IJsselhallen Zwolle

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

Indrukwekkend veelzijdig

IJsselhallen Zwolle mag gerust een locatie met internationale allure worden genoemd. Dat is te danken aan de grootte en de flexibiliteit, maar ook de ligging in de fraaie Hanzestad Zwolle. Lees meer over deze locatie

 • 20.000m2

  Voor evenementen tot 20.000m2

 • 10.000 personen

  Van 100 tot 10.000 personen

 • Flexibel te koppelen

  Naast een restaurant en een bar 6 flexibel te koppelen hallen

 • Aan de A28

  Uitstekend bereikbaar via de A28 vanuit alle windstreken

 • 3.000

  Ruim 3.000 parkeerplaatsen

 • Loopafstand

  Op slechts 10 minuten loopafstand van Centraal Station Zwolle

IJsselhallen Zwolle

IJsselhallen Zwolle bevindt zich in Noordoost-Nederland in de top als het gaat om evenementenlocaties. Dankzij de goede bereikbaarheid, maar liefst 20.000 m2 aan ruimte en de grote naamsbekendheid is IJsselhallen Zwolle enorm populair onder organisatoren. De vier hallen, twee zalen en het restaurant bieden samen ruimte aan maximaal 16.000 personen. Of u nu een congres, bedrijfsfeest, beurs, muziekevenement of presentatie wilt organiseren: elk type evenement krijgt een passende invulling in IJsselhallen Zwolle.

IJsselhallen staat voor flexibel en samenwerking

Bij IJsselhallen Zwolle kunt u de ruimtes naar keuze combineren. De hallen zijn heel divers, waardoor flexibiliteit het sleutelwoord is. De collega’s van IJsselhallen Zwolle en hun regionale partners helpen u met kennis, kunde en professionaliteit om uw evenement tot een succes te maken. Qua inrichting, keuze van de hallen en invulling is ook alles mogelijk. Tribunes, aankleding, audiovisuele middelen: wij staan voor u klaar om het te regelen. Onder andere Menzis, Windesheim, Studio 100, Koninklijke Landmacht en Carp Zwolle zijn uitgegroeid tot trouwe klanten in Zwolle.

IJsselhallen Zwolle is één van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties van Noord-Oost Nederland.

De Ijsselhallen Zwolle beschikt over zowel kleine zalen voor feesten en presentaties als grote ruimtes voor beurzen en muziekevenementen.

Bel 088 9000 350 voor vragen over een van onze zalen en ruimtes. Of bekijk de locatie via onze virtuele tour.

Bekijk alle specificaties van de ruimtes

Bekijk de plattegrond van IJsselhallen Zwolle.

Bereikbaarheid IJsselhallen Zwolle

IJsselhallen Zwolle kent een centrale ligging in het noordelijke deel van het land. De accommodatie ligt direct aan de A28 en vlakbij de A50, waardoor deze vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar is. Het parkeerterrein van de IJsselhallen heeft ruimte voor meer dan 3.000 auto’s. Met de trein reizen is ook een prima optie, want vanaf Station Zwolle is het nog maar 10 minuten lopen.

Met de auto IJsselhallen Zwolle is prima te bereiken via de A28. Op minder dan 40 minuten van Assen, Arnhem en Lelystad Op minder dan 60 minuten van Groningen, Enschede, ’s Hertogenbosch, Utrecht en Amsterdam Met de trein IJsselhallen Zwolle ligt op ongeveer 10 minuten lopen van NS-station Zwolle. Met de bus Met de bus reizen is ook een goede optie, want langs halte ‘Zwolle, IJsselhallen’ komen maar liefst 8 buslijnen. Parkeerplaatsen IJsselhallen Zwolle beschikt over ruim 3.000 parkeerplaatsen, die in de buurt van de hoofdentree liggen.

Omgeving Ijsselhallen Zwolle

Zwolle is met 110.000 inwoners en als hoofdstad van Overijssel de trekpleister van deze provincie. IJsselhallen Zwolle ligt vlakbij een matig drukke snelweg en in de buurt van station Zwolle. Daarnaast heeft de locatie een aantrekkelijk verzorgingsgebied, want maar liefst 1,7 miljoen mensen hoeven maar 50 kilometer te reizen naar uw evenement.

8

Overall

8,6

Meedenken

8,9

Begeleiding projectmanager

8,1

Horeca

Stroke 1776 + Stroke 1777
Fusion of Dance
Iedereen bij IJsselhallen Zwolle denkt met ons mee
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo