Expo Assen

Direct naast het wereldberoemde circuit

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Mijke

088 900 03 90 Mail Mijke

Bliksemsnel een evenement van A tot Z

Pal naast het circuit waar de motoren ronken staat de Expo Assen. Deze combinatie van een evenementenhal en een racecircuit is tot zover uniek in de wereld. Door deze unieke combinatie is Expo Assen uitermate geschikt voor alle motor- en autosport gerelateerde evenementen. Maar ook voor diverse andere evenementen is Expo Assen een meer dan goede locatie. Door de bekendheid van het TT Circuit weet iedereen waar de evenementenhal zich bevindt.

Expo Assen heeft een totaal oppervlakte van 15.000m² en beschikt over één expositiehal van 14.000m². Het complex is ontworpen en gebouwd met een brede inzetbaarheid als doelstelling. De ligging naast de A28 zorgt voor een goede bereikbaarheid. Daarnaast heeft de Expo Assen de beschikking over ruim 7,5 hectare aan parkeerplaatsen! Al deze pluspunten maakt Expo Assen de ideale locatie voor elk evenement, groot of klein, van welke aard dan ook.

Expo Assen

De Haar 11, 9405 TE Assen

Wat is er mogelijk op deze locatie?

Expo Assen is perfect voor beurzen tot 15.000 m2. De stoere look & feel van de grote hal biedt een tal van mogelijkheden voor verschillende vakbeurzen. De hal is al eerder het decor geweest voor beurzen als De Landbouwvakbeurs en de Horecabeurs.

Libéma overhandigt u niet alleen de sleutel van de accommodatie, maar levert ook diverse extra diensten, zoals elektra, wateraansluitingen, maar ook parkeerbegeleiding en EHBO’ers. Door de uniforme aanpak en de samenwerking met innovatieve en professionele partners worden evenementen een gegarandeerd succes.

Een ware culinaire beleving voor al uw gasten? Geen probleem! Van een stevig ontbijt voor de vroege vogels of een warm welkom met koffie, tot een uitgebreide gezonde lunch of een luxe diner om uw dag passend af te sluiten. Expo Assen heeft ervaring met diverse soorten catering. Of het nu gaat om het verzorgen van grote groepen binnen een kort tijdsbestek of een exclusief hoogstaand diner. De jarenlange ervaring en het werken met fairtrade en streekproducten zorgen ervoor dat we de verwachtingen van u en uw gasten overtreffen.

 

Een congres organiseren naast het wereldberoemde circuit? Expo Assen biedt de perfecte locatie voor een congres met unieke twist. De hal is flexibel in te delen in verschillende ruimtes, wat een combinatie tussen een beurs en een congres mogelijk maakt.

Voor congres van elk formaat is er de mogelijkheid om de perfecte intieme sfeer te creëren. In de grote hal kunnen verschillende kleinere ruimtes gecreëerd worden, welke voorzien zijn van alle basisfaciliteiten.

Wil jij jouw congres combineren met een diner of lunch? Ons eigen horeca label ’t Genot biedt diverse culinaire mogelijkheden om jouw evenement te laten slagen. In samenwerking met een team van experts kan er een menu samengesteld worden wat perfect past bij jouw evenement.

 

Nog op zoek naar een locatie voor jouw publieksevenement? De grote hal van Expo Assen biedt genoeg mogelijkheden om een publieksevenement volledig tot zijn recht te laten komen. Er zijn veel mogelijkheden met belichting waardoor een perfecte ambiance gecreëerd kan worden, passend voor elk type evenement.

In de foyer van 1.000 m2 kunnen 300 tot 17.000 gasten verwelkomd worden. De flexibel in te delen hal beschikt over verschillende faciliteiten als standaard verlichting en gordijnen die dienen als afscherming van verschillende ruimtes. Daarnaast beschikt de locatie over elektra, wateraansluitingen, maar ook parkeerbegeleiding en EHBO’ers.

Ons eigen horeca label ‘t Genot biedt voor al uw gasten een op maat gemaakt assortiment aan hapjes en drankjes. Complete buffetten, snelle snacks of een vier gangen menu. ’t Genot is uw culinaire oplossing. Een team van culinaire experts gaat graag met u in gesprek om een menu op te stellen dat bij uw evenement en uw gasten past. Wij maken gebruik van duurzame producten, met een knipoog naar de regio.

Wat maakt Expo Assen zo uniek?

 • Ruime capaciteit

  Maar liefst 15.000 m2

 • Diverse gezelschappen

  Van 300 – 17.000 personen

 • Veel parkeerruimte

  Maar liefst 6.000 parkeerplaatsen.

 • Centraal gelegen

  Direct aan de A28.

 • 10 minuten loopafstand

  Vlakbij een bushalte.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo