Group Meer informatie ×

Trakteer uw personeel op herinnering die bijblijft

Een bedrijfsevenement voor tientallen, honderden of duizenden mensen? Om ze te belonen of te informeren over een nieuwe koers? Dan kunt u in bijna elk deel van Nederland terecht in één van de beurzen- en evenementenlocaties. We denken graag met u mee, van programma tot catering. Samen met u trakteren we uw gasten graag op een onvergetelijk evenement.

Stroke 1776 + Stroke 1777

Meer informatie

Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van een bedrijfsevenement op één van onze locaties. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Direct hulp nodig?

Casper Vijverberg
088 9000 350
Stuur Casper een e-mail

Autotron Rosmalen

Autotron Rosmalen biedt u zowel binnen als buiten zeeën aan ruimte. Deze locatie is geschikt wanneer u een bedrijfsevenement op grote schaal wilt organiseren. De locatie bevindt zich in een bosrijke omgeving, is zeer goed bereikbaar (op één minuut van de A59) en beschikt over 2.500 parkeerplaatsen.
Meer informatie over deze locatie

IJsselhallen Zwolle

Wilt u een bedrijfsevenement in het noorden van het land organiseren? Dan biedt IJsselhallen Zwolle uitkomst. Hier heeft u 20.000 m2 tot uw beschikking. U kunt natuurlijk ook van minder vierkante meters gebruik maken door één van de vier hallen te huren. Ook deze locatie is goed bereikbaar.
Meer informatie over deze locatie

Event Center Beekse Bergen

Voor een bedrijfsevenement in combinatie met ultieme activiteiten zit u hier goed! U kunt kiezen voor gemotoriseerde of teambuilding activiteiten of voor bijeenkomsten/entertainment in het Party Center van Event Center Beekse Bergen. Als kers op de taart kunt u Safaripark of Speelland Beekse Bergen ook nog in het programma van uw bedrijfsevenement betrekken.
Meer informatie over deze locatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

Heeft u een voorkeur voor ‘plug & play’, dan past 1931 Congrescentrum (grenzend aan Brabanthallen ’s-Hertogenbosch) het beste bij u. Het is een moderne locatie met tevens authentieke elementen, die verwijzen naar de historie van het pand. Het congrescentrum kent een efficiënte inrichting, waarbij de indeling gemakkelijk te wijzigen is voor uw bedrijfsevenement.
Meer informatie over deze locatie

Formabouw
Ons bedrijfsuitje bij Aviodrome Lelystad was in één woord geweldig.
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo