Het laatste nieuws, kennis en actualiteiten

Filter:

Autotron 's-Hertogenbosch verwelkomt Aida in Concert

15 januari 2019

Stage Entertainment presenteert: Aida in Concert. Op het festivalterrein van Autotron in ’s-Hertogenbosch is deze bijzondere show te zien.

Lees verder

Ondernemers vertellen: Shockerz

31 december 2018

Shockerz is een hardstylefeest met een sterk internationaal karakter. Op de zesde editie van het populaire evenement kwamen 10.000 bezoekers uit maar liefst 28 verschillende landen af.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks nieuws, kennis en interviews uit de branche.

  •  *
  •  *

Locatie als: SuperCross Brabant in Autotron

28 december 2018

Het nieuwe motorcross evenement van Nederland: SuperCross Brabant. Bij motorcross draait alles om het circuit, maar hoe hebben ze dit neergezet bij Autotron?

Lees verder

Deze week uitgelicht: NK Baanwielrennen

26 december 2018

Van donderdag 27 tot en met zondag 30 december staan de beste baanwielrenners van Nederland op de baan op het Nederlands Kampioenschap in Omnisport Apeldoorn. Wij lichten dit prachtige wielerevenement, in samenwerking met Libéma Profcycling, uit.

Lees verder

Ondernemers vertellen: Wensink bedrijfsfeest

24 december 2018

Autodealer Wensink organiseert elk jaar een bedrijfsfeest. Tako de Jong, marketingdirecteur Wensink, legt uit waar je op moet letten bij het organiseren van een succesvol bedrijfsfeest.

Lees verder

Shockerz: Facts & figures

21 december 2018

Vorige week heeft Autotron Rosmalen het hardstylefeest Shockerz mogen ontvangen. Bekijk hier de leuke cijfers en weetjes van dit internationale feest.

Lees verder

Koningin Máxima eregast bij Kerst Muziekgala

21 december 2018

Het Kerst Muziekgala, waarvan de opnames werden gemaakt in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, had als eregast koningin Máxima. Dit muziekfeest is ten behoeve van het goede doel “Méér Muziek In De Klas”, een organisatie die zich inzet voor meer muziekonderwijs.

Lees verder

IJsselhallen Zwolle ontvangt 500.000e bezoeker

19 december 2018

IJsselhallen Zwolle heeft gisteren haar 500.000e bezoeker van 2018 ontvangen! Directie en medewerkers verwelkomden Boukje Sa-Beimers met bloemen en champagne.

Lees verder

Deze week uitgelicht: Nederlands IJsbeelden Festival

17 december 2018

Het Nederlands IJsbeelden Festival: hét winterse evenement staat de komende maanden in IJsselhallen Zwolle. Wij bekijken wat dit evenement zo bijzonder maakt.

Lees verder

Ondernemers vertellen: Margriet Winter Fair

14 december 2018

Margriet bestaat 80 jaar en dat is grootst gevierd. Mark Miedema legt uit waarom de Margiet Winter Fair nog steeds zo goed bezocht wordt.

Lees verder
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo