Hippisch Centrum Deurne

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

Prachtig in het groen

Verscholen in het groen van het Zandbos in Deurne ligt deze prachtige locatie. Het bosrijke gebied nodigt direct uit om heerlijk te genieten van het buitenleven. Op een perceel van ruim 16 hectare ademt de gehele locatie en omgeving de historie van hippische sport uit. De authentieke sfeer van de locatie zorgt er voor dat elke bijeenkomst of evenement onvergetelijk wordt.

Bekijk de virtuele tour

Innovatief, sportief en recreatief centrum voor paardensport

Hippisch Centrum Deurne is uniek vanwege de ligging en de talloze mogelijkheden die het biedt. De locatie heeft deze mogelijkheden – in samenwerking met de provincie Noord-Brabant, de gemeente Deurne en diverse andere partners – samengevat in diverse thema’s: stalling, verblijf,  wedstrijdaccommodatie, onderwijs en beurzen & evenementen. Het uiteindelijke doel is om de locatie te transformeren naar een innovatief, sportief en recreatief centrum waar mens en paard centraal staat.

 • Voor events tot 16 hectaren

  Met maar liefst 18 ruimtes (én 220 stallen)

 • Van 10 tot 20.000 personen

  Geschikt voor grootschalige binnen én buiten evenementen

 • Ruim 3.000 parkeerplaatsen

  Veel ruimte voor auto's en motoren.

Hippisch Centrum Deurne

Met 220 stallen, diverse geïsoleerde (binnen-)rijbanen met goede verlichting en professionele rijbodems, een outdoorterrein met talloze mogelijkheden en natuurlijk de 125 kilometer aangelegde ruiterpaden in het aangrenzende ’’Zandbos’’ zijn uniek te noemen. De locatie biedt ruiters alle faciliteiten voor het uitoefenen van hun sport. In de nabije toekomst komen hier ook nog dagrecreatie en verblijfsmogelijkheden bij, waarmee de locatie ook voorziet in meerdaags verblijf.

Beurzen & evenementen

Met een oppervlakte van ruim zestien hectare biedt Hippisch Centrum Deurne volop ruimte voor evenementen, zowel indoor als outdoor. Voeg daar de ruime horecafaciliteiten en ervaring in het verzorgen van alle catering op onze locaties aan toe, en u heeft de ideale locatie met onbeperkte mogelijkheden voor een geslaagd (hippisch) evenement.
De binnenruimten lenen zich uitstekend voor vergaderingen, congressen en onderwijs, terwijl het terrein ook heeft bewezen een goede locatie te zijn voor grote nationale hippische events en beurzen.

Unieke combinatie van buiten en binnen

Hippisch Centrum Deurne is met recht een locatie met een groen karakter. Prachtig gelegen in het groen, omsloten door 205 hectare bos met een directe aansluiting op 125 km aangelegd ruiterpad. Hiermee voegt deze unieke locatie aan elk evenement, zowel indoor als outdoor, iets bijzonders toe. Denk hierbij aan stalling, dagrecreatie en wedstrijden, maar ook aan beurzen, evenementen, congressen en verblijfsaccommodaties!

Bekijk de plattegrond:

Bekijk de brochure

Centraal gelegen

Op minder dan 60 minuten van Eindhoven, Tilburg, Breda, ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en de Duitse & Belgische grens.

Op minder dan 90 minuten van Maastricht, Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Breda en Antwerpen.

Van plan om iets op Hippisch Centrum Deurne te organiseren of om de locatie te bezoeken? Lees dan voorafgaand even de huisregels door, deze zijn opgesteld voor zowel zakelijke bezoekers als voor ruiters.

Stroke 1776 + Stroke 1777
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo