Het laatste nieuws, kennis en actualiteiten

Filter:

3 tips voor het organiseren van een duurzaam event

16 januari 2018

Duurzaamheid is tegenwoordig een hot topic in de evenementenbranche. Vaak gaat het over milieu en energie, maar het begrip duurzaamheid is veel breder dan dit. Lees hier onze tips.

Lees verder

De vergeten checklist voor evenementen

8 januari 2018

Bij het organiseren van een evenement is het handig om een checklist te gebruiken, zodat niets wordt vergeten. In deze blog vind je een checklist met punten die vaak over het hoofd worden gezien, maar zeker niet minder belangrijk zijn.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijkse nieuws, kennis en interviews uit de branche.

  •  *
  •  *

Kennisdeling belangrijke trend binnen eventbranche

27 december 2017

Kennisdeling is tegenwoordig een belangrijk element voor een goede samenwerking en een succesvol evenement. Hoe kan kennisdeling bijdragen aan de evenementenbranche en wat zijn de trends hierin?

Lees verder

Koningin Máxima opent Bio-beurs in IJsselhallen Zwolle

18 december 2017

Wij zijn enorm vereerd met het heugelijke nieuws dat Koningin Máxima naar IJsselhallen Zwolle komt. Sterker nog zij zal de Bio-beurs op 17 januari 2018 openen. De Bio-beurs is dé vakbeurs voor de biologische markt en trekt jaarlijks ruim 10.000 bezoekers.  

Lees verder

3 redenen om te kiezen voor een unieke eventlocatie

7 december 2017

Om een onuitwisbare indruk te maken met je event moet alleen al de locatie uniek en bijzonder zijn. Maar wat voegt een unieke locatie nou écht toe aan je evenement?  

Lees verder

3 manieren om citymarketing in te zetten voor je event

28 november 2017

Citymarketing is steeds meer in opkomst. Steden nemen een bepaalde positionering aan om aantrekkelijker te worden gevonden door bedrijven, bewoners en toeristen. Hoe kun jij hier met jouw evenement voordeel uit halen?

Lees verder

Greater Venues belicht vernieuwde Brabanthallen 's Hertogenbosch

24 november 2017

Brabanthallen ’s Hertogenbosch wordt nu belicht door Greater Venues via een  Venue Story. De uitstraling, sfeer, beleving, ligging en omgeving worden allemaal onder de loep genomen.

Lees verder

Het effect van een bruisende stad op je evenement

24 november 2017

Waarom is het zo belangrijk om rekening te houden met de stad waar je evenementenlocatie zich bevindt? Een passende sfeer van een stad versterkt de beleving van je evenement. Evenementen gericht op techniek passen bijvoorbeeld perfect bij Eindhoven, de stad voor technologie en design. 's-Hertogenbosch past met zijn gemoedelijke ...

Lees verder

Waarom innoveren en investeren in je eventlocatie een must is

13 november 2017

Sinds 2016 is de eventbranche meer aangetrokken en zijn er veel eventlocaties bijgekomen. Het wordt dan ook steeds belangrijker om jouw eventlocatie te onderscheiden van de rest.

Lees verder

Vernieuwde hal Expo Haarlemmermeer

7 november 2017

Een buitengewoon bijzondere uitbreiding van Expo Haarlemmermeer zorgt voor meerdere mogelijkheden om uw evenement tot een succes te brengen.

Lees verder
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo