Americahal Apeldoorn

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

Oorstrelend

Weinigen kijken ernaar, maar te horen is het maar al te goed: de akoestiek in Americahal is er namelijk één om u tegen te zeggen. Veel georganiseerde evenementen in deze locatie kregen hierdoor een belangrijke boost. En dat is toch een essentiële voorwaarde voor elk evenement dat een blijvende indruk wil nalaten. Lees meer over deze locatie

 • 6.500m2

  Voor evenementen tot 6.500m2

 • tot 5.000 personen

  van 15 tot 5.000 personen

 • 7 zalen/hallen

  1 grote evenementenhal en 6 vergaderzalen & subruimtes

 • Aan de snelweg

  Uitstekend bereikbaar via nabijgelegen A1, A28 en A50

 • 3.300

  Prima parkeergelegenheid met ruim 3.300 parkeerplaatsen

 • 2 minuten

  Op 2 minuten loopafstand van station Apeldoorn De Maten

Americahal Apeldoorn is breed inzetbaar als concert-, beurs-, congres- en feestaccommodatie.

Het kloppende hart van de Americahal is de Evenementenhal van 4.200 m². De ruime vide van maar liefst 1.300 m², de vier kleinere zalen en het restaurant doen nog een schepje bovenop de mogelijkheden. Zo kan de vide functioneren als VIP-terras en kunnen in de kleinere zalen afterparty’s, exclusieve ontvangsten of diners plaatsvinden.

Van beurs tot concert met het beste geluid.

Het plafond van de Evenementenhal is voorzien van speciaal materiaal, waarmee geluidsgolven de beste weg afleggen voor een perfecte akoestiek. Zodoende heeft Americahal Apeldoorn de laatste jaren de reputatie van poptempel opgebouwd. Onder meer André Rieu, Marco Borsato en Tito Jackson (de broer van) ervaarden de perfecte akoestiek. Maar wat u ook organiseert, we creëren de ruimtes altijd naar uw wensen.

Americahal in combinatie met Omnisport Apeldoorn

Americahal Apeldoorn huurt u altijd exclusief, dus er is tijdens uw evenement ook echt alleen oog voor uw evenement. Daarnaast kent de multifunctionaliteit van de Americahal geen grenzen dankzij buuraccommodatie Omnisport Apeldoorn (ook onderdeel van Libéma). Zo kunt u bijvoorbeeld een evenement/feest in Americahal houden, met daarna een sportieve afsluiting en/of entertainment bij de buren van Omnisport.

Americahal Apeldoorn is dé multifunctionele evenementenhal

Americahal Apeldoorn is een zeer geschikte locatie voor congressen, vergaderingen, beurzen, concerten en productpresentaties. De Evenementenhal is multifunctioneel en dankzij de vide, zalen en het restaurant zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bel 088 9000 350 voor vragen over een van onze zalen.

Bekijk alle specificaties van de ruimtes.

Bekijk de plattegrond van Americahal Apeldoorn.

Bereikbaarheid Americahal Apeldoorn

Americahal Apeldoorn ligt op slechts één uur rijden van Amsterdam, Schiphol, Utrecht, ’s-Hertogenbosch, Enschede en Heerenveen. Deze locatie heeft een prima aansluiting met de A50 en A1 en ligt vlakbij NS Station Apeldoorn-Zutphen. De centrale ligging in een filevrije omgeving en een groot parkeerterrein met 2.500 parkeerplaatsen vergroten de ‘auto-vriendelijkheid’ van Americahal Apeldoorn. Met de auto Op minder dan 40 minuten van Enschede, Den Bosch, Utrecht, Zwolle en de Duitse grens Op minder dan 60 minuten van Amsterdam, Heerenveen, Assen en Eindhoven Met de trein Goed bereikbaar vanaf Apeldoorn Centraal (richting Zutphen), Station De Maten of Station Osseveld (richting Deventer). Met de bus De halte ligt op ongeveer 10-15 minuten loopafstand van de Americahal. Parkeren Americahal Apeldoorn beschikt over 2.500 parkeerplaatsen.

7,9

Overall

8,3

Meedenken

9,3

Begeleiding projectmanager

8,9

Servicegerichtheid

Stroke 1776 + Stroke 1777
Artistieke Handen
Americahal Apeldoorn wint het op ligging, bereikbaarheid en oppervlakte.
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo