de Nederlandse samenleving. Onder het label Natuurlijk Genieten vallen daarom alle verse gerechten, salades, smoothies en nog veel meer, zodat uw gasten bij voorbaat al weten dat ze kiezen voor een verantwoorde keuze.

Uitgebreid dineren

Behoefte aan een echt uitgebreid diner bestaande uit diverse gangen? Dan vindt u alles wat u nodig heeft onder het label ‘Aan tafel’. Diverse volledige maaltijden vers bereid door de chef-koks van ’t Genot kunnen bijvoorbeeld een goede toevoeging zijn aan een intiem relatie-evenement!

Voor de mensen op de vloer

Tijdens een evenement zijn tientallen dan wel niet honderden mensen aan het werk om alles in goede banen te begeleiden. Speciaal voor deze doelgroep is het label ‘Onder Ons’ opgericht. Makkelijk te eten maaltijden die werknemers in alle soorten en maten voldoende energie geven om het evenement weer tot een goed einde te brengen.

Vragen over 't Genot?

Neem dan contact op met Arie

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo