Deze week uitgelicht: Contacta

Hét netwerkevent van Zuid-West Nederland en Vlaanderen

De afgelopen week, van 6 tot en met 9 november 2018 stond Contacta in Zeelandhallen Goes. Dit netwerkevenement met een beursvloer van 15.000 m² en 350 exposanten zorgde ervoor dat alle 24.000 bezoekers hun dag goed konden spenderen.

Met een indrukwekkende lijst aan exposanten vanuit allerlei verschillende disciplines en sectoren brachten de ondernemers, werkzoekenden en exposanten samen.

 

Verbreding van kennis

Met onderwerpen zoals duurzaamheid, Big Data en online ondernemen was dit evenement een evenement dat kennis vergaart over de economie en het ondernemerschap. Branchekennis, maar ook trends op macro-niveau zijn tijdens Contacta daarom ook een belangrijk onderdeel van het programma.

Nu dataverzameling en verwerking steeds makkelijker en toegankelijker wordt, is het de kunst om te achterhalen hoe jouw bedrijf hierop kan inspelen.

Inspirerende sprekers

De Banenmarkt, een programmaonderdeel op woensdag 7 november, tussen 9:00 en 14:00 uur, bood mogelijkheden voor banen aan voor de volgende stap in je carrière. Banen in diverse sectoren en branches, stageplaatsen en mogelijkheden voor om- en bijscholing.

Dit programma wordt aangevuld met gastsprekers, zoals Dionne Stax die het politiek café leidde en Mart Smeets die een seminar gaf. Ook waren er workshops, met onder andere Jesse van Doren over het nieuwe marketen van je onderneming. Ook werden er colleges gegeven, waren er 1-op-1 sessies en allerlei andere activiteiten. Kortom, van ondernemer tot werkzoeker: er was voor ieder wat wils!

Wilt u meer informatie over Zeelandhallen Goes of één van onze andere locaties? Vraag dan het locatiemagazine aan.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen, updates uit de markt en interessante blogs.

  •  *
  •  *
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo