Autotron Rosmalen

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

Start uw evenement

In een natuurlijke omgeving staat Autotron Rosmalen, een locatie met een geschiedenis. Vroeger een autothemapark, tegenwoordig een geliefde evenementenlocatie met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen. Lees meer over deze locatie


 • 61.000m2

  16.000m2 indoor, 45.000m2 outdoor

 • 5 minuten

  De bushalte stopt praktisch voor de deur

 • 2.500

  Ruim 2.500 parkeerplaatsen

 • 8 zalen/hallen & outdoor

  5 congreszalen, 3 hallen en een outdoorterrein

 • Eigen afslag aan de A59

  Nabij de A2 en A50, op 30 minuten van Eindhoven Airport

 • Tot 45.000 personen

  15.000 personen indoor, 30.000 personen outdoor

Autotron Rosmalen: voor indoor of outdoor beurzen & evenementen

Autotron Rosmalen biedt een diversiteit aan zalen, sfeervolle ambiance, ruime parkeergelegenheid en een centrale ligging (direct aan de A59). Daarnaast maakt het enorme buitenterrein deze locatie uniek in Nederland. U kunt bij Autotron Rosmalen alle soorten evenementen organiseren, zoals: concerten, beurzen, presentaties, bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes.

Evenementenlocatie met grote naamsbekendheid

Autotron Rosmalen heeft een enorme naamsbekendheid. Dat komt doordat er grote indoor evenementen plaatsvinden en dankzij het feit dat het buitenterrein de thuisbasis is voor het internationale grastennistoernooi Ricoh Open. Ook Aviko, Heijmans en de Geschenkpakkettenbeurs zijn trouwe klanten van Autotron Rosmalen. Per evenement wordt de inrichting en indeling vanzelfsprekend naar wens gecreëerd.

Karakteristieke zalen en goede bereikbaarheid

Autotron Rosmalen beschikt over karaktervolle ruimtes. De evenementenlocatie is al jaren het decor voor zakelijke evenementen, beurzen en personeelsfeesten, maar ook concerten. Niets is te gek. Het is ook mogelijk om de Spykerhal met een walkway te koppelen aan ExpoDome. Daarnaast is op het terrein van Autotron Rosmalen EvenTron gevestigd. Hiermee zijn de mogelijkheden voor uw evenement eindeloos.

Autotron Rosmalen is een karakteristieke locatie met grote naamsbekendheid.

Autotron Rosmalen beschikt over zowel kleine zalen voor feesten en presentaties als grote ruimtes voor beurzen en muziekevenementen.

Bel 088 9000 350 voor vragen over een van onze zalen.

Bekijk alle specificaties van de ruimtes.

Bekijk de plattegrond van Autotron Rosmalen.

Bereikbaarheid Autotron Rosmalen

Autotron Rosmalen ligt op minder dan één minuut rijden van de snelweg af, dus geen enkel stoplicht of binnenweg zal u vertragen. Vanaf de A2 en A59 wijzen de ANWB-borden met ‘Autotron’ de weg. Verder is er op het grote terrein van Autotron Rosmalen ruimte voor duizenden auto’s. Rosmalen ligt maar op ongeveer 30 autominuten van Utrecht.

Met de auto Autotron Rosmalen is gemakkelijk te bereiken en te vinden door de ANWB-borden ‘Autotron’ te volgen vanaf de A2 en de A59. Deze locatie ligt op ongeveer 1 uur rijden vanaf Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen. Met openbaar vervoer Vanaf NS-station ‘s-Hertogenbosch is Autotron Rosmalen te bereiken met bus 90 en vanaf station Rosmalen met de treintaxi. Parkeerplaatsen Autotron Rosmalen beschikt over ruim 2.500 parkeerplaatsen, die allemaal voor de hoofdentree liggen.

8,2

Overall

8,6

Meedenken

8,6

Begeleiding projectmanager

8,1

Horeca

Stroke 1776 + Stroke 1777
Centraal Beheer
Het initiatief van de medewerkers van Autotron is een belangrijke pré.
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo