De 25ste editie van Rock around the Jukebox Open-Air Market bij Autotron was een groot succes


 Image

Duizenden fans, van jong tot oud, kwamen de nostalgische jaren ’50, ’60 en ’70 samen opnieuw beleven onder een stralende zon. Rondstruinen langs meer dan 200 stands, swingen bij verschillende liveoptredens en prachtige oldtimers bewonderen, bij Rock around the Jukebox Open-Air Market was er voor iedereen wat te doen. Dit jaar was het de 25e editie. De organisatie had flink uitgepakt met een grotere editie dan ooit met een aantal bijzondere toevoegingen. 

Hot Rods, Boogie Woogie en meer
Een opvallende toevoeging dit jaar waren de ruim 200 Hot Rods die zowel binnen als buiten bij Oldtimersquare te bewonderen waren. Bezoekers waren ook enthousiast over de horecagelegenheid tegenover Oldtimersquare, waar zij konden genieten van een heerlijk hapje en drankje terwijl ze uitzicht hadden op prachtige auto’s. Op de dansvloer bij de Rock-n’-Roll Area was dansgroep The Thunderbirds de hele dag door te vinden. Ze dansten samen met bezoekers de Boogie Woogie, waardoor de grotere dansvloer goed werd benut. Ook bezoekers kregen de gelegenheid hier aan te sluiten.  

Enthousiaste bezoekers
Bezoekers waren vooral enthousiast over de grootte van het evenement, met meer ruimte in de wandelgangen tussen de stands ten opzichte van vorige edities. De toevoeging van de Hot Rod Show werd ook goed ontvangen, waarbij men nóg meer konden genieten van prachtige voertuigen. Naast de bezoekers waren ook de standhouders razend enthousiast.  

Deze editie van Rock around the Jukebox Open-Air Market is absoluut een groot succes te noemen, waar zowel bezoekers als standhouders met een glimlach naar huis gingen met mooie herinneringen aan een dag vol vintage plezier en muzikale hoogtepunten. De organisatoren kijken nu al uit naar de volgende editie, wetende dat het succes van dit jaar moeilijk te overtreffen zal zijn. 

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober vindt Rock around the Jukebox Experience weer binnen plaats bij Autotron en op zondag 11 mei 2024 vindt Rock around the Jukebox Open-Air Market buiten plaats. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de start van de ticketverkoop? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media voor alle updates.