Aviodrome Lelystad Airport

Omringd door inspiratie

Organiseren of vragen?

Neem dan contact op met Casper

088 9000 350 Mail Casper

Uw evenement in business class

Aviodrome Lelystad Airport ademt pure luchtvaarthistorie en creëert daarmee een sfeer waarin evenementen, vergaderingen of congressen moeiteloos tot resultaten leiden. Met 10.000 m² aan vlieghistorie en unieke zakelijke ruimtes, staat Aviodrome Lelystad garant voor memorabele presentaties, vergaderingen, beurzen, bedrijfsuitjes, diners of congressen. Zo wordt u onder andere de ruimte geboden in een vliegtuig, stijlvol filmtheater en een historisch vrachtruim. U kunt uw evenement bij Aviodrome ook combineren met een vliegtrip naar de wolken. Hier gaan ideeën als vanzelf borrelen of bruisen! Met 15 zalen van klein tot groot en een gigantisch outdoorterrein beschikken we altijd over een ruimte die past bij uw evenement.

Aviodrome Lelystad Airport

Pelikaanweg 50, 8218 PG Lelystad

Wat is er mogelijk op deze locatie?

Aviodrome is een unieke evenementenlocatie. Met 10.000 m2 aan vliegtuighistorie en tal van sfeervolle zakelijke ruimtes staat Aviodrome garant voor een memorabele setting. Uw evenement in Business Class! Geen vliegtuigmaaltijden maar top-catering. Laat uw gasten genieten van culinaire verrassingen, zowel op het gebied van drank als spijs. Een bedrijfsevenement in Aviodrome is extra bijzonder vanwege de unieke vormgeving en aankleding van de locatie. De grote zalen kunnen worden ingezet voor praktisch elk gewenst bedrijfsevenement.

Aviodrome biedt ook diverse andere opties zoals bijvoorbeeld een rondleiding door het museum, een rondvlucht, een ‘vliegreis maken’ met de Flight Simulator en nog veel meer. Aviodrome biedt u de vliegende start van uw bedrijfsevenement!

Een publieksevenement in Aviodrome is extra bijzonder! Aviodrome Lelystad heeft diverse zalen en ruimtes beschikbaar waar diverse opzetten voor een publieksevenement mogelijk zijn. Het bijzondere aan al deze ruimtes is dat ze een eigen thema hebben binnen de luchtvaart.

De grootte van de ruimtes verschillen van 40 tot 10.000 m². Hierdoor is er voor elke grootte qua evenement wel een opzet mogelijk. Dit geld ook voor de uitgebreide horecamogelijkheden!

De ligging van Aviodrome in Midden-Nederland is ook gunstig voor uw bezoekersaantallen. Daarnaast is het leuke van Aviodrome dat uw bezoekers de beurs kunnen combineren met een wandeling door het museum of een van de andere activiteiten. Laat u verrassen!

Een beurs in Aviodrome Lelystad Airport geeft uw beurs een niet alledaags karakter. Geen kale hallen, maar een mooi ingerichte locatie, die uw evenement ‘vleugels’ geeft. Aviodrome Lelystad kenmerkt zich door flexibiliteit: u kunt in meerdere ruimtes van het pand terecht en tevens is er ruimte op het geasfalteerde buitenterrein. De ligging van Aviodrome in Midden-Nederland is ook gunstig voor uw bezoekersaantallen. Daarnaast is het leuke van Aviodrome dat uw bezoekers de beurs kunnen combineren met een wandeling door het museum.

Aviodrome Lelystad heeft een aantal diverse ruimtes beschikbaar, bijvoorbeeld de Uiverzaal, het Skymasterplein maar ook het buitenterrein met zicht op de landingsbaan! Uw bezoekers zullen blij zijn met de keuze voor Aviodrome door de centrale ligging in Midden-Nederland. Daarnaast kan een bezoek aan de beurs gecombineerd worden met een wandeling door het museum.

Dankzij de vijftien gevarieerde ruimtes kunt u uw beurs bij Aviodrome Lelystad zo uitgebreid maken als u wilt. De zalen in zowel het Hoofdgebouw als het Schipholgebouw 1928 kunnen gekoppeld worden, bijvoorbeeld met een ruimte voor presentaties, een ruimte voor catering en enkele ruimtes voor de beurs. Ideaal is dat u ook een beurs kunt combineren met een productpresentatie, waarbij uw bezoekers bij de stands de producten kunnen leren kennen.

De congreszalen van Aviodrome zijn zeer divers en de kracht daarvan is bovendien dat Aviodrome voor ieder wat wils biedt. Zo kunt u in het 3D-theater terecht, waar één van de grootste projectieschermen van Nederland van maar liefst 250 m2 hoge ogen gooit. Het Filmtheater heeft ruimte voor 245 personen. Bent u met een kleiner gezelschap, dan kan de Briefingroom naar uw wensen worden aangekleed. Een andere optie is de Uiverzaal, die plaats biedt aan maximaal 380 personen in theateropstelling. Voor alle keuzes geldt dat maatwerk wat betreft techniek oneindige mogelijkheden biedt.

Aviodrome Lelystad Airport biedt als geen ander spectaculaire break-outs aan, als pauze tijdens het congres of als middagprogramma. Zo kunt u een rondleiding volgen in de Boeing 747, één van de juweeltjes van Aviodrome Lelystad Airport of genieten van een mooi rondvlucht in de lucht. Of wat dacht je van de Flight-simulator? Neem zelf de stuurknuppel in de hand en beleef nagebootste situaties die net echt lijken! Dit wordt als zeer uniek ervaren en dat is het ook! Kortom: Aviodrome biedt als één van de weinigen mooie congresruimtes aan tegen scherpe prijzen met tevens vermakelijke elementen.

Bij Aviodrome Lelystad Airport vindt u voor productpresentaties alles onder één dak. Allereerst is Aviodrome een zeer functionele locatie voor presentaties. Dankzij de vele zalen kunt u gemakkelijk uw presentatie houden in de ene ruimte en de producten tentoonstellen of testen in een andere ruimte. En wat dacht u van de combinatie met het museum met ruim honderd jaar vlieghistorie?

Voor presentaties zijn het Filmtheater, de Uiverzaal, de Briefingroom en de Boeing 747 uitermate geschikt. Daarnaast presenteert u zich bij Aviodrome in een onderscheidende locatie. De vele mogelijkheden, diversiteit aan ruimtes en/of affiniteit met vliegtuigen geven een extra onderscheidend vermogen aan elk evenement.

Bij presentaties biedt Aviodrome Lelystad vele mogelijkheden qua techniek: van basis tot aan maatwerk. Zaken als verlichting, geluid en projectie kunnen tot in de puntjes en naar uw wens verzorgd worden. Ook uw wensen qua inrichting en zaalopstelling brengen we in praktijk. Bij Aviodrome Lelystad vindt u alles onder één dak. De vele mogelijkheden, diversiteit aan ruimtes en/of affiniteit met vliegtuigen zijn dan ook vaak redenen waarom organisatoren voor Aviodrome kiezen. Zet de kracht van Aviodrome ook in voor uw presentatie.

Zoekt u een onderbreking van uw productpresentatie? Of wilt u dit kracht bij zetten door uw relaties een rondvlucht aan te bieden? Bij Aviodrome kan het!

Aviodrome Lelystad is een inspirerende locatie die geheel in het thema staat van de luchtvaart! Voor uw relatiedag zijn diverse ruimtes beschikbaar die ook geheel in deze stijl zijn aangekleed. De groottes van de ruimtes verschillen van 40 tot 10.000m2, dus afhankelijk van hoeveel gasten u wilt ontvangen is er altijd een passende ruimte mogelijk.

Aviodrome denkt graag met u mee om uw relatiedag tot een succes te brengen. Uw relatiedag kan compleet worden gemaakt door de activiteiten en horecaopties die Aviodrome u kan aanbieden, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een van de spelprogramma’s aansluitend met een geheel verzorgde borrel of diner. Of een rondleiding door het museum, een rondvlucht of een ‘vliegreis maken’ met de Flight Simulator

Naast een relatiedag waarbij de focus ligt op gezelligheid en een originele dag in Aviodrome, bieden we ook een succesvolle mix van formele en informele activiteiten. U kunt bijvoorbeeld eerst vergaderen of een congres houden en dit combineren met een vermakelijke activiteit. Denk hierbij aan een vlucht in een flightsimulator of een rondleiding langs de vliegtuigen op het terrein. Zo wordt uw relatiedag gegarandeerd effectief, origineel en vermakelijk.

 

Een teambuilding dag bij Aviodrome is nooit hetzelfde! Bij Aviodrome wordt er vanaf het begin tot het eind met u meegedacht en krijgt u de mogelijkheid om zelf het gehele programma samen te stellen.  Een rondvlucht maken, een privé rondleiding door het museum, een ‘vliegreis maken’ met de Flight Simulator en vervolgens afsluiten met een barbecue, het is allemaal mogelijk bij Aviodrome Lelystad.

Uw dag kan er als volgt uit zien: de dag start met een gezellige samenkomst in een van de zalen met een kick-off vervolgens gaat u gezamenlijk lunchen. In de middag wordt u rondgeleid door het museum of kiest u voor een van de sportieve activiteiten. Tot slot is er een gezamenlijke borrel om de dag af te sluiten!

Stel zelf het programma van een origineel teamuitje tussen de vliegtuigen samen en kies de invulling waar uw hart sneller van gaat kloppen. De plezierige en leuke activiteiten brengen u naar grote hoogte.

Inspirerend en productief, dat zijn twee begrippen die centraal staan bij vergaderen bij Aviodrome. Aviodrome heeft een aantal bijzondere vergaderruimtes beschikbaar, geheel gethematiseerd en aangekleed in het thema luchtvaart. Of u nu vergadert met 6 of 40 personen, Aviodrome biedt grote diversiteit aan zalen voor elke groepsgrootte. Aviodrome kan de ruimtes geheel naar uw wens inrichten en maatwerk op het gebied van techniek verzorgen: u hoeft enkel plaats te nemen.

Ook voor vergaderingen zijn diverse horeca opzetten mogelijk, van broodjes tijdens de vergadering tot lunchen bij een afzonderlijke horecavoorziening. Het toevoegen van activiteiten aan uw vergadering is natuurlijk ook een optie, het museum en vliegveld bij Aviodrome bieden genoeg opties om even het hoofd leeg te maken.

Wat maakt Aviodrome Lelystad Airport zo uniek?

 • Ruime capaciteit

  Voor evenementen tot 10.000 m2.

 • Geschikt voor diverse gezelschappen

  Geschikt voor evenementen van 4 tot 1.500 personen.

 • 15 zalen & subruimtes

  Van vergadering tot congres, van bedrijfsfeest tot teambuilding.

 • Centraal in Nederland

  Uitstekend bereikbaar via de A6 vanuit het noorden, midden en zuiden.

 • Eenvoudig parkeren

  Ruim 500 parkeerplaatsen

 • Voor de deur

  De bus stopt voor de deur, tevens is de locatie per vliegtuig en boot bereikbaar

Praktische Informatie

Hier organiseren of heeft u vragen?

Neem dan contact op met Casper

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u ontwikkelingen, leuke weetjes & interessante artikelen uit de branche.

 •  *
 •  *
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo