Group Meer informatie ×

Genoeg ruimte voor inspiratie en kennisuitwisseling

Hedendaagse congressen vragen steeds meer van organisatoren. Uitgebreide programma’s met sessies, workshops en rondetafelsessies. Met onze congreslocaties, van industriële evenementenhal tot modern congrescentrum, kunnen wij aan deze verwachtingen voldoen.  En wat u ook kiest: de locatie, inrichting, aankleding en services worden tot in detail op uw wensen en behoeften afgestemd.

Stroke 1776 + Stroke 1777

Meer informatie

Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van een congres op één van onze locaties. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Direct hulp nodig?

Casper Vijverberg
088 9000 350
Stuur Casper een e-mail

1931 Congrescentrum Brabanthallen

Dankzij de mobiele wanden zijn de ruimtes voor elke groepsgrootte in te richten. Bovendien is dit een plug & play locatie: 1931 is snel ‘startklaar’ voor uw congres. En uit uw ‘jasje’ groeien kan hier gemakkelijk dankzij het aangrenzende Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.
Meer informatie over deze locatie

Expo Haarlemmermeer

Een locatie van glas in een bosrijke omgeving: het is een bijzondere ambiance voor een congres. Ook is de locatie met een zonnepanelen dak van 26.000 m2 duurzaam, waarmee congressen met een gerelateerd thema hier ook goed passen.
Meer informatie over deze locatie

IJsselhallen Zwolle

Qua opstellingen, indeling van de hallen, aankleding en thema is IJsselhallen Zwolle uiterst flexibel. De ligging en bereikbaarheid van deze locatie zijn erg gunstig.
Meer informatie over deze locatie

Omnisport Apeldoorn

Omnisport is een locatie waar niet alleen sporters naar het allerhoogste reiken, ook bedrijven en organisatoren doen dat. Met diverse plenaire en subruimtes is de locatie veelzijdig. En vergeet niet een combinatie met een wielerclinic te maken.
Meer informatie over deze locatie

LEF Marketing
Bij 1931 voel je je naast opdrachtgever ook een gezamenlijk team met hetzelfde doel: een top congres neerzetten. En dat was het ook!"
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo