Image

Brabanthallen lanceert grootse Entertainment Hal

Libéma investeert weer in een nieuw project in haar grootste Evenementenaccommodatie. Brabanthallen ’s-Hertogenbosch blijft zich ontwikkelen en staat  aan de vooravond van een grootse verbouwing!

Hal 5 (in het verleden beter bekend als de Peelhal) zal in 2019 een transformatie ondergaan naar een full-service entertainment venue, die zich kan meten aan andere bekende entertainment accommodaties in de randstad. In de nieuwe accommodatie zal een diversiteit aan concerten, entertainmentproducties en theatervoorstellingen worden geprogrammeerd. Maar de volledig uitgeruste nieuwe zaal is tevens een uitbreiding van 1931 congrescentrum dat door deze nieuwe ontwikkeling in één klap verdubbeld in capaciteit voor een plenaire bijeenkomst en ruimte biedt voor zo’n 4.000 gasten.

Het concept

De zaal is volledig flexibel in te delen, heeft een eigen tribune faciliteit, en biedt plaats aan zo’n 600 tot 3.600 gasten in theateropstelling. En heeft in concertopstelling zo’n 5.000 staanplaatsen.

De nieuwe entertainment venue geeft Zuid Nederland eindelijk zijn eigen accommodatie voor grootschalige muziekconcerten en entertainmentproducties. Naast de nieuwe zaal worden aanvullende publieksruimtes, waaronder foyers en een theaterrestaurant ontwikkeld. Daarnaast zal de nieuwe entertainment accommodatie zijn eigen naam en entree krijgen op het terrein van de Brabanthallen.

“We willen vóór de kerst van dit jaar nog open” aldus Jeroen Dona, directeur Beurzen en Evenementen van Libéma. De nieuwe entertainmentvenue komt bij de stadsentree op het terrein van de Brabanthallen, naast congrescentrum 1931.

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

De Brabanthallen staan bekend om veelzijdigheid en flexibiliteit, waarbij de diverse hallen kunnen worden ingezet voor vele diverse doeleinden. Met de komst van de entertainment accommodatie gaat het vloeroppervlakte van hal 5 niet verloren. De tribune is inschuifbaar waardoor grote evenementen nog steeds gebruik kunnen maken van de beschikbare ruimte en evenementen zoals de Q-music foute party, Indoor Brabant en Margriet Winterfair gewoon gebruik kunnen blijven maken van de hal.

De verbouwingen zullen later dit jaar beginnen. Wil u meer informatie bezoek dan met regelmaat de website www.organiseren-bij-libema.nl om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.