Locatie als: TrendsExpo in de IJsselhallen

Hoe dit zakelijke evenement zich heeft kunnen presenteren in IJsselhallen Zwolle

Op dit moment is het de tweede dag van TrendsExpo in IJsselhallen Zwolle. Dit tweedaagse zakelijke evenement staat in het teken van ondernemers, hun klanten en hun relaties. We gaan verder duiken in de IJsselhallen als zakelijke locatie.

De expo-vloer

De expo-vloer staat helemaal in het teken van ondernemers. Met exposanten zoals The Travel Club, Drone Your Future, Floatcenter Zwolle, Dunergy en het Leger des Heils was het een beursvloer met een breed uitgelichte markt.

De organisatie, Regiolokaal, over de samenwerking met Libéma Beurzen en Evenementen: “TrendsExpo is een tweedaags businessevent en wordt gehouden op 21 en 22 november 2018 in de Zwolse IJsselhallen. Met dank aan de samenwerking met Libéma, één van de grootste leisure concerns van Nederland, staat 6.000 m² expo-vloer in het teken van trends die er toe doen.”

Het evenement

Dit zakelijke evenement “voor ondernemers, hun klanten en hun relaties. De grootse opzet staat garant voor het ontmoeten van nieuwe klanten. De indeling met culinaire hotspots biedt tevens een uitgelezen kans om de relaties op een uiterst aangename manier te informeren over de laatste trends en om hen deze unieke beleving te schenken.”, aldus de organisatie.

De visie van Regiolokaal, hét ondernemersplatform van Zwolle en regio, is om TrendsExpo de klein-, midden- en grootbedrijven en (semi)overheid uit de regio Zwolle samen te brengen en zij bieden een inspirerend podium om elkaar te ontmoeten.

 

Thema’s

Het programma en de expo-vloer is ingedeeld in verschillende thema’s. Zo zijn er de thema’s ingedeeld op de beursvloer met het Vastgoedplein, ZZP-plein, Culinair Paviljoens, InspiratieTheaters en Netwerkboxen. Bij elk onderdeel staan de trends en ontwikkelingen centraal. Bij het Vastgoedplein staat bijvoorbeeld klimaatveranderingen en gezondheid centraal en bij de Culinair Paviljoens de meest trendy food concepts.

Kortom: een prachtig evenement voor de regio Zwolle, waar van klein- tot groot bedrijven kunnen laten zien wat ze hebben en inspiratie op kunnen doen naar de trends en ontwikkelingen in de branche.

Wilt u meer informatie over IJsselhallen Zwolle of één van onze andere zakelijke locaties? Vraag dan ons locatiemagazine aan.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen, updates uit de markt en interessante blogs.

  •  *
  •  *
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo