Ons verhaal

Al ruim 30 jaar ervaring

Sinds 1982 is Libéma uitgegroeid tot één van de grootste leisureconcerns van Nederland. Vandaag de dag heeft Libéma 11 beurzen- & evenementenlocaties verspreid door Nederland en 11 vakantie- & attractieparken.

Onze gasten centraal
Al meer dan 30 jaar staan gasten bij ons centraal. Persoonlijke aandacht, maatwerk en het ontzorgen van de opdrachtgever zijn voor ons randvoorwaarden bij een samenwerking.

Met jaarlijks 750+ evenementen, ruim 200.000 m2 aan evenementenruimte en een gemiddelde klanttevredenheid van 8,4 zijn we een betrouwbare partner met op elke locatie een ervaren team van projectmanagers.

 “Libéma is in 1982 gestart met Autotron Rosmalen en ondertussen uitgegroeid tot een groot leisureconcern met 22 toplocaties. Deze locaties verwelkomen jaarlijks meer dan 5 miljoen bezoekers

Geschiedenis van Libéma
Onder de naam Lips Beheermaatschappij (Libéma) exploiteert de huidige directeur Dirk Lips sinds 1982 Autotron Rosmalen. Autotron Rosmalen begon als een hobby van de heer Lips senior. Door uitbreiding ontstond naast het automobielmuseum een dagattractie met ‘vervoer’ als thema. Tussen 1987 en 1990 vond er vanwege uitbreiding van het portfolio met meer locaties, zoals Beekse Bergen, een groei plaats voor Libéma. Nu heeft Libéma ruim twintig locaties, die qua type dus onder de drie divisies Vakantieparken, Attractieparken en Beurzen & Evenementen vallen.

Altijd een locatie voor uw evenement
Organiseert u een teambuilding activiteit voor tien personen of een vergadering met twintig personen? Bent u op zoek naar een locatie voor een congres, vakbeurs of concert? Of wilt u met alle collega’s een weekendje op een vakantiepark doorbrengen? Voor ieder type evenement heeft Libéma een passende (evenementen)locatie waar u de mooiste tijd beleeft!

Bekijk onze locaties

Organiseren of vragen?

Neem dan contact op met Casper

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo