De weg naar Aida in Concert

Van concept tot realisatie

De weg naar Aida wordt natuurlijk niet in een dag bewandeld! Een evenement van dit formaat is niet alleen een mijlpaal voor Autotron maar ook een enorme eer voor Libéma. In de komende maanden wordt het festivalterrein van Autotron ‘s-Hertogenbosch voorbereid op de komst van de gehele Aida crew en ruim 4.000 bezoekers per voorstelling! 

Blijf hier op de hoogte van alle ontwikkelingen van de samenwerking tussen Libéma en Stage Entertainment en ga met ons mee op weg naar Aida in Concert!

Wilt u Aida in Concert zelf mee maken?

Koop dan hier uw tickets


vrijdag 25 januari 2019

Op de weg naar Aida in Concert is weer een nieuwe stap gezet! De teams van Stage Entertainment en Autotron hebben voor het eerst kennis gemaakt en gezamenlijk een wandeling gemaakte over het besneeuwde Autotron terrein. Zo hebben ze onder andere het gebied verkend waar de tribune wordt opgebouwd en het festivalterrein bewandeld waar dadelijk de foodtrucks te vinden zijn.


woensdag 23 januari 2019

Tony Neef kruipt in de rol van Zoser! Dit werd gisteren bekend gemaakt door Stage Entertainment. Tony Neef is daarmee de 3de grote musical naam in het rijtje van musicalsterren die dadelijk schitteren tijdens Aida in Concert!


woensdag 16 januari 2019

Kort na de aankondiging van de komst van Aida in Concert op Autotron ‘s-Hertogenbosch volgde direct al een nieuwe mededeling. Namelijk meervoudig Musical Award winnaar Freek Bartels gaat de rol van Radames vertolken!


dinsdag 15 januari 2019

Het grote woord is eruit, het gaat beginnen! Met het akkoord van de gemeente ‘s-Hertogenbosch zijn we nu definitief begonnen aan de weg naar Aida in Concert! De route is nog onbekend, maar de eindbestemming staat al vast: een reeks prachtige concerten op het festivalterrein van Autotron.

Dinsdag 15 januari stond voornamelijk in het teken van public relations, pers en communicatie. Stage Entertainment had al een groot aantal kanalen in de planning, als Libéma hebben we hier nog een beetje aan kunnen bijdragen door middel van het versturen van persberichten richting de lokale pers.

Lees hier het persbericht omtrent Aida op Autotron ‘s-Hertogenbosch.

Het persbericht is groots opgepakt, Autotron heeft sinds jaren niet zo erg in de publiciteit gestaan! Deze zomer zullen duizenden auto’s weer op Autotron afkomen maar dan met bezoekers voor Aida Concert. Het Brabants Dagblad heeft onder andere een artikel gewijd aan alle ontwikkelingen omtrent het Autotron.

Los van de komst van Aida in Concert is op dinsdag ook direct de eerste ster bekend gemaakt, namelijk niemand minder dan Willemijn Verkaik! Lees hier het hele persbericht van Stage Entertainment met daarin de aankondiging van Willemijn Verkaik.


Het voortraject

“Er waren wel 3 tot 4 partijen die Aida in Concert wilden hebben vanwege het unieke concept en het bewezen succes van Elisabeth in Concert, echter Autotron was echt de beste partij”

aldus Albert Verlinde met betrekking tot zijn keuze van Autotron als locatie voor Aida in Concert.

Bekijk hier de videoreferentie die Directeur Stage Entertainment Nederland Albert Verlinde heeft afgegeven over Autron ‘s-Hertogenbosch.

Dat een marktleider zoals Stage Entertainment kiest voor Autotron ‘s-Hertogenbosch is natuurlijk een fantastische erkenning voor Autotron en het achterliggende festivalterrein.

Natuurlijk moet er nog veel gebeuren op de weg naar Aida in Concert, zoals bijvoorbeeld het bijsnoeien van het struikgewas, plaatsen van fonteinen,, het creëren van publiciteit en het inrichten van het festivalterrein.

De weg naar Aida in Concert wordt vervolgd!

Wilt u op de hoogte blijven van de route naar deze fantastische reek voorstellingen, blijf deze pagina dan met regelmaat bezoeken of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo