Wat voor type evenement organiseert u?

Group Meer informatie ×

Evenement organiseren

Bent u van plan om een evenement te organiseren? Of dat nu een beurs, bedrijfsuitje of muziekevenement betreft, er komt natuurlijk veel bij kijken. Eén van de belangrijke actiepunten bij het organiseren van een evenement is het bepalen van de locatie. Bij Libéma bieden we u de keuze uit een groot aantal evenementenlocaties met uiteenlopende mogelijkheden.

Actielijst bij een evenement organiseren

In het stappenplan voor het organiseren van een evenement komen allerlei belangrijke actiepunten naar voren. Libéma faciliteert uw event niet alleen, maar ondersteunt u ook graag in de organisatie hiervan. We kunnen diverse taken bij u uit handen nemen en denken graag met u mee. Op diverse actiepunten die komen kijken bij het organiseren van een evenement, kunnen we u ondersteunen:

1. Doelstelling bepalen
2. Doelgroep bepalen
3. Budget berekenen
4. Datum kiezen
5. Locatie regelen
6. Programma samenstellen
7. Keuzes maken qua catering
8. Leveranciers kiezen en benaderen
9. Uitnodigingen/promotie
10. Draaiboek maken
11. Evaluatie en nazorg

Samenwerking bij een event op een Libéma locatie

Acties 1 tot en met 3 zijn vaak al verricht voordat organisatoren ons benaderen. We vinden het
belangrijk om te benadrukken dat wij graag een samenwerking met u aangaan. Los van het feit dat u uw event organiseert bij een Libéma locatie, zijn wij ook graag van waarde op het gebied van het organiseren zelf. Vanuit onze ervaring en ons netwerk kunnen we een waardevolle bijdrage leveren.

Ook de promotie van uw evenement hoeft u niet alleen te doen. Libéma zet voor het promoten van publieksevenementen haar eigen kanalen in om uw event onder de aandacht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de website van de betreffende locaties, de nieuwsbrief, het platform ‘De Mooiste Tijd’ en diverse social media kanalen.

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo