Vooruitblik: VvE Congres in Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer als congreslocatie

Aanstaande maandag mag Expo Haarlemmermeer het VvE Congres ontvangen. Dit congres en informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door VvE Belang. Deze bijeenkomst is uniek, aangezien Expo Haarlemmermeer dit evenement voor de eerste keer zal ontvangen.

VvE en het congres

Elke eigenaar van een appartement is, samen met de mede-eigenaren, verplicht het gebouw te onderhouden. Dit brengt met zich mee dat er andere wet- en regelgeving van toepassing is dan bij een eengezinswoning. In de wet is vastgelegd dat een oprichting van een Vereniging van Eigenaren verplicht is en elke appartementseigenaar er automatisch lid van is.

Bezoekers van deze informatiebijeenkomst zullen informatie krijgen over alle zaken waarmee VvE-bestuurders te maken krijgen: onderhoud en beheer, verzekeringen, energiebesparing en het bestuur van de VvE.

Ook op andere locaties

Dit zal de eerste keer zijn dat het VvE Congres in Expo Haarlemmermeer georganiseerd wordt, maar het is zeker niet de eerste keer dat één van de locaties van Libéma Beurzen en Evenementen deze informatiebijeenkomst ontvangt.

Alleen dit jaar al heeft het VvE Congres plaatsgevonden in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, Omnisport Apeldoorn en IJsselhallen Zwolle. Vorig jaar is er een video opgenomen tijdens het VvE Congres in Omnisport Apeldoorn. Bekijk hieronder de video:

Wilt u meer informatie over Expo Haarlemmermeer of één van onze andere beurzen- en evenementlocaties? Vraag dan ons locatiemagazine aan.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen, updates uit de markt en interessante blogs.

  •  *
  •  *
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo