Aviodrome Lelystad Airport

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

Uw evenement in Business Class

Aviodrome Lelystad Airport ademt pure luchtvaarthistorie en creëert daarmee een sfeer waarin evenementen, vergaderingen of congressen moeiteloos tot resultaten leiden. De ideale locatie voor productpresentaties, teambuilding en gethematiseerde evenementen. Lees meer over deze locatie

 • 10.000m2

  Voor evenementen tot 10.000m2

 • 1.500

  Geschikt voor evenementen van 4 tot 1.500 personen

 • 15 zalen & subruimtes

  Van vergadering tot congres, van bedrijfsfeest tot teambuilding

 • Centraal in Nederland

  Uitstekend bereikbaar via de A6 vanuit het noorden, midden en zuiden

 • 500

  Ruim 500 parkeerplaatsen

 • Voor de deur

  De bus stopt voor de deur, tevens is de locatie per vliegtuig en boot bereikbaar

Aviodrome uniek als zakelijke locatie

Aviodrome Lelystad is niet alleen geliefd als dagattractie, maar ook als evenementenlocatie. De locatie is tevens een juweeltje voor zakelijke bijeenkomsten. Met 10.000 m² aan vlieghistorie en unieke zakelijke ruimtes, staat Aviodrome Lelystad garant voor memorabele presentaties, vergaderingen, beurzen, bedrijfsuitjes, diners of congressen. Zo wordt u onder andere de ruimte geboden in een vliegtuig, stijlvol filmtheater en een historisch vrachtruim. U kunt uw evenement bij Aviodrome ook combineren met een vliegtrip naar de wolken.

Boeing 747

Aviodrome Lelystad siert in diversiteit voor uw zakelijke evenement of bijeenkomst. Zo kunt u een presentatie houden in een Boeing 747 of bijvoorbeeld een 3D-theater. Wanneer u een rondje maakt over het terrein zult u overtuigd zijn van het succes dat het unieke Aviodrome u te bieden heeft. Ook als evenementenlocatie heeft Aviodrome Lelystad haar sporen verdiend met o.a.: Open Cockpit Dagen, Modelbouwweekend, James Bond Weekend en het Dakota Weekend.

Aviodrome biedt u een breed pakket

Bij Aviodrome Lelystad Airport treft u vele ingrediënten om uw evenement goed te laten smaken. Met de flight simulator, rondvluchten in een historisch vliegtuig, een helikopter of sportvliegtuig, vijftien zakelijke ruimtes, mogelijkheden voor rondleidingen, een 3D-theater en indrukwekkende collecties en projecten is dit vliegtuigenwalhalla voor u een geweldige locatie. Ervaar Aviodrome!

Aviodrome Lelystad Airport,een geschikte locatie voor uw evenement

Aviodrome Lelystad Airport is een zeer geschikte en unieke locatie voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, evenementen, congressen, beurzen, diners en presentaties. U heeft hiervoor de keuze uit maar liefst vijftien ruimtes.

Bel 088 9000 350 voor vragen over een van onze ruimtes.

Bekijk alle specificaties van de ruimtes

Bekijk de plattegrond van Aviodrome Lelystad

Plattegrond Aviodrome

Bereikbaarheid Aviodrome Lelystad

Aviodrome Lelystad Airport ligt aan de A6 en is prima bereikbaar met de auto, bus, trein, boot en natuurlijk het vliegtuig.

Per auto Op minder dan 40 minuten van Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Nijmegen en Rotterdam Op minder dan 60 minuten van Groningen, Enschede, ’s Hertogenbosch   Per openbaar vervoer Vanaf station Lelystad is Aviodrome goed te bereiken met buslijn 148 en buslijn 7 van Arriva. Vanaf station Lelystad is Aviodrome bereikbaar met buslijn 148, waarna het vanaf de halte ‘Vliegveld/Eendenweg’ ongeveer tien minuten lopen is. Door Arriva lijn 7 wordt u bij Aviodrome voor de deur afgezet. Parkeerplaatsen U kunt bij Aviodrome voor de deur parkeren op de 500 plaatsen op parkeerterrein P2. Het aantal van 500 parkeerplaatsen is in de nabije omgeving uit te breiden tot 5.000. Er zijn tevens invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Per vliegtuig Natuurlijk kunt u ook naar Luchthaven Lelystad komen vliegen. Vanaf het stationsgebouw van de luchthaven is het nog maar vijf minuten lopen naar Luchtvaart Themapark Aviodrome. Per boot Vlakbij Aviodrome Lelystad Airport kunt u bij de aanlegsteiger aan de Larservaart met uw boot aanmeren. Er is plaats voor zo’n acht boten en vanaf deze plek is het ongeveer acht minuten wandelen naar Aviodrome.

De Omgeving van Aviodrome Lelystad

Lelystad telt ruim 75.000 inwoners en ligt in een filevrij gebied. Daarnaast is de ligging van Aviodrome Lelystad Airport in het midden van het land voor u interessant. In een straal van 80 kilometer bevinden zich zo’n 4 miljoen inwoners.

Stroke 1776 + Stroke 1777
GoedeStede
De gehele dag bij Aviodrome was één groot pluspunt.
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo