Group Meer informatie ×

Succes vier je samen

Voor zowel kleine als grote publieksevenementen heeft Libéma veel locatiemogelijkheden. Wilt u een indoor evenement, of kiest u liever voor een outdoor event in een groene omgeving? Aan u de keuze! En met ons platform ‘De Mooiste Tijd’ bereikt u op een gemakkelijke manier een grote groep potentiële bezoekers.

Stroke 1776 + Stroke 1777

Meer informatie

Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van een publieksevenement op één van onze locaties. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Direct hulp nodig?

Yvonne van der Aa
088 – 9000 350
Stuur Yvonne een e-mail

IJsselhallen Zwolle

Voor publieksevenementen in het noorden van het land, biedt IJsselhallen Zwolle u een geschikte locatie. Profiteer mee van de grote naamsbekendheid, de goede bereikbaarheid en het feit dat ook hier uw publieksevenement verder kan groeien over meerdere hallen.
Meer informatie over deze locatie

Event Center Beekse Bergen

Voor een publieksevenement is dit een ideale locatie! U kunt hier naar hartelust de binnenruimtes combineren met het immense outdoorterrein. Het groene en bosrijke karakter van de locatie biedt bezoekers een heerlijk buitengevoel.
Meer informatie over deze locatie

Expo Haarlemmermeer

Met een groot bereik van 2,5 miljoen inwoners in een straal van 30 kilometer maakt Expo Haarlemmermeer tot een ideale locatie voor publieksevenementen. De groene omgeving en bijzondere lichtinval vormen een mooi plaatje voor bezoekers. En met 22.000m2 heeft u altijd voldoende ruimte.
Meer informatie over deze locatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthalen ’s-Hertogenbosch leent zich uitstekend voor publieksevenementen, van groot tot klein. Ook kunt u in geval van groei extra hallen betrekken, tot wel 44.000 m2. Verder is de locatie goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en liggen er bij de locatie 4.000 parkeerplaatsen.
Meer informatie over deze locatie

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo