Greater Venues belicht vernieuwde Brabanthallen 's Hertogenbosch

De vernieuwde Brabanthallen worden onder de loop genomen.

Greater Venues brengt locaties die unieke waarden te bieden hebben onder de aandacht middels een Venue Story. En dat doen ze niet voor zomaar een locatie. De vernieuwde Brabanthallen ’s Hertogenbosch wordt nu belicht via de Greater Venues website via een reeks artikelen, genaamd Venue Story. De uitstraling, sfeer, beleving, ligging en omgeving worden allemaal onder de loep genomen.

De kracht van Greater Venues

Greater Venues maakt de zogenaamde Venue Story van de vernieuwde Brabanthallen. Deze bestaat uit een serie artikelen waarmee het onderscheidend vermogen van Brabanthallen onderstreept wordt. In deze eerste belichting van de locatie neemt directeur Libéma Zuid, Robert van Overdijk, de reacteur van Venue Story, letterlijk en figuurlijk, mee. De locatie wordt bezocht en de reden van de vernieuwing wordt toegelicht door Robert. Een blijkbaar goede aanpassing en verbetering want Greater Venues besteedt er aandacht aan.

De kracht van Brabanthallen ’s Hertogenbosch

De 7e hal is tevens de vernieuwde entree met een groot natuurlijk lichtdoorlatend glazen pui. Deze hal biedt, naast 7000 vierkante meter extra ruimte, ook een prachtige centrale verbinding tussen de 6 andere hallen. Weer een staaltje kwaliteit toegevoegd. Want  Brabanthallen wil exploitanten én bezoekers meer dan de verwachte service en ambiance bieden.

Wil je meer informatie over de vernieuwing? Klik hier.

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo