IJsselhallen Zwolle

Dé locatie voor succesvolle live events


 Image
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
Route
Offerte aanvragen

Over IJsselhallen

Onze dienstverlening is de sleutel tot uw succes!

De regio Zwolle heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de sterkste en meest dynamische groeiregio’s van Nederland. Het kloppend hart van de regio is de economisch bloeiende stad Zwolle, centraal gelegen en in een prachtige omgeving.

De accommodatie leent zich uitstekend voor elk soort evenement. Met ruim 20.000 m2 vloeroppervlakte kunt u bij IJsselhallen Zwolle letterlijk alle kanten op. De hallen en zalen verschillen in grootte en bieden u de ruimte om uw evenement te laten groeien.

Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van de locatie. Wij bouwen graag bruggen met onze partners in de regio om een langdurige, succesvolle samenwerking te bewerkstelligen. Onze dienstverlening is nu eenmaal de sleutel tot een geslaagd evenement!


Variaworld heeft door de fijne en warme samenwerking met de IJsselhallen binnen een zeer korte periode de beurs laten groeien tot De Grootste 1-daagse Platenbeurs van Europa.
Variaworld - Platenbeurs

 Image
© Twycer / www.twycer.nl }}
Geven en nemen en elkaar wat gunnen dan heb je samen een geweldig weekend! We zijn zeer tevreden over al het personeel bij IJsselhallen Zwolle.
Landbouwminiaturenbeurs

 Image
© Twycer / www.twycer.nl }}
De locatie krijgt van mij een 9. De samenwerking met de IJsselhallen was prettig, persoonlijk en heeft ons positief verrast. Er werd meegedacht om goede oplossingen te vinden. Overall een goede ervaring!
Gospel Concert - Stichting All Together Events

 Image
In IJsselhallen Zwolle heeft het evenement uit kunnen groeien van twee kleine hallen naar twee grote hallen.
Handwerkbeurs

 Image
Het beeld en geluid was goed, de zaal was prachtig belicht en toonde toch intiem ondanks dat we in een grote ruimte zaten. De lopers en bloemstukken maakten de locatie mooi af. Verder was de lunch heerlijk bereid en er was meer dan voldoende. Onze dank voor alle betrokken medewerkers van IJsselhallen Zwolle.
Prinsjesdagcongres - Congresbureau Regio Zwolle

 Image
© Twycer / www.twycer.nl }}
Bijzondere live communicatie is een belangrijke pijler van ons en dit brachten we met succes tot stand in IJsselhallen. Daarnaast verzorgde Libéma een passende culinaire invulling. Voor 1.300 gasten werden sushi, Aziatische gerechten, wraps, salades en Hollandse snacks opgediend. Kortom: aan beleving geen gebrek.
Menzis - De Otter Creators

 Image
OLYMPUS DIGITAL CAMERA }}
Mede door de flexibele inzet van onze projectmanager kijken we terug een succesvolle editie van het Nationaal Geiten Event.
AgriMedia - Nationaal Geiten Evenement

 event center zwolle
De IJsselhallen heeft een enorme bekendheid in Zwolle en in de regio, waarbij wij als Zwolse vlooienmarkt organisatie zeker op mee liften. We hopen nog vele leuke markten te organiseren!
Vitalis - Vlooienmarkt

 IJsselhallen evenementenlocatie
De IJjsselhallen geeft jouw evenement net dat stukje meer!
Variaworld - Platenbeurs XL

 Muziekevenementen of een platenbeurs bij IJsselhallen Zwolle
shutterstock_1009992 }}
De beste stap voor een succesvolle beurs is kiezen voor de IJsselhallen en Team Libéma.
Variaworld - Platenbeurs XL

 IJsselhalle Zwolle goeie catering
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
Route
Offerte aanvragen