Locatie als: SuperCross Brabant in Autotron

Hoe dit nieuwe motorcross evenement het terrein onveilig maakt

Van 28 tot en met 30 december staat het nieuwe motorcross evenement van Nederland in Autotron: SuperCross Brabant. Bij motorcross draait alles om het circuit, maar hoe hebben ze dit neergezet bij Autotron?

SuperCross Brabant

Door de grootste successen van onder andere Brabantse Motorcoureurs is de Motorsport momenteel ongekend populair. De jeugd wilt zich meten aan deze grootheden en daar wilde V2 Facility met het nieuwe initiatief Supercross Brabant op inspelen. Het publiek kan de sport niet alleen perfect zien, maar ook voelen en beleven.

Het circuit

Het Autotron, met name het Eventron staat volledig in het teken van de motorsport tijdens deze dagen. Bij dit nieuwe motorcross evenement mag een uitdagend circuit natuurlijk niet ontbreken. SuperCross Brabant legt uit: Het circuit wordt met ruim 1.500 kub hoogwaardige droge klei zorgvuldig geboetseerd, geregeld door motorcross-liefhebber Jos vd Wetering uit Heesch en geleverd door Marcel Huigevoort. Het circuit wordt uitgelicht met professionele LED sport-verlichting. En wordt alles vastgelegd door een 4 camera-registratie, zichtbaar is op diverse LED screens in de hal.  Zowel vanaf de tribune als de vide is alles super te volgen.” FOTO’S TRAININGEN

Trainingen van wereldniveau

Het was ook mogelijk voor liefhebbers om te trainen (begeleide en vrije trainingen) voor alle niveaus. Op zaterdag 22 december heeft de 27-jarige, ongeveer op zijn motor geboren, Mark Boot het trainersfluitje in handen gehad en vormt een gouden duo met toptrainer Frank Rottier. Jeffrey Meurs en Erwin Robins zullen zich op zondag 23 december volledig focussen op de vaardigheden van de motorcross en jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen, updates uit de markt en interessante blogs.

  •  *
  •  *
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo