Hippisch Centrum Deurne

Authentiek in een bosrijk gebied

Organiseren of vragen?

Neem dan contact op met Casper

088 9000 350 Mail Casper

Innovatief, sportief en recreatief centrum voor paardensport

Hippisch Centrum Deurne is met recht een locatie met een groen karakter. Prachtig gelegen in het groen, omsloten door 205 hectare bos met een directe aansluiting op 125 km aangelegd ruiterpad. Hiermee voegt deze unieke locatie met een oppervlakte van 16 hectare aan elk evenement, zowel indoor als outdoor, iets bijzonders toe.

Hippisch Centrum Deurne is uniek vanwege de ligging en de talloze mogelijkheden die het biedt. De locatie heeft deze mogelijkheden – in samenwerking met de provincie Noord-Brabant, de gemeente Deurne en diverse andere partners – samengevat in diverse thema’s: stalling, verblijf,  wedstrijdaccommodatie, onderwijs en beurzen & evenementen. Met als doel een innovatief, sportief en recreatief centrum waar mens en paard centraal staat.

Hippisch Centrum Deurne

Bruggenseweg 11A, 5752 SC Deurne

Wat is er mogelijk op deze locatie?

Met een oppervlakte van ruim zestien hectare biedt Hippisch Centrum Deurne volop ruimte voor evenementen, zowel indoor als outdoor. Voeg daar de ruime horecafaciliteiten en ervaring in het verzorgen van alle catering op onze locaties aan toe, en u heeft de ideale locatie met onbeperkte mogelijkheden voor een geslaagd hippisch evenement.

Hippisch Centrum Deurne wilt ruimte bieden aan alle geïnteresseerden uit de paardensportbranche. De binnenruimten lenen zich uitstekend voor vergaderingen en congressen, terwijl het terrein ook heeft bewezen een goede locatie te zijn voor grote nationale hippische events en beurzen. Ook leent de locatie zich perfect voor veterinaire keuringen en veilingen.

Met een oppervlakte van ruim zestien hectare biedt Hippisch Centrum Deurne volop ruimte voor publieksevenementen, zowel indoor als outdoor. Voeg daar de ruime horecafaciliteiten en ervaring in het verzorgen van alle catering op onze locaties aan toe en u heeft de ideale locatie met onbeperkte mogelijkheden voor een geslaagd hippisch evenement.

Een groot internationaal event op het parkachtige buitenterrein of een publieksbeurs in een van de diverse rij pistes zelfs een combinatie van binnen/buiten is mogelijk.

Gezien de perfecte ligging van de locatie in zo’n prachtige groene omgeving met volop ruiterpaden is Hippisch Centrum Deurne de ideale uitvalsbasis. De faciliteiten bieden alles waar de hippische sector om vraagt, van dressuur tot springen en van eventing sport tot aangespannen rijden.

Hippisch Centrum Deurne beschikt over tal van faciliteiten voor ruiters, waaronder 220 boxen, diverse in- en outdoor pistes, paddocks, weides, stapmolens, draf- en renbanen, eigen smederij, hindernissen en maar liefst 125 km ruiterpad.

Eind 2017 wordt gestart met de bouw van diverse hotelkamers. Ideaal voor wedstrijdruiters of bezoekers van een evenement. Omdat de stallen op hetzelfde complex zijn gelegen, kun je met een gerust hart in slaap vallen. En kun je in alle vroegte het bosrijke gebied verkennen.

Als een locatie bewezen geschikt is voor onderwijs, cursussen en trainingen is het Hippisch Centrum Deurne. De locatie beschikt over alle mogelijke opleidingsfaciliteiten – voor zowel cursisten en docenten als ruiters en paarden.

Het auditorium en de diverse leslokalen met audiovisuele middelen bieden de benodigde faciliteiten voor een (zakelijke) cursus of training. De statige Schatkamer met uitzicht op de Zandboshal is de ideale ruimte voor vergaderingen of brainstormsessies. Het parkachtige buitenterrein midden in de bossen zorgt voor de perfecte onderbreking van een cursus- of trainingsdag. Het restaurant en de hotelkamers maken het zelfs mogelijk om meerdaagse cursussen of trainingen te organiseren.

De statige Schatkamer met uitzicht op de Zandboshal is de ideale ruimte voor vergaderingen of brainstormsessies. 

Bovendien is een vergadering eenvoudig te combineren met presentaties, vanwege de diverse leslokalen met audiovisuele middelen.

Neem zelf een kijkje…

Kijk gerust even rond… Volg onze virtuele rondleiding! Natuurlijk bent u ook van harte welkom om zelf de sfeer te proeven tijdens een persoonlijke rondleiding.

Wat maakt Hippisch Centrum Deurne zo uniek?

 • Voor events tot 16 hectaren

  Met maar liefst 18 ruimtes (én 220 stallen)

 • Van 10 tot 20.000 personen

  Geschikt voor grootschalige binnen én buiten evenementen

 • Maar liefst 18 ruimtes

  Met vele diverse ruimtes beschikt de locatie over werkelijk alle faciliteiten

 • Vlakbij Eindhoven

  Nabij de A67, A73, A50, A2 en Eindhoven Airport

 • Goed bereikbaar

  Dichtbij diverse steden en de Belgische & Duitse grens

 • Ruim 3.000 parkeerplaatsen

  Veel ruimte voor auto’s en motoren

Praktische Informatie

 • Fotogalerij

  Laat u inspireren! Bekijk de vele sfeerfoto’s van Hippisch Centrum Deurne.

  Fotogalerij
 • Plattegrond

  Plattegrond van de complete locatie inclusief afmetingen.

  Plattegrond (PDF)
 • Locatiemagazine

  Bekijk de brochure en ontdek alle ins & outs van de locatie.

  Bekijk de brochure
Hier organiseren of heeft u vragen?

Neem dan contact op met Casper

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Maandelijks sturen wij u ontwikkelingen, leuke weetjes & interessante artikelen uit de branche.

 •  *
 •  *
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo