Hoe ervaren onze klanten Libéma

Ondanks een zeer korte voorberidingstijd bleek het team van Libéma/ Omnisport in staat om uitstekend in te spelen op de wensen en de vragen van onze zijde. De professionele maar tegelijkertijd zeer vriendelijke en transparante opstelling zorgden voor een uitstekende en zeer positieve ervaring.

Politie Eenheid Oost-Nederland / september 2018

Variaworld heeft door de fijne en warme samenwerking met de IJsselhallen binnen een zeer korte periode de beurs laten groeien tot De Grootste 1-daagse Platenbeurs van Europa.

Variaworld / september 2018

De Zeelandhallen is een prima locatie voor een Event, het bereik is hierdoor enorm. De Noordzeehal is zo groot dat het meedenken van Libéma medewerkers een fijne bijkomstigheid is bij het inrichten van de hal. Goed regelwerk hoor en fijne samenwerking!

Provincie Zeeland / september 2018

Wij hebben de Expo ervaren als een zeer geschikte locatie voor Horse Event door de combinatie van ruime binnen- én buitenmogelijkheden. Daarnaast was de samenwerking met team erg efficiënt en prettig.

Academy Bartels / september 2018

De uitstraling van Omisport paste precies bij het thema van onze bijeenkomst. Er werd goed met ons meegedacht bij de invulling van het event en alle medewerkers met wie wij te maken hebben gehad waren vriendelijk en behulpzaam.

Hevea - Dunlop / juni 2018

Vanaf ons eerste bezoek aan Autotron waren wij al verliefd op de locatie en uitstraling en wisten wij dat deze perfect zou aansluiten bij ons evenement.

Vivarium / november 2018

Toon meer referenties
Organiseren of vragen?

Neem dan contact op met Casper

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen, updates uit de markt en interessante blogs.

  •  *
  •  *
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo