Zeelandhallen Goes vraagt Zeeuwen om hulp:

“Bedenk jij de naam voor onze nieuwe ruimte?”


 Image

Zeelandhallen Goes breidt uit. Door voormalige winkelruimte te verbouwen, creëert de locatie 700m² aan extra mogelijkheden voor evenementen. De ruimte wordt op 31 januari 2024 voor het eerst gebruikt tijdens een uitverkochte Ladies Night van Bioscoop Goes. Toch is hij die dag nog niet helemaal compleet: de naam ontbreekt. Zeelandhallen Goes roept de Zeeuwen op om mee te denken. Wie dé naam voor de nieuwe ruimte verzint, mag een jaar lang gratis naar de film.

700m² multifunctionele ruimte
Van zakelijke bijeenkomsten en congressen tot (kinder)feestjes, de nieuwe ruimte van de Zeelandhallen kan op veel manieren ingezet worden. De ruimte heeft een eigen ingang en is rechtstreeks verbonden met Bioscoop Goes. Op deze manier zorgt Zeelandhallen ervoor dat evenementen op beide locaties groter opgezet kunnen worden. Zo is de Ladies Night van Bioscoop Goes niet eerder zo groots aangepakt. Met succes, want deze speciale filmavond op 31 januari is ook nog eens volledig uitverkocht.  

Noordzeehal, Westerscheldehal, Oosterscheldehal en…  
Bij een nieuwe ruimte hoort een nieuwe naam. Maar welke? Om antwoord te krijgen op die vraag schakelt Zeelandhallen Goes de hulp van de Zeeuwen in. Wie kent Zeeland immers beter dan de Zeeuw zelf? Van creatieve blik tot frisse wind, de evenementenlocatie ontvangt alle ideeën met open armen. Stuur jij dé naam voor de nieuwe ruimte in? Dan word je beloond met een jaar lang gratis naar Bioscoop Goes.   

Meedoen aan de actie? 
Wie een goed idee heeft, kan deze de komende twee weken insturen via de website van Zeelandhallen Goes. Heeft jouw suggestie gewonnen? Dan neemt Zeelandhallen Goes persoonlijk contact met je op.  Meer informatie over de actie is te vinden op www.zeelandhallen.nl/winactie-nieuwe-ruimte. 

 Image