Magazine Art of Living organiseert 1e evenement bij Autotron

Al bijna 20 jaar is The Art of Living een begrip in het hoge segment luxe woon- en lifestyle magazines. Oprichter Toon Thijssen ontwikkelde een succesvolle bladformule met Nederlandse en Belgische uitgaves, waarin prestigieuze villaprojecten, interieurs, tuinen, kunstwerken, auto’s en andere luxeproducten centraal staan.
Van 28 t/m 31 maart 2019 presenteert The Art of Living de eerste editie van een gloednieuw evenement. De keuze qua locatie is gevallen op Autotron ’s-Hertogenbosch gezien zijn centrale ligging voor zowel de Nederlandse als Belgische bezoeker. Daarnaast is de ligging in de groene omgeving een pluspunt en heeft Autotron voldoende ruimte om een groot aantal bezoekers te ontvangen.  

Magazine ‘the art of living’

Woon- en lifestylemagazine ‘The Art of Living’ wordt sinds 2001 in Nederland en vanaf 2006 in Nederlandstalig België uitgebracht. In eerste instantie als Woonmagazine, later gecombineerd met lifestyle. Inmiddels is The Art of Living uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf en lanceerde The Art of Living, ter aanvulling op het magazine, een eigen online platform gericht op wonen, interieur en tuin, waarin particulier en professional worden samengebracht.

The Art of Living event kiest voor Autotron ’s-Hertogenbosch

Autotron zal het decor vormen voor de eerste editie van dit evenement. “Autotron is vanwege de centrale ligging zowel vanuit Nederland als vanuit België perfect te bereiken. Daarnaast biedt het voldoende ruimte om een groot aantal bezoekers te ontvangen,” aldus commercieel directeur Mike Thijssen.
Met de presentatie van onder andere exclusieve interieurs, schitterende tuinen, bijzondere kunstwerken en lifestyle producten, belooft het een beleving te worden op het event- en festival locatie Autotron die je nooit meer zult vergeten!

Heel Autotron in gebruik

The Art of Living brengt tijdens het event het beste van het beste bij elkaar. Ze hebben een breed aanbod aan thema’s verspreid over het hele Autotron terrein, zowel binnen als buiten.

Voor het thema ‘Tuinen’ heeft The Art of Living Buijtels Buitengewone Tuinen en Knops Tuindesign benaderd. Beide realiseren zij een bijzondere inspiratietuin op het event. In de twee luxe tuinen die gerealiseerd worden, zullen producten van verschillende vakspecialisten worden getoond. Van luxe zwembaden, bijzondere tuinmeubels, hekwerk op maat tot aan een prachtige overkapping. Maar ook voor bestrating, buitenhaarden, bekleding, tuinaccessoires en buitenkeukens zullen er diverse specialisten aanwezig zijn.

Lifestyle

Naast de prachtige sieraden waar het hart van menig vrouw harder van gaat kloppen, zal er voor man lief een selectie gemaakt worden een aantal exclusieve auto’s. Bekijk en bewonder de nieuwste modellen van superieure automerken bij Autotron.

Inspiratie

Bij het event van The Art of Living staat het opdoen van inspiratie centraal. Een netwerk aan architecten, vakspecialisten, exclusieve merken en designers staan klaar om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van interieur. Van industriële keukens tot en met luxe woonkamers.

Iedereen is van harte welkom!

Ben je architect, interieurstylist? Of particulier en ben je geïnteresseerd in interieur- en tuinadvies? Of wil je gewoon inspiratie op doen? Iedereen is van harte welkom van 28 t/m 31 maart bij The Art of Living in Autotron ‘s-Hertogenbosch.

Kijk voor kaarten en meer informatie over The Art of Living of Autotron ’s-Hertogenbosch: www.autotron.nl/evenement/the-art-of-living of https://theartofliving.nl/event/ .

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij u de laatste ontwikkelingen, updates uit de markt en interessante blogs.

  •  *
  •  *
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo