Locatie als: Buitengewoon Business in Omnisport

Hoe deze beurs voor ondernemers, hun bedrijven en hun medewerkers in Omnisport Apeldoorn stond

Buitengewoon Business, een evenement voor de ondernemer, zijn bedrijf en zijn medewerkers, vond plaats op 14 en 15 november in Omnisport Apeldoorn. Hoe kwam deze beurs terecht op deze locatie en hoe konden deze elkaar versterken?

Buitengewoon Business

Tijdens Buitengewoon Business, dat heeft plaatsgevonden op 14 en 15 november in Omnisport Apeldoorn. Buitengewoon Business is geen gewoon, maar een buitengewoon ondernemersevenement. Buitengewoon, omdat dit het eerste B2B-evenement is voor ondernemers in de regio Stedendriehoek. Buitengewoon, omdat de setting, sfeer, indeling en uitstraling van het evenement anders is dan men gewend is. Het thema “groei” stond centraal. Hierbij richtten zij zich met hun programma op de persoonlijke groei van de ondernemer, van zijn bedrijf, zijn medewerkers en zijn rol in de maatschappij. Geen traditionele beurs, maar duidelijk onderscheidend en innoverend. Een evenement dat investeert in de Ondernemers in de Stedendriehoek.

De samenwerking met Omnisport Apeldoorn, Cleantech Regio en VNO-NCW zorgde voor een directe link met de ondernemers.

De locatie

Dit evenement heeft plaatsgevonden in Omnisport Apeldoorn, die medeorganisator was. Dit was de ideale locatie is, namelijk centraal gelegen in de Stedendriehoek. Door de unieke ambiance van de locatie krijgen zakelijke evenementen een bijzonder tintje mee. Tijdens Buitengewoon Business trof het bedrijfsleven elkaar op het middenterrein in de Wieler-Atletiekhal. Hier was een beursplein gecreëerd met een centraal middenplein waar bezoekers en standhouders volop konden netwerken, innovaties delen en ideeën uitwisselen. Door deze informele setting was het makkelijk om met elkaar in contact te komen. Tegelijkertijd was de KNWU-selectie aan het trainen op de Wielerbaan. Een unieke setting!

Van de gehele oppervlakte van Omnisport Apeldoorn werd gebruikgemaakt. In de grote hal stonden de stands, werden er pitches gehouden en stond de ondernemer écht (letterlijk) centraal. In het Sportcafé stonden sprekers centraal en konden zij, ongestoord, hun verhaal doen. Ook in de Business Lounge werden sessies gehouden.

Het programma

Met sprekers uit het bedrijfsleven, studenten die aan het woord was er voor ieder wat wils op het programma. Zo vertelde Menno Braakman dat  “succes een methode en mindset is”, Arjan Middelkoop had een “revolutionaire kijk op bouw” en vertelde Oscar Roelofs over “kansen voor groene mobiliteit”. Met zo’n 33 leiders van workshops en sprekers was er genoeg te doen en naar te luisteren op deze beurs.

Wilt u meer informatie over Omnisport Apeldoorn of één van onze andere beurs- en evenementlocaties? Vraag dan ons locatiemagazine aan.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen, updates uit de markt en interessante blogs.

  •  *
  •  *
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo