Het laatste nieuws, kennis en actualiteiten

Filter:

nieuwe Directeur Beurzen en Evenementen Zuid

4 april 2018

Jeroen Dona start op 7 mei aanstaande bij Libéma als Directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West Nederland. Eigenaar Dirk Lips heeft dit vandaag bekend gemaakt. Jeroen Dona volgt hiermee Robert van Overdijk op, die een nieuwe uitdaging is aangegaan als Directeur van Circuit Zandvoort. Jeroen Dona wordt commercieel ...

Lees verder

'Ricoh open’ tennistoernooi heet voortaan ‘Libéma' open

30 maart 2018

Tot vorige jaar heette het internationale toernooi met als hoofdsponsor Ricoh Nederland ‘Ricoh open’. Vanaf nu heet dit bekende speelveld ‘Libéma Open’. Lees meer over de internationale spelers die komen..

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijkse nieuws, kennis en interviews uit de branche.

  •  *
  •  *

Expo Haarlemmermeer verwelkomt Promotor Mega MotorTreffen voor komende drie jaar

15 maart 2018

Na een zeer succesvolle eerste editie van Promotor Mega Motortreffen keert hét evenement dit jaar én in 2019 en 2020 terug naar Expo Haarlemmermeer.

Lees verder

3 tips voor het organiseren van een duurzaam event

16 januari 2018

Duurzaamheid is tegenwoordig een hot topic in de evenementenbranche. Vaak gaat het over milieu en energie, maar het begrip duurzaamheid is veel breder dan dit. Lees hier onze tips.

Lees verder

De vergeten checklist voor evenementen

8 januari 2018

Bij het organiseren van een evenement is het handig om een checklist te gebruiken, zodat niets wordt vergeten. In deze blog vind je een checklist met punten die vaak over het hoofd worden gezien, maar zeker niet minder belangrijk zijn.

Lees verder

Kennisdeling belangrijke trend binnen eventbranche

27 december 2017

Kennisdeling is tegenwoordig een belangrijk element voor een goede samenwerking en een succesvol evenement. Hoe kan kennisdeling bijdragen aan de evenementenbranche en wat zijn de trends hierin?

Lees verder

Koningin Máxima opent Bio-beurs in IJsselhallen Zwolle

18 december 2017

Wij zijn enorm vereerd met het heugelijke nieuws dat Koningin Máxima naar IJsselhallen Zwolle komt. Sterker nog zij zal de Bio-beurs op 17 januari 2018 openen. De Bio-beurs is dé vakbeurs voor de biologische markt en trekt jaarlijks ruim 10.000 bezoekers.  

Lees verder

3 redenen om te kiezen voor een unieke eventlocatie

7 december 2017

Om een onuitwisbare indruk te maken met je event moet alleen al de locatie uniek en bijzonder zijn. Maar wat voegt een unieke locatie nou écht toe aan je evenement?  

Lees verder

3 manieren om citymarketing in te zetten voor je event

28 november 2017

Citymarketing is steeds meer in opkomst. Steden nemen een bepaalde positionering aan om aantrekkelijker te worden gevonden door bedrijven, bewoners en toeristen. Hoe kun jij hier met jouw evenement voordeel uit halen?

Lees verder

Greater Venues belicht vernieuwde Brabanthallen 's Hertogenbosch

24 november 2017

Brabanthallen ’s Hertogenbosch wordt nu belicht door Greater Venues via een  Venue Story. De uitstraling, sfeer, beleving, ligging en omgeving worden allemaal onder de loep genomen.

Lees verder
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo