De locatie als zakelijke locatie

Promotiedagen Drenthe in Expo Assen

Een tijd geleden ontving Expo Assen de Promotiedagen Drenthe. De Promotiedagen Drenthe is hét zakelijke ontmoetingspunt van Drenthe, waar groot en klein, jong en oud, startups en de gevestigde orde zich thuis voelt.  Maar waarom was de Promotiedagen Drenthe en Expo Assen nu dan zo’n goede combinatie?

Promotiedagen Drenthe en Expo Assen 

Voor de organisator van de Promotiedagen Drenthe, Michel Elzinga, bleek Expo Assen de juiste keuze te zijn. Met meer dan 325 deelnemende bedrijven heeft Expo Assen meer dan genoeg ruimte geboden voor de Promotiedagen. Dit in combinatie met de Drentse gastvrijheid was voor Michel Elzinga een win-win situatie voor beide partijen: “Het is een warm bad waar je in komt, de ontvangst was heel vriendelijk, er werd goed meegedacht. Dat werkt ontzettend goed.” 

De hal 

De bijzondere locatie, zich bevindend naast het TT circuit, heeft voor ieder wat wils. Niet alleen buiten de locatie is het buitengewoon, ook de hal zelf heeft een unieke sfeer. Zoals Michel Elzinga het beschrijft: “Het is donker in de hal, het plafond is op de juiste hoogte, dus je krijgt al snel een intieme, besloten sfeer.” 

Waarom Expo Assen? 

Zoals eerder gezegd, de samenwerking verliep goed. Dit wordt dan ook door Michel Elzinga zo samengevat: “In 3 woorden: meedenken, flexibiliteit en hoge kwaliteit, onder andere op culinair gebied. Fantastisch!” 

Wilt u meer te weten komen over Expo Assen of over één van de andere evenementlocaties? Bekijk dan het locatiemagazine, want: de mooiste tijd organiseer je bij Libéma. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen, updates uit de markt en interessante blogs.

  •  *
  •  *
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo