Image

Decibel outdoor nog tien jaar op Beekse Bergen

 

B2S en Libéma hebben een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst afgesloten. Daarmee is de toekomst van Decibel outdoor op het bekende festivalterrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek gegarandeerd voor het komende decennium. De vernieuwde overeenkomst heeft al betrekking op de 2019 editie van Decibel, van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus. Het unieke festivalterrein is dan voor het eerst tijdens Decibel outdoor drie dagen geopend.

De overeenkomst maakt het mogelijk de beleving voor de bezoeker significant te verbeteren. Logisch dus, dat B2S erg content is met de nieuwe overeenkomst en enorm uitkijkt naar de voortzetting van de samenwerking met Libéma. Algemeen directeur Vincent van der Heijden: “Het nieuwe evenementenbeleid vanuit de gemeente Hilvarenbeek geeft ons vanaf dit jaar de mogelijkheid de festivalervaring voor onze bezoekers enorm te verbeteren. We kunnen Decibel nu echt de ruimte geven die het verdient. In het verleden maakten we alleen zaterdag gebruik van het festivalterrein, de overige dagen waren er alleen activiteiten op de camping. Dit jaar kunnen we ons drie dagen op het mooiste festivalterrein van Nederland uitleven! Ook de sluitingstijden zijn veranderd. Op vrijdag en zaterdag gaat het evenement door tot 01.00 uur. Een van de grootste voordelen daarvan is dat we meer uren na zonsondergang hebben waardoor de mogelijkheden op het gebied van show ongekend zijn! Met de nieuwe overeenkomst tussen B2S en Libéma kunnen we die unieke sfeer van Decibel voor ten minste 10 jaar waarborgen.

Divisiedirecteur Libéma Niels de Wildt: “het is niet meer dan logisch dat we na 13 succesvolle edities wederom een langdurige samenwerking aangaan. Ik ben blij dat wij samen met B2S en de gemeente Hilvarenbeek in staat zijn gebleken een duurzaam beleid op te stellen die Decibel naar een hoger plan zal tillen en binnen de kaders past die voor alle stakeholders van belang zijn.

Line up

De top van de nationale en internationale DJ’s in de hardere stijlen hebben hun komst naar Decibel al bevestigd. Zo staan onder meer Angerfist, Brennan Heart, D-Block & S-te-Fan, Frequencerz, Gunz for Hire, Headhunterz, Paul Elstak, Radical Redemption, Sefa en Wildstylez op het affiche. Alle vaste accommodaties op het weekend zijn inmiddels geruime tijd uitverkocht en ook de overige tickets voor het weekend en de zaterdag zijn erg in trek. Nieuw dit jaar zijn de tweedaagse tickets, waarmee toegang tot zowel de zaterdag als zondag wordt verkregen, zonder overnachting.