SAMEN BOUWEN AAN EVENEMENTEN


 Image

Het is stil

In ieder geval tot 1 juni vinden er geen beurzen, concerten of andere mooie events bij ons plaats.

De (begrijpelijke) maatregelen van het RIVM hebben natuurlijk ook voor ons grote gevolgen. Door het verbieden van alle evenementen in heel Nederland is het stil in IJsselhallen Zwolle. Heel stil.

Er is een onzekere tijd aangebroken. Voor iedereen. Hoewel er geen activiteiten plaatsvinden in ons complex zijn wij volop bezig met de programmering. We moeten vooruit blijven kijken en positief blijven denken. Wij zitten dus zeker niet stil. Integendeel! Wij gebruiken deze tijd voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten, samen met onze partners. En wellicht samen met jou.

MET ONZE RUIME ERVARING MET GROTE BEZOEKERSSTROMEN EN ALLERLEI SOORTEN EVENEMENTEN BOUWEN WE GRAAG MEE AAN JOUW EVENEMENT!

Zwolle is een krachtige en prachtige Hanzestad en het kloppende hart van één van de sterkste en meest dynamische groeiregio’s van Nederland. Gedurende het hele jaar staat de agenda van Zwolle vol met festiviteiten. Grote en kleine events, voor zowel jonge bezoekers als ouderen hebben hun plek gevonden in de stad. De komende tijd blijft het echter stil in Zwolle.

Veel evenementen worden verplaatst of zelfs geannuleerd. IJsselhallen Zwolle biedt graag een podium aan alle organisatoren die hun dromen in duigen zien vallen. Wij denken in mogelijkheden en gunnen de inwoners van Zwolle hun festiviteiten. Heb jij specifieke ideeën of mooie dromen over een event? Neem contact met ons op! Wij denken graag mee!

Zodra het weer kan verwelkomen wij onze opdrachtgevers en bezoekers met open armen.  In tussentijd wensen wij iedereen heel veel sterkte de komende tijd. Blijf gezond!


 Image

 Image

 Image