Naomi Bugter nieuwe commercieel manager Libéma Beurzen & Evenementen


 Image
Naomi Bugter (links) & Esmé Stoffelen (rechts) }}

Libéma Beurzen & Evenementen, bekend van onder andere Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en EXPO Greater Amsterdam, kondigt met genoegen Naomi Bugter aan als nieuwe commercieel manager. Per 1 juli 2024 neemt zij het over van Esmé Stoffelen, die de afgelopen 15 jaar haar stempel drukte op het commerciële beleid van de evenementendivisie van Libéma. Het bedrijf ziet in Naomi een waardige opvolger die de commerciële koers van de organisatie voortzet en verder uitbouwt. Naomi is al ruim 6 jaar aan Libéma verbonden en neemt een brede kennis van de eventbranche mee naar haar nieuwe rol.

Koers voortzetten en uitbouwen

In de afgelopen 15 jaar heeft Esmé prachtige resultaten geboekt. Zo stond ze onder andere aan de wieg van 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch, zette ze MAINSTAGE in de markt en bouwde ze aan Omnisport Apeldoorn als congreslocatie. Esmé blikt tevreden terug: “Het mooie aan Libéma vind ik dat je altijd gesteund wordt om je ideeën tot uitvoer te brengen. De afgelopen jaren heb ik samen met het sales- en marketingteam de commerciële koers kunnen bepalen.” Esmé verlaat Libéma om zich komend jaar volledig op haar persoonlijke doelen te richten en nieuwe herinneringen te maken met haar gezin. Ze draagt haar rol vol vertrouwen over aan Naomi.

Groei door te vernieuwen en uit te breiden

Met Naomi in de rol van commercieel manager kiest Libéma bewust voor een bekend gezicht binnen de organisatie. Divisiedirecteur Jeroen Dona zegt hierover het volgende: “We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onze evenementenaccommodaties en dienstverlening, zodat deze goed aansluiten bij de hoge verwachtingen van zowel organisatoren als bezoekers. De uitstraling en beleving van onze accommodaties, onze gastvrijheid en onze persoonlijke aandacht zien we vertaald in een stevige groei van onze omzet. Esmé is hierin van grote waarde geweest. Naomi kent de organisatie en de eventbranche door en door. Ze beschikt over de kennis, ervaring en kwaliteiten om onze commerciële koers voort te zetten en uit te bouwen.”

Over Naomi Bugter

Als sales- en projectmanager voor onder andere de 50PlusBeurs, GezondheidsBeurs, EmigratieBeurs en CamperExpo zat Naomi 14 jaar lang aan de andere kant van de tafel. Vanuit nieuwsgierigheid, passie voor de evenementenbranche en ambitie maakte zij bewust de overstap naar de locatiezijde. Inmiddels is Naomi ruim 6 jaar verbonden aan de commerciële afdeling van Libéma Beurzen & Evenementen en voegde zij al tal van (internationale) evenementen toe aan de agenda’s. Per 1 juli 2024 start Naomi in haar nieuwe functie.