Image

Jonge tijgertjes bij Beekse Bergen vernoemd naar hoofdrolspelers Aida in Concert

 

Donderdag 2 mei 2019 is Siberische tijger Angara bij Beekse Bergen bevallen van drie jongen: Aida, Radames en Amneris. Moeder Angara en haar welpjes maken het goed. De drie welpjes zijn vernoemd naar drie hoofdrolspelers van Aida in Concert, deze zomer te zien in de openlucht in Autotron.

Hoofdrolspelers April Darby (Aida), Willemijn Verkaik (Amneris) en Freek Bartels (Radames) zijn vereerd dat de babytijgers naar hen zijn vernoemd. Maandag 6 mei komt April Darby op kraamvisite op het Safaripark om vader en moeder te feliciteren. De welpjes zullen de komende drie weken nog niet zichtbaar zijn voor het publiek omdat ze nog niet op eigen benen kunnen staan.

Felicitaties

Wil jij ook vader, moeder en een van de hoofdrolspelers feliciteren? Houd onze kanalen in de gaten. Binnenkort vindt er een Meet & Greet plaats op Safaripark Beekse Bergen.

Actie

Wil jij op kraambezoek, overnachten én naar Aida in Concert? Lees dan voor de actie snel verder op de volgende website: https://www.beeksebergen.nl/overnachten/actie/aida