Het seizoen 2018-2019 is begonnen!

Het is september, wat betekent dat het nieuwe beurzen- en evenementenseizoen weer gaat beginnen!

Een mooi moment om alvast vooruit te kijken, maar ook terug te blikken op het afgelopen seizoen.

Het afgelopen jaar hebben we een prachtig beurzen- en evenementenseizoen gehad waar we met veel plezier en trots op terugkijken. We hebben vele (vak)beurzen en evenementen mogen verwelkomen op onze verschillende locaties. Zo hebben we de verbouwing van Expo Haarlemmermeer en de Brabanthallen achter de rug en is Expo Assen als meest noordelijke locatie toegevoegd. Ook hebben we onze naam verbonden aan het internationale grastennistoernooi Libéma Open, dat werd georganiseerd op het buitenterrein van Autotron!

Onze eigen organisatiebureaus hebben grote projecten afgerond in het afgelopen jaar. Zo is Indoor Brabant aangesloten bij het Rolex Grand Slam of Show Jumping, heeft Libéma Profcycling het WK baanwielrennen mogen organiseren in Omnisport Apeldoorn én heeft 2XPO de publieksbeurs TuinIdee in een nieuw jasjes gestoken.

Voor het komende seizoen mogen we weer mooie evenementen ontvangen, maar ook terugkerende. Denk daarbij aan de achttiende editie van de Margriet Winterfair, die voor de tweede keer naar Brabanthallen ’s-Hertogenbosch komt. Of “Doe’s Gek”, het kinderevenement dat de IJsselhallen wederom op zijn kop gaat zetten.

Naast bestaande evenementen mogen we ook nieuwe namen verwelkomen, zoals het Horse Event in Expo Haarlemmermeer, waar de gehele locatie in het teken zal staan van de paardensport. En op 10 november ontvangt de IJselhallen Bierpop, het evenement van Sanne Hans (Miss Montreal), die de drijvende kracht achter dit festival is.

Graag voegen wij ook uw beurs of evenement toe aan dit seizoen. Het speciaal voor u ontwikkelde locatiemagazine staat vol met inspiratie en praktische informatie. Zeker weten dat u een geschikte locatie ertussen ziet staan, die uw beleving en uw evenement net dat extraatje meer geeft. Vraag hier het locatiemagazine aan of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Graag tot ziens! Team Libéma Beurzen & Evenementen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen, updates uit de markt en interessante blogs.

  •  *
  •  *
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo