1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch

Organiseer op deze locatie

Group Meer informatie ×

Van klein naar groots

Elke steen van 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch ademt historie. Anno nu is 1931 een markant, sfeervol en modern congrescentrum. De locatie beschikt over verschillende riante ruimtes: een vergadering voor vier personen komt hier net zo goed tot zijn recht als een congres of bedrijfsfeest voor tweeduizend gasten.

 • voor congressen tot 4.500 m2

 • Van 2 tot 2.000 personen

 • 29 congres-, vergader- en subzalen

 • nabij snelwegen A2, A59 en A65

 • 4.000 parkeerplaatsen

 • 10 minuten loopafstand van station ‘s-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is zo’n locatie die u echt gezien moet hebben. De monumentale congres- en evenementenlocatie biedt een authentieke uitstraling en kent tegelijkertijd een moderne invulling. De locatie beschikt over het beste uit oude én nieuwe tijden. Onder meer Etos, Bovag, Genootschap voor Eventmanagers en UWV maakten al dankbaar gebruik van 1931 Congrescentrum. Het contrast is groot en bijzonder: van veemarktcomplex in de jaren ’30 naar een succesvol congrescentrum, met een zeer goed gevulde agenda. Ook staat het maken van bewuste keuzes met betrekking tot de natuur en het milieu op deze locatie hoog in het vaandel.

1931 Congrescentrum: modern, multifunctioneel en flexibel

1931 kenmerkt zich door flexibiliteit. Zo zijn de congresruimtes dankzij de mobiele wanden in te richten op elke groepsgrootte. Verder is 1931 Congrescentrum van alle moderne faciliteiten voorzien. Eventuele extra wensen maken wij voor u in orde. En wilt u gebruik maken van meer ruimte dan dat 1931 te bieden heeft? Dan kunt u uw event zonder problemen uitbreiden met het aangrenzende Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Moderne congres- en evenementenlocatie.

1931 congrescentrum ‘s-Hertogenbosch beschikt over congresruimtes, trainingruimtes en moderne vergaderfaciliteiten. Ook is de locatie geschikt voor bedrijfsfeesten en beurzen. Bel 088 9000 350 voor vragen over een van onze ruimtes.

Bekijk alle specificaties van de ruimtes

Bekijk de plattegrond van 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch

Plattegrond 1931 Congrescentrum

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch ligt in ’s-Hertogenbosch en is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Door de ligging nabij snelwegen, Eindhoven Airport, de Duitse & Belgische grens en op loopafstand van Centraal Station ’s Hertogenbosch is deze locatie via alle vervoersmiddelen bereikbaar. Met de auto Op minder dan 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Utrecht, Arnhem & Nijmegen Op minder dan 60 minuten afstand van Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn, Zwolle en Antwerpen Met de trein Vanaf ‘s-Hertogenbosch NS-station ligt 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch op slechts 10 minuten lopen. Het is ook mogelijk om met de OV-fiets naar 1931 te komen. Parkeerplaatsen 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Uw auto of fiets opladen? Dat kan bij onze elektrische oplaadpunten. Overnachten rondom 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch Voor alle informatie over overnachten in de omgeving van 1931 kunt u terecht bij de overnachtingsmogelijkheden.

8,4

Overall

8,3

Meedenken

8,6

Begeleiding projectmanager

8,4

Horeca

Stroke 1776 + Stroke 1777
Publicity
1931 is een mooie accommodatie met letterlijk en figuurlijk heel veel ruimte om gezamenlijk te bouwen aan een strak georganiseerd event.
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo