Group Meer informatie ×

Accommodaties gebouwd voor samenwerking

Grote en kleine groepen vinden op onze locaties de perfecte combinatie van inhoud en entertainment. Daag uw personeel uit, bouw aan een sterk team tijdens een onvergetelijke teambuilding. Van avontuurlijke safari tot een spetterend feest!

Stroke 1776 + Stroke 1777

Meer informatie

Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van een teambuilding op één van onze locaties. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Direct hulp nodig?

Casper Vijverberg
088 9000 350
Stuur Casper een e-mail

Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen is de ultieme locatie voor een bedrijfsuitje en dus ook zeer populair. De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder: teambuilding activiteiten, feest, quad rijden, 4×4 rijden, boogschieten en workshops. Ook kunt u uw bedrijfsuitje bij Event Center Beekse Bergen combineren met een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen.
Meer informatie over deze locatie

IJsselhallen Zwolle

IJsselhallen Zwolle leent zich voor bedrijfsuitjes met name voor een geslaagd feest. De hallen bieden ruimte aan duizenden mensen die uit hun dak kunnen gaan. Ook hebben we veel aandacht voor een goede akoestiek en zijn de mogelijkheden op het gebied van catering zeer breed. Samen met u stemmen we de invulling van uw personeelsuitje af.
Meer informatie over deze locatie

Autotron Rosmalen

De ligging in een groene omgeving en de indoormogelijkheden bieden een compleet plaatje voor een bedrijfsuitje. Activiteiten op het outdoor terrein zijn mogelijk, maar u kunt voor uw personeelsuitje ook kiezen voor festiviteiten in één van de twee hallen.
Meer informatie over deze locatie

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Een groot bedrijfsuitje in hartje Brabant? Duizenden mensen kunnen terecht in deze enorme locatie. Muzikale personeelsuitjes en festiviteiten komen hier perfect uit de verf . Er is volop ruimte en genoeg keuzes qua catering.
Meer informatie over deze locatie

Oome Raamsdonk
Het personeelsuitje bij Event Center Beekse Bergen zal nog lang besproken worden.
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo