Autotron Rosmalen

Een locatie met geschiedenis

Organiseren of vragen?

Neem dan contact op met Casper

088 9000 350 Mail Casper

Evenementenlocatie met grote naamsbekendheid

Autotron Rosmalen biedt een diversiteit aan zalen, sfeervolle ambiance, ruime parkeergelegenheid en een centrale ligging (direct aan de A59). Daarnaast maakt het enorme buitenterrein deze locatie uniek in Nederland. U kunt bij Autotron Rosmalen alle soorten evenementen organiseren, zoals: concerten, beurzen, presentaties, bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes.

Autotron Rosmalen heeft een enorme naamsbekendheid. Dat komt doordat er grote indoor evenementen plaatsvinden en dankzij het feit dat het buitenterrein de thuisbasis is voor het internationale grastennistoernooi Ricoh Open. Ook Aviko, Heijmans en de Geschenkpakkettenbeurs zijn trouwe klanten van Autotron Rosmalen. Per evenement wordt de inrichting en indeling vanzelfsprekend naar wens gecreëerd. Dit kan al vanaf de eerste meters van de oprijlaan. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Wat is er mogelijk op deze locatie?

Autotron Rosmalen biedt u met 16.000 m2 indoor en 45.000 m2 outdoor zowel binnen als buiten zeeën aan ruimte. Deze locatie is dan ook zeer geschikt wanneer u een bedrijfsevenement op grote schaal wilt organiseren. De locatie kent een uniek charisma vanwege de mooie bosrijke omgeving. Tevens is Autotron zeer goed bereikbaar door de ligging langs de snelweg (op één minuut van de A59), een bushalte voor de deur en ruim 2.500 parkeerplaatsen.

Zodra u bij afslag Autotron de snelweg verlaat, komt u in een andere wereld terecht: het Brabantse groen heet u welkom! Met een gehele eigen te stylen entree, parkeerterrein en ingang ervaren uw bezoekers uw evenement al vanaf het eerste contactmoment. De locatie beschikt – naast het grote buitenterrein – in totaal over 16.000 m2 vloeroppervlak, verdeeld over drie hallen en diverse zalen. Daarnaast is er een gezellig restaurant en een bar met uitzicht over het buitenterrein. Autotron is een moderne en vooral sfeervolle evenementenlocatie die al menig bezoeker heeft verrast!

Autotron Rosmalen biedt u met 16.000 m2 indoor en 45.000 m2 outdoor ruimte zowel binnen als buiten zeeën aan ruimte. Door het grote oppervlakte van Autotron Rosmalen is de locatie goed geschikt voor een totaal evenement met activiteiten, een beursvloer en bijvoorbeeld het geven van lezingen. De locatie is zeer goed bereikbaar door de ligging van de snelweg (op één minuut van de A59), een bushalte voor de deur en ruim 2.500 parkeerplaatsen.

Zodra u bij afslag Autotron de snelweg verlaat, komt u in een andere wereld terecht: het Brabantse groen heet u welkom! Autotron Rosmalen is gelegen in een bosachtig gebied, direct gelegen aan vakantiepark Dierenbos waar ook mogelijke verblijfscombinaties mee kunnen worden gemaakt. Met een gehele eigen te stylen entree, parkeerterrein en ingang ervaren uw bezoekers uw evenement al vanaf het eerste contactmoment. De locatie beschikt – naast het grote buitenterrein – in totaal over 16.000 m2 vloeroppervlak, verdeeld over drie hallen en diverse zalen. Daarnaast is er een gezellig restaurant en een bar met uitzicht over het buitenterrein. Autotron is een moderne en vooral sfeervolle evenementenlocatie die al mening bezoeker heeft verrast!

Autotron Rosmalen is exclusief af te huren en heeft alle kenmerken voor een goede beurslocatie in huis. Zo heeft u twee hallen tot uw beschikking, waarvan één is voorzien van permanente vloerbedekking. Ook kunt u eenvoudig naar buiten uitbreiden met het grote buitenterrein van maar liefst 45.000 m2. De locatie kent een uniek charisma vanwege de mooie bosrijke omgeving. Tevens is Autotron zeer goed bereikbaar (op één minuut van de A59), een bushalte voor de deur en ruim 2.500 parkeerplaatsen.

Zodra u bij afslag Autotron de snelweg verlaat, komt u in een andere wereld terecht: het Brabantse groen heet u welkom! De locatie is exclusief af te huren, waardoor u gebruik kunt maken van unieke mogelijkheden in de vorm van aankleding, branding en de positionering van uw beurs. Met een gehele eigen te stylen entree, parkeerterrein en ingang ervaren uw bezoekers uw evenement al vanaf het eerste contactmoment. Daarnaast is er een gezellig restaurant en een bar met uitzicht over het buitenterrein. Autotron is een moderne en vooral sfeervolle beurslocatie die al menig bezoeker heeft verrast!

Ooit er aan gedacht om een congres buiten te organiseren? Bij Autotron Rosmalen is het mogelijk. De hei achter de grote zalen van Autotron Rosmalen biedt genoeg mogelijkheden. Natuurlijk zijn de zalen binnen ook uiterst geschikt voor het houden van een congres, vooral in combinatie met de kleinere zalen. De locatie is zeer goed bereikbaar door de ligging van de snelweg (op één minuut van de A59), een bushalte voor de deur en ruim 2.500 parkeerplaatsen. Autotron Rosmalen biedt alle faciliteiten voor een geslaagd congres!

De meest gebruikte combinatie voor een congres is het grote Expodome in combinatie met de vide. Bezoekers beleven zo optimaal het “buiten maar toch binnen” gevoel. Naast de mogelijkheden aan zalen en ruimtes zijn er nog vele extra’s waar gebruik van kan worden gemaakt, zoals de catering die op maat wordt geleverd en de mogelijkheid om te overnachten bij de faciliteiten in de omgeving.

Autotron Rosmalen biedt genoeg mogelijkheden en ruimte voor het organiseren van een muziekevenement. De locatie biedt u met 16.000 m2 indoor en 45.000 m2 outdoor ruimte zowel binnen als buiten zeeën aan ruimte. De locatie kent een uniek charisma vanwege de mooie bosrijke omgeving. Ideaal voor het neerzetten van dé festivalsfeer. Tevens is Autotron zeer goed bereikbaar (op één minuut van de A59), een bushalte voor de deur en ruim 2.500 parkeerplaatsen.

Zowel binnen als buiten zijn er diverse mogelijkheden voor het opzetten van een muziekevenement. Ook een meerdaags festival is hierbij niet uitgesloten. Ook is de locatie exclusief af te huren; met een gehele eigen te stylen entree, parkeerterrein en ingang ervaren uw bezoekers uw muziekevenement al vanaf het eerste contactmoment. Met de vele ruimte achter de hei of in combinatie met vakantiepark Dierenbos zijn ook overnachtingsmogelijkheden (zoals camping of huisjes) een optie.

Autotron Rosmalen biedt een groot scala aan opties voor partijen die een sportevenement willen organiseren. De combinatie van de hallen samen met het buitenterrein is inzetbaar voor een groot aantal sporten. Ook is de locatie exclusief af te huren; met een gehele eigen te stylen entree, parkeerterrein en ingang ervaart uw bezoeker uw sportevenement al vanaf het eerste contactmoment. Tevens is Autotron zeer goed bereikbaar (op één minuut van de A59), een bushalte voor de deur en ruim 2.500 parkeerplaatsen.

Zodra u bij afslag Autotron de snelweg verlaat, komt u in een andere wereld terecht: het Brabantse Groen heet u welkom! De velden op het buitenterrein worden het hele jaar goed onderhouden, binnen de omheinde velden ligt zelfs echt Wimbledon gras speciaal voor het jaarlijks terugkerende internationaal tennistoernooi Ricoh Open. Maar ook in de winter kan in de hallen een sportieve setting voor sportevenementen worden gerealiseerd.

Autotron Rosmalen biedt u met 16.000 m2 indoor en 45.000 m2 outdoor ruimte zowel binnen als buiten zeeën aan ruimte. De locatie kent een uniek charisma vanwege de mooie bosrijke omgeving. Een mooie locatie voor het organiseren van uw productpresentatie! Tevens is Autotron zeer goed bereikbaar door de ligging van de snelweg (op één minuut van de A59), een bushalte voor de deur en ruim 2.500 parkeerplaatsen.

Autotron Rosmalen beschikt over drie hallen en enkele subruimtes, waar u uw productpresentatie kunt houden. Vanwege de geschiedenis als automuseum passen de presentaties van automerken goed bij deze locatie. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het grote buitenterrein.

Zodra u bij afslag Autotron de snelweg verlaat, komt u in een andere wereld terecht: het Brabantse Groen heet u welkom! De ligging in een groene omgeving en de indoor mogelijkheden bieden een compleet plaatje voor een bedrijfsuitje. Activiteiten op het outdoor terrein zijn mogelijk, maar u kunt voor uw personeelsuitje ook kiezen voor festiviteiten in één van de twee hallen.

In combinatie met het direct aan het Autotron gelegen vakantiepark Dierenbos zijn er ook mogelijkheden om combinaties te maken in de vorm van een overnachting of verblijf.

Neem zelf een kijkje…

Kijk gerust even rond… Volg onze virtuele rondleiding! Natuurlijk bent u ook van harte welkom om zelf de sfeer te proeven tijdens een persoonlijke rondleiding.

Wat maakt Autotron zo uniek?

 • Buiten & Binnen

  16.000m2 indoor en 45.000m2 outdoor

 • Tot 45.000 personen

  15.000 personen indoor, 30.000 personen outdoor

 • 8 ruimtes & outdoor

  5 congreszalen, 3 hallen en een outdoorterrein

 • Ruime parkeergelegenheid

  Ruim 2.500 parkeerplaatsen

 • Eigen afslag aan de A59

  Nabij de A2 en A50, op 30 minuten van Eindhoven Airport

 • 5 minuten loopafstand

  De bushalte stopt praktisch voor de deur

Praktische Informatie

Hier organiseren of heeft u vragen?

Neem dan contact op met Casper

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks sturen wij u ontwikkelingen, leuke weetjes & interessante artikelen uit de branche.

 •  *
 •  *
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo