Ons verhaal

Group Meer informatie ×

Al ruim 30 jaar ervaring
Sinds 1982 is Libéma uitgegroeid tot een van de grootste leisureconcern van Nederland. Vandaag de dag heeft Libéma 11 beurzen- & evenementenlocaties verspreid door Nederland en 11 vakantie- & attractieparken.

Gastgericht
Al meer dan 30 jaar staan gasten bij ons centraal. Persoonlijke aandacht, maatwerk en het ontzorgen van de opdrachtgever zijn voor ons randvoorwaarden bij een samenwerking.
Met jaarlijks 838 evenementen, ruim 166.000m2 aan evenementenruimte en een gemiddelde klanttevredenheid van 8,4 zijn we een betrouwbare partner met op elke locatie een ervaren team van projectmanagers.

 “Libéma is in 1982 gestart met Autotron Rosmalen en ondertussen uitgegroeid tot een groot leisureconcern met 22 toplocaties. Deze locaties verwelkomen jaarlijks meer dan 5 miljoen bezoekers

Altijd een locatie voor uw evenement
Organiseert u voor tien personen een teambuildingactiviteit of een vergadering met twintig man? Bent u op zoek naar een locatie voor een congres, vakbeurs of concert? Of wilt u met alle collega’s een weekendje weg op een vakantiepark doorbrengen?
Voor ieder type evenement heeft Libéma een passende (evenementen)locatie waar u de mooiste tijd beleeft!

Meer informatie

Met 11 locaties door Nederland hebben we altijd een locatie die past bij uw evenement. Van Haarlemmermeer tot ‘s-Hertogenbosch, van Goes tot Zwolle.

Bekijk alle locaties

Direct hulp nodig?

Casper Vijverberg
088 9000 350
Stuur Casper een e-mail
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo