Alles in stijl bij Libéma Beurzen en Evenementen

Iedere locatie in een eigen jasje

Met trots presenteren wij de factsheets en de nieuwe skyline van al onze Libéma Beurzen & Evenementen locaties. De factsheets zijn ontwikkeld in een huisstijl per locatie, waardoor er duidelijker onderscheid wordt gemaakt tussen onze prachtige verschillende evenementlocaties. 

 

Factsheets

in onze nieuwe factsheets staat alle belangrijke informatie weergegeven over de locatie in een inspirerend overzicht. Hoe zijn de hallen ingedeeld? Wat zijn de afmetingen van de hallen? Kan ik er een kleine vergadering houden? Wat voor extra services kan Libéma mij bieden? Hoe denken andere organisatoren over de locatie?

Dit zijn vragen die allemaal beantwoord worden in deze factsheets. Uitgangspunt voor de factsheets was om meer beleving toe te voegen. Met sfeerbeelden krijgen de verschillende ruimtes een invulling en biedt dit inspiratie voor jouw evenement. 

Huisstijl

Elke locatie heeft een eigen verhaal, een unieke look and feel en daar hoort dan ook een eigen huisstijl bij. Deze zijn dan ook zo ontwikkeld, dat het vanuit een bepaald verhaal komt. Zo is de huisstijl van Expo Haarlemmermeer voornamelijk in natuurlijke tinten vormgegeven, wat het groene aspect van de locatie benadrukt. Een ander voorbeeld is Omnisport Apeldoorn. Deze locatie kenmerkt zich aan de hand van het prachtige oranje en unieke wielerstadion, waardoor het niet meer dan logisch werd dat de huisstijl sportief, strak en oranje werd. Daarbij is er voor de kleur oranje gekozen, omdat dat dit ook de kleur is van de Nederlandse sport. Zo is voor elke locatie een bijpassende huisstijl ontwikkeld.

Skyline

We hebben nu niet alleen de prachtige factsheets, maar ook alle locaties op een rij gezet. Letterlijk. In de nieuw ontwikkelde skyline zijn alle locaties van Libéma Beurzen & Evenementen te vinden. New York, move over!

Wilt u meer informatie over deze locatie of wilt u meer te weten komen over de andere locaties van Libéma Beurzen en Evenementen? Vraag het locatiemagazine aan.

 

Libéma locatiemagazine

Laat u inspireren en bepaal in welke locatie u de mooiste tijd gaat organiseren.

Bekijk het magazine online

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen, updates uit de markt en interessante blogs.

  •  *
  •  *
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo