Het laatste nieuws, kennis en actualiteiten

Filter:

Vernieuwde website Omnisport Apeldoorn

15 oktober 2018

Vanaf vandaag staat de vernieuwde website van Omnisport Apeldoorn online! In het verleden stond op Omnisport.nl echter alleen een overzicht van alle evenementen die er plaatsvonden. Omnisport is natuurlijk veel meer dan dat, een nieuwe website was hard nodig.

Lees verder

Alles in stijl bij Libéma Beurzen en Evenementen

11 oktober 2018

Met trots presenteren wij de factsheets van al onze locaties. In de factsheet vind je alle informatie over de locatie in een stijlvol en overzichtelijk design.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijkse nieuws, kennis en interviews uit de branche.

  •  *
  •  *

Locatie als beurslocatie: showUP in Expo Haarlemmermeer

7 oktober 2018

Begin september heeft Expo Haarlemmermeer het prachtige evenement showUP mogen ontvangen. Deze moderne en stijlvolle inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeauartikelen heeft hier haar twaalfde editie gehouden. We gaan duiken in hoe showUP de locatie gebruikt als aanvulling op hun evenement.

Lees verder

De locatie als zakelijke locatie: Promotiedagen Drenthe in Expo Assen

5 oktober 2018

Een tijd geleden ontving Expo Assen de Promotiedagen Drenthe. De Promotiedagen Drenthe is hét zakelijke ontmoetingspunt van Drenthe, waar groot en klein, jong en oud, startups en de gevestigde orde zich thuis voelt.  Maar waarom was de Promotiedagen Drenthe en Expo Assen nu dan zo’n goede combinatie?

Lees verder

Horse Event - een vernieuwd succes

20 september 2018

De zeventiende editie van Horse Event vond dit jaar plaats op een nieuwe locatie: Expo Haarlemmermeer. Zowel binnen als buiten stond heel Expo Haarlemmermeer in het teken van de paardensport, ondernemerschap en recreatie.

Lees verder

Het is september, het nieuwe beurzen- en evenementenseizoen gaat weer beginnen!

14 september 2018

Het is september, wat betekent dat het beurzen- en evenementenseizoen weer is begonnen! Een mooi moment om vooruit te kijken, maar ook terug te blikken.

Lees verder

Nieuwe Directeur Beurzen en Evenementen Zuid

4 april 2018

Jeroen Dona start op 7 mei aanstaande bij Libéma als Directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West Nederland. Eigenaar Dirk Lips heeft dit vandaag bekend gemaakt. Jeroen Dona volgt hiermee Robert van Overdijk op, die een nieuwe uitdaging is aangegaan als Directeur van Circuit Zandvoort. Jeroen Dona wordt commercieel ...

Lees verder

'Ricoh Open’ tennistoernooi heet voortaan ‘Libéma Open'

30 maart 2018

Tot vorige jaar heette het internationale toernooi met als hoofdsponsor Ricoh Nederland ‘Ricoh Open’. Vanaf nu heet dit bekende speelveld ‘Libéma Open’. Lees meer over de internationale spelers die komen..

Lees verder

Expo Haarlemmermeer verwelkomt Promotor Mega MotorTreffen voor komende drie jaar

15 maart 2018

Na een zeer succesvolle eerste editie van Promotor Mega Motortreffen keert hét evenement dit jaar én in 2019 en 2020 terug naar Expo Haarlemmermeer.

Lees verder

3 tips voor het organiseren van een duurzaam event

16 januari 2018

Duurzaamheid is tegenwoordig een hot topic in de evenementenbranche. Vaak gaat het over milieu en energie, maar het begrip duurzaamheid is veel breder dan dit. Lees hier onze tips.

Lees verder
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo