Group Meer informatie ×

Ieder evenement een topprestatie

Met de start van de Giro D’Italia, het grastennistournooi op Autotron Rosmalen en Indoor Brabant hebben we veel ervaring met nationale en internationale sportevenementen. Naast passende locaties hebben we eveneens een groot netwerk en bereik in veel sectoren die uw evenement succesvol laten zijn.

Stroke 1776 + Stroke 1777

Meer informatie

Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van een sportevenement op één van onze locaties. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Direct hulp nodig?

Yvonne van der Aa
088 9000 350
Stuur Yvonne een e-mail

Omnisport Apeldoorn

Deze locatie ademt sport. Het thema komt overal terug met onder andere foto’s van sporters. De Wielerhal en Topsporthal maken al veel sportevenementen mogelijk. Ook kunnen er sportvelden gecreëerd worden, zoals bijvoorbeeld al vaak gedaan is voor tenniswedstrijden.
Meer informatie over deze locatie

Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen heeft een enorm outdoor terrein. De type ondergrond varieert van zand, water en asfalt en maakt dat op sportief vlak heel veel mogelijk is. Zo heeft de locatie als toneel voor het NK veldrijden gefungeerd, maar u kunt hier ook hand- of kruisboogschieten, mountainbiken, 4×4 rijden en quad rijden.
Meer informatie over deze locatie

Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer beschikt over een enorm (deels overkapt) outdoor terrein en deze kunt u exclusief afhuren. Het hobbelige terrein met zand en gras biedt veel sportieve uitdaging. De locatie is qua sportevenementen met name heel geschikt gebleken voor obstacle runs.
Meer informatie over deze locatie

Autotron Rosmalen

Op het outdoor terrein van Autotron Rosmalen liggen zes tennisvelden, die voor een jaarlijks terugkerend tennistoernooi worden gebruikt. Het gehele jaar worden de velden goed onderhouden. In de hallen kunnen ook sportieve settings voor sportevenementen gerealiseerd worden.
Meer informatie over deze locatie

Sportoriëntatiedag
Ik heb tijdens ons sportevenement vele pluspunten mogen ervaren bij Omnisport Apeldoorn.
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo