Group Meer informatie ×

Raak de juiste snaar bij uw doelgroep

Een concert in een akoestisch oorstrelende locatie, of een groots outdoor festival? Bij Libéma hebben we veel ervaring én de juiste locaties om u te helpen een succesvol muziekevenement te organiseren. Essentiële ingrediënten zijn een goede akoestiek, diverse mogelijke opstellingen, een goede bereikbaarheid en snel op en af kunnen bouwen. Welke snaar wilt u raken?

Stroke 1776 + Stroke 1777

Meer informate

Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van een muziekevenement op één van onze locaties. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Direct hulp nodig?

Yvonne van der Aa
088 9000 350
Stuur Yvonne een e-mail

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is goed bereikbaar, ligt deze centraal, heeft u veel ruimte tot uw beschikking en profiteert u mee van de grote naamsbekendheid. Dankzij de zes allen is er altijd wel eentje die bij het formaat van uw event past.
Meer informatie over deze locatie

IJsselhallen Zwolle

IJsselhallen Zwolle is de grootste evenementenlocatie van Noord-oost Nederland. Het is een enorme accommodatie, waar u met 20.000 m2 zeer grote muziekevenementen kunt organiseren. Ook vindt u bij IJsselhallen Zwolle een goed akoestiek.
Meer informatie over deze locatie

Americahal Apeldoorn

Americahal Apeldoorn beschikt over een speciaal plafond, dat volledig is geoptimaliseerd voor een goede akoestiek. De klanken komen hierdoor perfect naar voren, wat natuurlijk ten goede komt aan de beleving van zowel de artiesten als het publiek.
Meer informatie over deze locatie

Omnisport Apeldoorn

Ondanks het feit dat Omnisport Apeldoorn het thema ‘sport’ draagt, is de locatie ook zeer geschikt voor muziekevenementen. De locatie is modern, beschikt over gratis parkeerplaatsen en dankzij de vaste tribunes is het gemakkelijk om Omnisport ‘concert klaar’ te maken.
Meer informatie over deze locatie

Fusion of Dance
Dankzij de verschillende oppervlaktes van de zalen leent de locatie zich uitstekend voor een muziekevenement.
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo