Het laatste nieuws, kennis en actualiteiten

Filter:

Magriet Winter Fair 2018: cijfers en weetjes

6 december 2018

Vorige week hebben wij de Margriet Winter Fair succesvol afgesloten bij de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Bekijk hier wat leuke cijfers en weetjes.

Lees verder

Ondernemers vertellen: Bright Day

4 december 2018

Met meer dan 22.500 aanwezigen wist Bright Day een recordaantal bezoekers te trekken. Erwin van der Zande, hoofdredacteur van Bright.nl, legt uit waarom mensen massaal naar het techfestival kwamen.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks nieuws, kennis en interviews uit de branche.

  •  *
  •  *

UEFA kiest voor Expo Haarlemmermeer

30 november 2018

UEFA heeft Expo Haarlemmermeer gekozen als locatie voor het International Broadcast Centre (IBC) tijdens Euro2020. Het IBC vormt het hart van alle operationele broadcast-activiteiten van UEFA en is een belangrijke pijler van het toernooi.

Lees verder

Ondernemers vertellen: VvE Congres

26 november 2018

Terwijl veel evenementen te maken hebben met afnemende bezoekersaantallen, ziet het VvE Congres juist een toename in bezoekers. Kees Oomen van VvE Belang legt uit hoe zij dit voor elkaar krijgen.

Lees verder

Locatie als: TrendsExpo in de IJsselhallen

22 november 2018

Op dit moment is het de tweede dag van TrendsExpo in IJsselhallen Zwolle. Dit tweedaagse zakelijke evenement staat in het teken van ondernemers, hun klanten en hun relaties. We gaan verder duiken in de IJsselhallen als zakelijke locatie.

Lees verder

6 tips om geld te besparen bij het organiseren van een evenement

21 november 2018

Een evenement plannen met een strak budget is soms lastig. Welke aspecten kun je intern tackelen en niet uitbesteden?

Lees verder

Wát een feest: Bierpop 2018

16 november 2018

Voor de eerste keer stond Bierpop in IJsselhallen Zwolle. Wij blikken terug op deze geweldige afsluiter van het festivalseizoen.

Lees verder

Vooruitblik: VvE Congres in Expo Haarlemmermeer

14 november 2018

Aanstaande maandag mag Expo Haarlemmermeer het VvE Congres ontvangen. Deze bijeenkomst is uniek, aangezien Expo Haarlemmermeer dit evenement voor de eerste keer zal ontvangen.

Lees verder

Locatie als: Deltacongres in de IJsselhallen

12 november 2018

Op donderdag 1 november 2018 was het Negende Nationaal Deltacongres in de IJsselhallen Zwolle. Wij blikken terug op de succesvolle combinatie van het congres in deze locatie.

Lees verder

Deze week uitgelicht: Contacta

10 november 2018

Afgelopen week heeft Zeelandhallen Goes haar deuren geopend voor de bezoekers van Contacta. Veel trends en ontwikkelingen stonden centraal tijdens dit evenement.

Lees verder
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo