Het laatste nieuws, kennis en actualiteiten

Filter:

Waarom innoveren en investeren in je eventlocatie een must is

13 November 2017

 

Lees verder

Vernieuwde hal Expo Haarlemmermeer

7 November 2017

Een buitengewoon bijzondere uitbreiding van Expo Haarlemmermeer zorgt voor meerdere mogelijkheden om uw evenement tot een succes te brengen.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijkse nieuws, kennis en interviews uit de branche.

  •  *
  •  *

Herontdek Brabanthallen

3 November 2017

Het huidige middenterrein van ruim 7.000 m2 is overkapt met een lichtdoorlatend dak en zorgt voor nieuwe mogelijkheden bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Lees verder

6 tips voor een onvergetelijk bedrijfsfeest

24 October 2017

Personeelsuitjes en bedrijfsfeesten zijn niet alleen erg belangrijk voor de sfeer binnen de organisatie. Het is ook dé manier om werknemers te belonen voor hun inzet en de resultaten. Hoe zorg je ervoor dat jouw feest een succes wordt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Hieronder vind je zes tips.

Lees verder

Expo Haarlemmermeer realiseert forse uitbreiding

14 September 2017

Expo Haarlemmermeer heeft met ruim 12.000 m2 extra haar beursoppervlakte verdubbeld. In totaal is de evenementenlocatie nu 24.000 m2 groot. De nieuwe moderne hal die is gerealiseerd werd afgelopen weekend direct in gebruik genomen door vakbeurs ShowUP.Klaar voor de toekomst Jan Blijenberg, Divisiedirecteur Beurzen- en Evenementen Libéma geeft aan: "De prachtige lichtinval ...

Lees verder

Uitbreiding Expo Haarlemmermeer

23 August 2017

Onze evenementenlocatie Expo Haarlemmermeer, nabij Schiphol Airport, is druk bezig met de realisatie van een grootse uitbreiding. Deze uitbreiding zorgt voor 12.000 m2 extra beursoppervlakte en de mogelijkheid om ook in de breedte te gaan huren. Tevens wordt er een vaste productiekeuken gerealiseerd.

Lees verder

Filmpremière SPAAK in Omnisport

26 July 2017

Wij mogen met trots mededelen dat op zaterdag 2 september de filmpremière van de film Spaak te zien is in Omnisport Apeldoorn. De film SPAAK is een speelfilm vol drugs en fiets drama, verfilmd naar het waargebeurde verhaal van Paul Rood genaamd “Groot Verzet”.

Lees verder

Margriet Winter Fair verhuist naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch

2 May 2017

Margriet Winter Fair verhuist van Jaarbeurs Utrecht naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. De verhuizing is de start van een langdurige relatie tussen organisator Sanoma en Libéma. Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 17 tot donderdag 23 november 2017 en trekt jaarlijks ruim 70.000 bezoekers. Het belooft een sfeervol spektakel te ...

Lees verder

Grootse uitbreiding Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

13 April 2017

In april 2017 start Brabanthallen ’s-Hertogenbosch met een grote uitbreiding van een nieuwe hoofdentree. Het huidige U-vormige middenterrein van ruim 7.000 m2 wordt overkapt met een licht doorlatend dak.

Lees verder

50-jarig jubileum Indoor Brabant

13 April 2017

Van 9 tot en met 12 maart 2017 stond Brabanthallen ’s-Hertogenbosch volledig in het teken van de paardensport. Indoor Brabant vierde het 50-jarig jubileum. Het evenement vindt al 50 jaar plaats in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, iets waar we erg trots op zijn!

Lees verder
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo